Săptămâna celor născuți pentru a învinge. Unii dintre noi vor declanșa adevărate furtuni în pahar , alții vor ciocni o cupă cu șampanie pentru realizări. Alegerea ne aparține. Personal, aleg varianta a doua. Sper să vă descurcați și voi 🙂

E timpul pentru strategii și dezvoltare de proiecte pentru anul viitor. Și, în ciuda faprului că este bisect, anul va fi unul productiv și extrem de ofertant..
Așadar, despre energiile și oportunitățile perioadei dintre 18 și 24 noiembrie.
Dacă vei ști să te concentrezi pe un scop principal, fără a scăpa din vedere detaliile și coincidențele mărunte, reușind chiar să le transformi în oportunități – săptămâna poate fi a ta.

Mercur revine și el din zona gri și odată cu această revenire toate piedicile, amânările, blocajele, pierderile de acte, sincopele de comunicare, etc dispar în neant . În ciuda faptului că Luna descrește, ritmul se accelerează.

Aș numi perioada care tocmai a început săptămâna Îngerului din spate.

Dar să nu uităm, că Îngerii aud toate foșnetele din capetele noastre agitate, doar că nu întotdeauna fac o diferență clară între lamentările tânguioase ale piticilor de la mansardă și vocea sufletului care cântă.

Lăsând gluma la o parte, atenție mare la orice vorbe, imagini și alte momente cu încărcătură informațională pe care le creați. N-ar fi mare bai dacă vre-un prețios băgător de seamă vă interpretează greșit acrobațiile verbale. Mai rău e dacă acestea ajung la urechile Universului și sunt percepute de acesta drept dorințe serioase și comenzi de materializae.

Pe scurt – țineți-vă în perioada care vine judecata la rece, sufletul în curățenie, iar planurile……planurile țineți-le în voi, cel mai bine. Orice verbalizăm în această săptămână va avea o putere uriașă de materializare. Va fi extrem de greu mai târziu să ne dezicem de vorbele aruncate.

În concluzie, săptămâna asta ne va arăta tuturor cât de bine ne-am ales traseele. Dacă totul pare că se adună acum într-un puzzle armonios , dacă totul funcționează logic iar din diferite direcții piesele vin și se așează parcă singure la locul lor, atunci ești pe drumul cel bun și anul care vine te va duce direct în vârf.
Dacă tot ce faci întâmpină rezistență, dacă totul se destramă, dacă pare că am fost cu toții blestemați (sau nu pare!), atunci e clar că undeva, cineva a luat-o pe aleea greșită.
Ei bine, în acest caz mai ai o ultimă ocazie să rezolvi totul în perioada de dinaintea solstiţiului de iarnă. Acesta este momentul în care nu putem da înapoi și nu putem întrerupe mișcarea către Vis.

Mulţi dintre noi vor trebui să se mobilizeze și să facă un ultim efort, chiar înaintea liniei de finişh, crezând din toate puterile în propria persoană
O săptămână minunată să aveți cu toții! Și să vă fie plină de Lumină și victorii!

Cu drag, Masha