Intrarea într-un nou an al vieții este perioada cea mai potrivita pentru revizuirea, rescrierea, reafirmarea dorințelor noastre privind viitorul, apropiat sau mai îndepărtat.

Dăruiți-vă vouă și celor dragi setul de afirmații pozitive de mai jos , afirmații care vă vor ajuta să atingeți mai ușor în noul an care vine obiectivele dorite.

De ce funcționează afirmațiile? Pentru ca realitatea noastră este coordonata nu doar de mentalul conștient, ci și de subconștientul nostru. Subconștientul, ca parte dominantă, are asupra noastră o influenta mult mai mare, decât putem noi înțelege și percepe rațional.

Afirmațiile au capacitatea de a reprograma creierul uman prin fraze cu o țintă precisă. Gândurile pline de bucurie, conținând mesaje de pace și iubire, cresc rezistența organismului și îmbunătățesc calitatea vieții noastre. Afirmație (lat. affirmatio) = confirmare, judecată, declarație.

Atunci când folosim acest tip de fraze, condiționăm creierul să intre într-o stare pozitivă de alertă, pentru a culege activ informații utile ce ne pot ajuta să ne materializăm dorințele.

Afirmațiile sunt precum un set de mici chei sub genericul „a fi, a face, a deține”, care deschid toate ușile, un instrument pentru crearea schimbărilor dorite .

Afirmațiile funcționează, chiar dacă ele nu sunt susținute practic de experiente personale, trăite anterior. Ele activează, în primă fază, anumite sectoare din creier, responsabile pentru fantezii. Pentru ca această materializare să aibă loc, este suficientă activarea acestei zone cerebrale prin una-două senzații reale.

Rostiți ferm, cu convingere și cu credință afirmațiile de câteva ori, chiar în ziua trecerii în Noul An și apoi, în decursul câtorva zile după (eu prefer până la data de 14 ianuarie, când vom sărbători intrarea în Noul An, conform calendarului vechi. (Totuși, nimeni și nimic nu ne împiedică să le rostim chiar și în fiecare zi, după trezire, sau în orice situație, în care simțim că avem nevoie de stimularea subconștientului nostru atotputernic pentru o atingere mai ușoară a obiectivelor!) Putem folosi fundalul muzical, de 741Hz (expansiunea conștiinței, purificarea energetică a campului auric) de mai jos pentru efect optim (neapărat cu căști) Așadar:

Intru cu bucurie și iubire într-o nouă perioadă a Vieții mele!

Am deschisă în fața mea o filă albă și pură, pe care voi începe să aștern cu bucurie rânduri captivante dintro nouă viață.

Eu trăiesc în armonie cu mine însumi și cu toată lumea din jurul meu!

Eu mă lepăd pentru totdeauna de îndoielile și fricile mele de a deveni prosper/ă și plin/ă de succes!

Eu merit în această viață tot ce e mai bun și mai frumos!

Astăzi gândurile mele pun bazele succesului meu și a fericirii mele, iar faptele mele le vor materializa!

Oportunităţile sunt peste tot şi eu aleg să le văd.

Eu îmi creez viitorul minunat chiar acum, în acest moment!

Eu îmi manifest liber și firesc întreaga capacitate de creație.

Eu creez pentru mine și pentru cei dragi mie un viitor optim benefic, în deplină conformitate cu Voia Divină!

Eu îmi mențin mintea și corpul într-o formă excelentă!

Eu mă simt minunat, radiez de sănătate și vitalitate!

Eu sunt un nucleu, un centru de atracție a prosperității, a succesului și a iubirii!

Eu sunt prosperitate! Eu sunt bucurie! Eu sunt iubire!

Eu îi sunt recunoscător/oare Universului pentru îndeplinirea tuturor dorințelor mele!

Așa este! Și așa vă fi!

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Cu drag, Masha.

Artist: Oleg Șhupleak