Aceasta apare momentul în care unei persoane i se activează catenele suplimentare ale ADN-ului, în urma căreia glanda pineală își dezarhivează noi funcții, intensificându-și emisia. Persoana începe să vadă nu doar cu cei doi ochi fizici, ci și prin intuiţia stimulată de supraactivarea glandei pineale, numită și cel de-al treilea ochi. Asta nu înseamnă că o să începi să vezi imediat toate straturile de energie ce te înconjoară, dar vor începe să se deschidă diferite tipuri de claritate – claritate în vedere, claritate în auz sau claritate în simțuri …Se întâmplă treptat.

Și în acel moment înțelegi că lumea fizică cu tot ceea ce ai știut despre ea nu este singura realitate. Descoperi existența lumilor de altă frecvență – sfere angelice superioare, temple cosmice divine, vezi și lumi inferioare și vezi din ce în ce mai mult. Îți amintești viaţa anterioară, începi să te simţi conectat cu familia stelară de lumină, cu alte civilizaţii, etc.

Te muți din percepţia tridimensională în cea multidimensională. Cam așa. Și această metamorfoză se întâmplă acum cu multe suflete. Deci nu, nu ești singur și nu ai înnebunit. Tu doar te schimbi, atât ca și structura ADN, cât și ca structură energetică . Există o mulțime de simptome. Și prin noate noi toți am trecut, trecem și vom trece până la obținerea cunoașterii depline despre focusarea propriei atenții și percepții a ființei în timp și spații, pănă la conectarea deplină la Câmpul Adevărului ca și manifestare cosmică.

Cu drag, Masha.