Mai țineți minte filmul cu Bill Murray? Jurnalistul plictisit, plecat să facă a n-șpea oară reportajul despre Phil, cârtița-prezicătoare a vremii, prins într-o buclă temporală, în care se repeta la nesfârșit ziua de…2 februarie? Misterioasă zi, marcată în calendarul diferitor popoare, atât păgâne, cât și la creștini – o sărbătoare dar, în același timp, un soi de prag, portal energetic, zi în care omului i se dau puteri, informații și șanse suplimentare de a-și corecta prin gânduri și fapte bune destinul.

Considerată ziua ieșirii din întunericul și frigul Iernii și a unei prime întâlniri cu lumina și vitalitatea Primăverii, dacii o numeau Ziua Ursului, pe continentul american – ziua Cârtiței, la celți – Imbolc – întâmpinarea Luminii, întoarse pe pământ după iarnă, la popoarele creștine – Sretenia, adică Întâmpinarea Domnului ( în rusa veche sretenie tot întâlnire, întâmpinare însemnă).

Anul acesta, că nu ne plictisim prea tare, probabil, Universul a ales să ne facă trecerea de la întuneric la lumină (fizică dar și simbolică) mai… palpitantă ca niciodată, plasând-o chiar la intrarea într-un Coridor magic. Pentru că, din punct de vedere al numerologiei semantice, data de 02 februarie 2020 deschide un important Coridor energetic, aflat între 02.02.2020 și 20-22.02.2020.

Ziua de 2 februarie 2020, ca și putere de amplificare a vibrațiilor, este una dintre cele mai importante zile din istoria modernă a omenirii și nu se va mai repeta în următorii 1010 de ani. Probabil că deja ați observat, câte evenimente neplăcute s-au produs în prima lună a acestui an – și aici vorbim și despre conflictele internaționale, și despre catastrofele aviatice, și despre incendiile și cataclismele devastatoare de pe glob; mai nou, acel coronavirus recent descoperit.

În acest moment Universul și Creatorul pare că cer socoteală, de la noi toți și de la fiecare persoană în parte pentru toate faptele trecute, care ne-au adus în acest punct și nu contează dacă acea persoană își trăiește viața conștient, sau cum vrea și cum îi place cel mai mult – proba o dăm toți.

Acest Coridor de oglinzi – simbol al unui ultim test divin, odată trecut cu demnitate, ne va face să ieșim din el la un cu totul alt nivel de conștiență a vieții. O existență nouă, reușită, stabilă ne este garantată, dacă trecem cu bine de această ultimă evaluare. Dacă picăm testul, Coridorul ne va trimite, pur și simplu, pe următoarea spirală descrescătoare a încercărilor dure și a pierderilor de orice fel. Dar aceasta este întotdeauna o alegere personală a fiecăruia dintre noi.

Revenim la data de 02.02.2020. O asemenea simetricitate dă startul unui nou tip de energie – energia numărului 2. Dominația cifrei 1, cifra Divinului masculin ia sfârșit în această zi. Pentru următorii 1010 ani, Pământul va fi coordonat de energia cifrei 2, care reprezintă Divinul Feminin. În același timp, suma ciferlor acestei date este 8, care este cifra reactiei echilibratoare a justitiei.( În Tarot, cartea Justiției divine este, de asemenea, Arcana VIII.) Aceste două numere, 2 și 8 împreună, ne pot conecta la energia Abundenței și Prosperității universale (de altfel, de Imbolc, ziua Ursului, etc, în popor se practică ritualuri de creștere a sporului!). Iată câte motive pentru a profita de această dată magică, conectându-ne acum la câmpul de energie, generat de numerele 2 și 8.

Cum am spus, în acest mileniu nu mai există asemenea date simetrice (până pe 3 martie 3030), așa că energia Coridorului deschis pe 2 februarie 2020 va influența toate generațiile care se vor naște în acest interval pe Pământ. De aceea o astfel de dată mai este denumită și Poarta Destinului.

Construind un fundament stabil în această zi și trecând prin Coridor într-un mod conștient și productiv, ne putem schimba în bine atât destinul propriu, cât și destinul copiilor noștri, al întregului neam, și chiar al societății (dacă suntem suficient de mulți). Această conectare colectivă poate marca pozitiv începutul acelei perioade de evoluție a omenirii, despre care ne vorbesc de ceva timp vizionarii – cei 1000 de ani de Pace.

Să conștientizăm mai bine, ce înseamnă energia numărului 2. În numerologie toate datele-palindrom (în oglindă) au o denumire. În numerologia pitagoriană cifra 2 semnifică energie. Și nu doar energia fenomenelor fizice ori mecanice ci și energia interioară, subtilă, energia rațiunii și a psihicului. Iar dacă ar fi să o traducem în limbaj astrologic – cifra doi simbolizează energia Lunii, care este în legătură cu intuiția, premonițiile, cu acea convingere interioară, uneori inexplicabilă, despre cineva sau ceva. Acesta este potențialul uriaș al forței subconștientului nostru, al capacităților extrasenzoriale. Un om cu o intuiție bună simte evenimentele viitoare. El intuiește mai bine decât alții apropierea unor răscruci pe calea destinului său și știe intuitiv în ce direcție să meargă, să aleagă exact momentul potrivit și să ajungă întotdeauna acolo, unde are nevoie. Un om cu o intuiție bună simte energia banilor – unde, când și cum să investească resursele financiare, pentru ca acestea să se înmulțească.

În Tarot Arcana cu numărul 2 o reprezintă pe Marea Preoteasă. Ea simbolizează înțelepciunea spiritului, răbdarea, tăcerea, cunoașterea și înțelegerea profundă a lucrurilor văzute și nevăzute, o lume în Adevăr. Marea preoteasă, simbolizată de cifra 2 reprezintă cheia către Adevărul tainic, care scapă unei minți ce judecă logic. Ea știe, că acel adevăr, pe care îl putem exprima în cuvinte, nu este niciodată un adevăr etern

. Partea ei luminoasă este clarvederea, folosirea puterilor subconștientului spre binele semenilor, pentru ajutorul și vindecarea lor. Ea se manifestă cu răbdare, înțelegere, bunătate, iertare și desigur, iubire necondiționată.

Umbra Marii Preotese corespunde arhetipului „surorii întunecate”, cea care își folosește intuiția și puterea psihică pentru a seduce, a manipula, a se juca cu emoțiile și sentimentele altora, a-i ademeni în curse, pentru satisfacerea propriilor scopuri mercantile.

Așadar, cifra 2 ne arată că ne aflăm într-o perioadă, în care trebuie să dedicăm un maximum de atenție subconștientului nostru (acelor imagini, vise și fantezii, care iau naștere în profunzimile sufletului nostru), pentru a putea ridica acel văl, cu care își acoperă cunoștințele Marea Preoteasă – acel adevăr străvechi, pe care oamenii îl redescoperă, iară și iară, cu fiecare nouă întrupare.

Mintea noastră duală de cele mai multe ori ne refuză această călătorie interioară de căutare, nepermițându-ne să distingem cu adevărat Binele de Rău. Mintea noastră rațională și logica „îngroapă” permanent acest mister al Lumii, în care se ascunde Planul divin al Creatorului, informațiile complete despre noi și cei dragi nouă, despre toate evenimentele care ne însoțesc în viață, inclusiv cele negative

Marea Preoteasă, guvernatoarea cifrei 2, mai simbolizează schimbările profunde în circumstanțele de viață, cele despre care omul, de cele mai multe ori, nici măcar nu bănuiește.

Coridorul Oglinzilor este timpul trecerii la un alt nivel, mult mai profund, mai spiritual și mai filozofic de abordare a vieții. Dacă nu facem acum, la momentul potrivit, această trecere, ne auto-condamnăm la parcurgerea a unui nou cerc complet pe Roata Samsarei, la noi suferințe și eșecuri.

Ce nu avem voie categoric să facem pe durata Coridorului Oglinzilor:

cel mai important – în niciun caz să nu fugim de probleme și să nu amânăm deciziile ce trebuie luate pentru altă dată – cu alte cuvinte, să ne menținem într-o stare somnolent-pasivă, în visând cum problemele se vor disipa de la sine. Acel colaps, în care mulți oameni se găsesc deja de foarte mult timp, a ajuns la ultima limită de toleranță a Universului, după care nu va mai exista niciun al 99-lea avertisment, ori răgaz, ci se trece direct la executarea silită a datoriilor karmice.

Este foarte important, ca începând cu 2.02 măcar să întocmim un plan, despre cum să ieșim din blocajele ce ne sufocă și să și începem primele acțiuni și demersuri pentru a-l realiza.

Cum folosim energia cifrei 2 din această dată specială, pentru a ridica un fundament solid al destinului propriu, dar și a celor dragi nouă? Iată patru aspecte importante:

  1. Energia cifrei doi va fi activată, dacă vom căuta să înțelegem întotdeauna sensul profund, spiritual, al unei anume situații, să găsim factorii ascunși, ocultați, care o influențează. Să învățăm să descifrăm legătura cauză – efect a evenimentelor din viață, a emoțiilor, a gândurilor, a reacțiilor subconștientului, a dorințelor ce apar.
  2. Dezvoltați-vă intuiția, descifrați cu îndrăzneală mesajele viitorului, dar păstrați tăcerea cu privire la planurile și obiectivele pe care le aveți – acest lucru e important în perioada Coridorului Oglinzilor. Ele trebuie să fie ferite de părerile și judecățile celorlalți, deoarece anumite persoane cu cunoaștere sau cu putere de materializare nativă, ar putea, dacă vor, prin algoritmi limitativi ori pur și simplu, proiectând frici, să vă perturbeze acordajele fine ale subconștientului și să vă blocheze demararea acelor planuri. Doar apropiații, cei în care aveți încredere absolută, vă pot cunoaște obiectivele de viitor.
  3. Începeți să vă achitați datoriile – nu doar cele materiale. Aici intră și onorarea promisiunilor făcute anumitor persoane . Mai amintiți-vă, dacă nu cumva aveți de onorat și niște promisiuni, pe care vi le-ați făcut cândva vouă înșivă – acesta ar fi unul dintre cele mai importante aspecte! Notați pe o hârtie toate lucrurile pe care ați dorit vreodată să le faceți, dar acestea au rămas doar în stadiul de vise ori proiecte neterminate. Faceți primul pas în perioada Coridorului Oglinzilor și începeți transformarea viselor în realitate. O să aveți o mare surpriză, văzând cum reacționează Universul la ceea ce faceți! Printre altele, o să vă arate clar următorii pași pe care îi aveți de parcurs.
  4. Pentru noi toți este arhi-important să conștientizăm valorile supreme , care corespund 100% ritmului cosmic al Vieții, să ni le însușim și să le aplicăm, trăind în continuare într-o deplină concordanță cu ritmurile Universului și a întregii Creații, bucurându-ne cu toată ființa de Darul vieții pe Pământ. Cum le conștientizăm? Întorcându-ne la scrierile sacre, studiind Legile divine, ascultându-ne sufletul.

Aceste patru direcții de acțiune ar putea fi un bun început pentru fundația, pe care să ne clădim un viitor în Legea Iubirii, pentru noi și generațiile care vin pe linia noastră genealogică.

O dată marcantă pentru noi va fi și ziua ieșirii din Coridorul Oglinzilor – 22 februarie. Această ieșire din tunel ne va duce, pe fiecare dintre noi, fie într-o nouă realitate(dimensiune), fie într-un nouă buclă a încercărilor pe Samsara, Roata destinului.

Dar cum un om informat este un om pe jumătate salvat, 🙂 am toată încrederea că vom reuși, dacă ne mobilizăm, să beneficiem cu toții la maxim de această minunată poartă energetică, pe care ne-o deschide Universul și de energiile ei, făcând trecerea la nouă realitate.

E timpul să risipim întunericul și să ne întoarcem cu fața către Lumină, să depășim definitiv umbrele trecutului, pentru a nu rămâne captivi în ziua Cârtiței. Vă doresc trecere lină!

Cu drag, Masha