Flash-urile de inspirație ale Lunii Pline și încetinirea lină a mișcării evenimentelor de dinaintea retrogradării lui Mercur – iată ce ne așteaptă săptămâna aceasta. Luna Plină din 9 februarie își va mai menține influența câteva zile. Iar energiile ei vor fi de această dată unele vindecătoare. Chiar dacă mai este supranumită și Luna flămândă sau Luna purificării.

Ei da, asta cu purificarea se va potrivi perfect cu influențele perioadei următoare! Și nu va fi doar una personală ci la nivel planetar.

Universul ne va impune un soi de post, făcându-ne să eliminăm tot ceea ce ne-am străduit în zadar să înghițim sau să digerăm de o vreme, dar așa și n-am reușit. E momentul renunțării la tot ce „și-a trăit traiul”, la tot ce și-a depășit termenul de valabilitate, e momentul pregătirii pentru un nou „semănat”.

Judecata la rece va fi însoțitorul nostru de nădejde în următoarele zile. Mai ales dacă ținem cont că din 17 februarie lui Mercur îi va arde de poante și de pus bețe-n roate

Toate planurile pe care le-ați amânat până acum – fie le demarați până pe 16, fie le faceți cadou vecinilor. Este o săptămână excelentă pentru orice discuții importante și înțelegeri reciproc avantajoase.

Energie vom avea destulă, iar piedicile practic vor lipsi. Ok, dacă nu punem la socoteală lenea proprie și prostul obicei de a aștepta, în lotus, să pice minunile cu bax-ul din cer,(de ce nu! că doar alaltăieri am ascultatdouă acatiste audio, aseară am meditat cu Ashtar și Comandamentul galactic și nici n-am înjurat în trafic… de vreo trei zile!)

Zic că e cazul să nu pierdem vremea și să ne punem pe treabă, dacă vrem materializare, Ashtar a transmis că mai întârzie, cică să începem fără el…

Deci, e timpul acțiunilor cu direcție precisă și a scopurilor clar definite . Dacă starea voastră emoțională se aseamănă cu un terci de ovăz dat în foc pe plită, permiteți-vă ceva… revigorant, total neobișnuit, care să vă mai scuture de rutină, făcându-vă să vă apucați de treabă (numai să nu vă plimbați în pielea goală pe stradă că e frig rău!) Permiteți-vă gesturi spontane – nu știu, faceți cunoștință cu un trecător, dăruiți cuiva necunoscut o floare, un zâmbet de încurajare, o îmbrățișare – ce vă vine! Atenție, dacă vă vine să vă donați mașina ori apartamentul – mergeți mai întâi la un doctor, poate aveți o lipsă de vitamine. :))

Pe scurt, faceți-i creierului propriu, dar și a celor apropiați o surpriză de proporții – dărâmați-le șabloanele de comportament. E o metodă eficientă de ieșit din letargie 🙂

Mai e săptămâna aceasta o perioadă bună pentru a lansa către Univers o cerere de precizare a obiectivelor acestui an. Dacă, în loc de asta, vă vine să lansați o tigaie în direcția lui iubi care vă enervează, încercați să vă abțineți cât puteți, că e păcat să compromiteți așa zile pline de energie faină pe certuri și discuții inutile.

Luna Purificării, precum un proiector puternic , va scoate la iveală din întuneric toate micile detalii-lipsă, pe care le-ați tot căutat de ceva vreme, pentru a completa puzzle-ul Realității proprii. Poate pentru că părți din imaginea pe care încercați să o construiți zăceau haotic pe jos, amestecate cândva din greșeală, cu bucățele din puzzle-ul altcuiva și abia acum înțelegeți de ce, în locul unei grădini cu flori și zâne , în imagine vă apărea întotdeauna și un pitic furios.

Poate a venit timpul să înțelegeți, care piese din puzzle vă aparțin și care doar au fost aduse de vânt, dintr-o altă poveste…una care nu e a voastră. Poate nici măcar nu e o poveste…

Pe scurt, săptămâna, dacă ne mobilizăm exemplar, poate fi una minunată. Și nici un fel de pitici , vânt de miază-zi-ori-noapte sau alte fenomene neprevăzute nu o pot strica.

Încercați să faceți cât mai multe, să vă bucurați maxim de socializare, de proiecte și, în general, de viață!

Cu drag, Masha.