Acest articol este o sinteză a tuturor informațiilor pe care le-am primit în ultima săptămână din diverse planuri, fizice sau subtile, cu privire la pandemia prin care trecem și cauzele ei, în Logica divină.

       Ca și fiecare dintre voi, într-o proporție mai mare sau mai mică, sunt cetățean a două lumi simultan, care se întrepătrund – una densă, materială, vizibilă și alta – spiritual-subtilă, non materială – lumi cu care facem cu toții permanent schimb de energii și informații, la nivel conștient sau nu.

Și este foarte important pentru o mai bună înțelegere să percepem aceste două planuri ca pe un tot întreg, care comunică permanent cu noi.

    Scopul expunerii acestei informații este identic unei meditații – de conectare conștientă la Creator și arhistrategia Lui; pentru a reuși să înțelegem și să acceptăm cu toată iubirea Planul, cu privire la viitorul nostru ca umanitate.

Această Acceptare ne va ajuta să ne schimbăm linia temporală a Destinului în una benefică și constructivă. Cum?  Prin intrarea în stare de liniște interioară, lipsită de frica necunoașterii. Moment în care nu va mai avea pentru noi nici o relevanță, ce se întâmplă la exterior – în realitatea din jurul nostru, care este una impusă.

În acest moment, lumea efectiv își iese din minți din cauza pandemiei și pentru foarte mulți oameni această temă este prioritatea zero.

Așadar, ce lecții ne vin prin această pandemie globală și cine/ce e acest virus cu nume regal , care și-a asumat rolul de mesager?

             Lumea în care trăim, atât cea văzută, cât și cea nevăzută , este populată cu diverse forme de viață – de la viruși și bacterii până la entități cu diverse nivele de densitate și diverse nivele de inteligență și elevare. Omul este una dintre aceste forme de viață; practic e ca un fir de nisip în deșert, sau ca o picătură în mare, printre alte infinite varietăți.

În această idee, Dumnezeu Creatorul reprezintă totalitatea oricăror forme vii și nevii din Univers. Am putea face o analogie cu ceea ce se întâmplă într-un corp uman: o particulă mică, care se găsește undeva în acest corp ești tu, iar în afară de tine în acest corp mai sunt multe-multe alte părticele, mai mari și mai mici, care răspund de diverse funcții.

Așadar, în organismul Cosmic orice ființă, oricât de mică ar fi ea, este creată cu un scop și de aceea – necesară; oricât de malefică și inutilă ni s-ar părea nouă că este, raportat la propria persoană (aici mă refer și la ”oamenii așa-zis răi” și la entitățile astrale de vibrații joase și la bacterii și viruși) – totul este parte din Creator și totul este lucrarea mâinilor Sale.

Și nu contează că noi nu înțelegem , iar de cele mai multe ori nici măcar nu putem vedea anumite forme de viață – cum nu vedem nici entitățile care ne parazitează câmpurile subtile și aura, nici bacteriile și virușii care ne populează celulele. Noi doar simțim efectele acțiunilor acestora asupra noastră.

Și nu contează dacă noi credem sau nu în existența acestei diversități a formelor de viață, văzute și nevăzute; acest lucru nu schimbă cu nimic alcătuirea acestei lumi – totul funcționează și va funcționa conform Legilor Supreme universale, în ritmul de evoluție propriu fiecăruia și, conform acestor Legi.

Toate formele de viață sunt părți din Creator și atenție! ele au același drept la existență, la evoluție, la îndeplinirea misiunilor proprii ca și noi. Toți (inclusiv virușii) suntem opera lui Dumnezeu, Cel care controlează dezvoltarea lor, în conformitatea cu planurile Sale.

Tocmai de aceea nu avem voie să suprimăm, să ne războim , să eradicăm nicio formă de viață, deoarece fiind toți Unul, ne distrugem părți din noi înșine!

În acest fel, noi declanșăm un război în corpul Creatorului – două armate de particule mici din același corp, care pentru ambii înseamnă viața.

Poate ar fi cazul să ne întrebăm, ce scopuri urmărește această părticică din Dumnezeu – virusul și care e rostul lui din perspectiva legilor Creației?

Virușii sunt o formă inteligentă, colectivă de viață – una dintre cele mai numeroase forme de viață cu sine colectiv; un uriaș egregor, care are un câmp vibrațional colectiv, cu un mental unic, și conștiință unică; nu virusul în sine este inteligent și nici nu are voință proprie ori putere de acțiune, ci egregorul din spatele lui, care coordonează virușii de un anume tip, ce sunt doar niște executanți docili ai voinței acestei inteligențe colective.

De foarte mult timp oamenii merg pe varianta distrugerii, omorârii virușilor, dar ei nu înțeleg că este imposibil să rezolvi ceva, luând viața acestora, deoarece virusul este o entitate colectivă, care are un suflet și un câmp colectiv; la fel cu nu poți omorî sufletul unui om, ci doar trupul său; exact așa și un virus, nu poate fi distrus, dacă îi omori doar trupul, prin spălare pe mâini, de exemplu.

 

Savanții lumii sunt întotdeauna cu mulți pași în urma noilor specii de viruși

Virusul, ca și omul, merge la reîntrupare; omorând virusul în planul dens, material, egregorul acestuia primește imediat un semnal de alarmă: sos, pericol, căutăm urgent o nouă soluție de supraviețuire! după acest semnal, conștiința colectivă a virusului, folosind proprietățile cuantice de undă a particulelor sale, este capabilă să redirecționeze matricea virușilor și, de fapt, sufletul lor, în orice loc de pe planetă și să creeze acolo o nouă formă mutantă, cu noi calități.

Omul, la rândul lui, își aduce și el aportul în crearea unor noi specii de viruși în laboratoare secrete; dar toate aceste noi forme apar sub influența altor ierarhii, aflate în coordonarea Creatorului , căci nici o formă de viață nu ia naștere fără Voia și îngăduința Lui nici pe pământ, nici în Cer. Cei care cred că la acest moment lumea se află într-un haos total, greșesc profund. Totul se derulează conform unui Plan Suprem și cine înțelege și acceptă asta este un om fericit.

Probabil , acum ne este mai clar de ce savanții lumii sunt întotdeauna cu mulți pași în urma noilor specii de viruși – pentru că egregorul, câmpul colectiv al virușilor este imposibil de distrus; imediat ce e atacat, inteligența colectivă a virusului face modificări ca urmare a noilor condiții de existență și acest proces poate dura la infinit; și medicii și oamenii de știință sunt perfect conștienți că un virus este imposibil de distrus definitiv -este ca o cursă a înarmărilor, ce mai devreme sau mai târziu se termină printr-un război;

În esență, noi trăim în acest moment un război nedeclarat al virusului cu omul.

Și, cu cât mai mult îi atacăm noi, cu atât mai mult se perfecționează ei – acest fapt reprezintă o axiomă: toată lumea știe cum pe durata unui război se perfecționează de ambele părți armamentul, devenind tot mai performant, însăși soldații care participă la el devin tot mai profesioniști în arta războiului iar…. numărul victimelor crește tot mai mult.

Așadar, în lupta cu virusul, acesta dobândește o experiență nouă, abilități noi, îmbunătățindu-și tot mai mult capacitatea de supraviețuire, iar omului îi e tot mai greu să-l distrugă.

Și acest lucru îl vedem cu toții: noi afecțiuni apar permanent, industria farmaceutică de-abia apucă să producă noi medicamente pentru alte noi boli; mai multe medicamente la care se adaptează virușii – egal și mai multe boli și tot așa – noi, oamenii, ne învârtim într-un cerc vicios; unde mai pui, că și industria farmaceutică nu prea e dornică să producă medicamente ce elimină cauza bolii, comercializând mai mult remedii pentru înlăturarea simptomelor, ceea ce agravează situația.

Și oricum, știm cu toții celebra zicală: viroza ori o tratezi 7 zile ori aștepți să-ți treacă în 7 zile – tot aia e. Consecințele depind în totalitate de imunitatea fiecăruia, iar aceasta e în legătură directă cu…. karma proprie! Adică cu suma gândurilor, reacțiilor , emoțiilor, sentimentelor și acțiunilor noastre.

    Revenind la lupta noastră cu virusul; mai devreme sau mai târziu războiul va înceta (și aceasta fiind o axiomă în legea firii) iar una dintre părțile beligerante va fi nevoită să ceară oprirea nebuniei, arătând steagul alb și cerând armistițiu. De regulă, acest pas e făcut de partea mai înțeleaptă și mai conștientă: cine credeți că va fi aceasta, dintre cele două – egregorul virusului sau conștientul colectiv uman? ….evident, nu virusul! 🙂

Dar, din păcate, de milenii omenirea a avut o tactică de punct mort : statele s-au căsăpit și războit între ele, națiunile și neamurile între ele, membrii familiilor între ei, oamenii – cu animalele sălbatice, cu virușii, cu bacteriile, cu demonii, cu entitățile și duhurile necurate, acesta fiind străvechiul instinct de supraviețuire al omului cavernelor.

Atunci, când exista un singur obiectiv – să supraviețuiască cu orice preț, omorându-și inamicul.

Un astfel de scop și o astfel de tactică, la acest nivel de evoluție, sunt profund greșite și ne duc pe o linie moartă. Declanșarea unui război întotdeauna va genera o contra-acțiune și, cum am zis, cu cât mai mult te lupți cu dușmanul, cu atât mai iscusit în luptă devine acesta.

Principalul obiectiv al omenirii și prima lecție (la nivelul nostru actual de conștiință) în această pandemie este să ieșim din orice tip de luptă și să trecem nu doar la o conviețuire pașnică cu toate formele de viață de pe Terra, ci și la un nou mod de interacțiune și colaborare cu acestea;

Pentru că ma există o axiomă universală: nici în lumea noastră 3D, nici în alte dimensiuni, nici în tot Universul în general, nu putem omorî și distruge definitiv pe NIMENI și NIMIC.

Atunci când un om moare, el doar se desparte de învelișul exterior, solid și de această dimensiune, ]n timp ce sufletul lui se mută în planul subtil, continuându-și existența acolo, până la următoarea coborâre în materia densă.

Întorcându-ne la scopurile și obiectivele strategice ale virusului, vedem același scenariu: conștiința colectivă creează un nou tip de virus și acesta se grăbește să se cazeze în organismul uman, în anumite cazuri distrugându-l. Și aici există aparent o contradicție: virusul locuiește și se înmulțește în corpul uman ca la el acasă; nu e logic ca chiriașul să-și distrugă casa care-l găzduiește. Dar oare virușii într-adevăr au drept scop și misiune de a distruge corpurile noastre? Orice virus vine în corpul uman pentru a căpăta o formă, a-și construi o structură, care să-i permită să trăiască, să se dezvolte și, desigur, să evolueze.

Virusul găsește în interiorul corpului uman acel mediu energetic și informațional, care i se potrivește cel mai bine.

Același coronavirus tinde să se implementeze în organismul uman, pentru că oamenii sunt o formă de viață cu o înaltă organizare, iar în interiorul lor există niște biocâmpuri, atât de necesare virusului; sunt câmpuri,ce conțin energii și informații, la fel cum au câmpuri animalele, plantele și chiar și pietrele; virușii au la rândul lor, structură de câmp, ce poate căpăta proprietăți de unde și de particule, creând o entitate colectivă inteligentă, numită egregor.

Și pentru că ce se aseamănă se atrage, virusul găsește în interiorul corpului uman acel mediu energetic și informațional, care i se potrivește cel mai bine. Prin urmare, acesta invadează mai întâi biocâmpurle umane, apoi celulele fizice. Cercetătorii ne asigură că acesta se transmite prin picături de lichid, eliminate în aer; de fapt, înainte ca transferul să se realizeze pe această cale, mai întâi se stabilește o interacțiune dintre biocâmpurile persoanei sănătoase cu cea bolnavă. Corona virusul poate fi împărțit în două componente: partea subtilă, de câmp ondulatoriu și cea fizică. Să le numim partea fizică și ondulatorie a virusului. Virusul fizic se instalează, fiind preluat din mediu, numai după ce interacțiunea la nivel de câmp s-a efectuat în urma unei similitudini de frecvență, datorită prezenței unor energii de anume fel în biocâmpuri. Practic, știm cu toții că gândul este material (la fel ca și emoțiile și sentimentele noastre) și că aceste sentimente formează în interiorul și în jurul omului un câmp de o anume calitate; el poartă denumirea de câmp/corp emoțional. Și dacă corpul emoțional al omului este plin de sentimente egoiste și agresive, legate doar de grija pentru propria persoană și de supraviețuire cu orice preț, adică atitudinea omului cavernelor, atunci coronavirusul e atras de acel corp ca de un magnet;

Valorile egoiste nasc gânduri egoiste; gândurile nasc sentimente egoiste, iar virusul e capabil să detecteze și să aleagă acel mediu, care îi e necesar dezvoltării optime și cu care rezonează obiectivele lui egoiste: virusul are nevoie de o persoană cu vibrații joase a emoțiilor și sentimentelor – cele de frică pentru propria viață și pentru viața celor apropiați; a cuiva foarte ancorat în material, care nu are încredere în Dumnezeu și în planul Lui, chiar dacă teoretic crede în El și se roagă mult, având o comunicare cu divinitatea.

Adresați-vă această întrebare: dacă iubiți necondiționat pe toți și totul, dacă iubiți viața în toate manifestările ei, dacă mare parte a timpului alegeți să simțiți că viața poate fi un dar și o sărbătoare, pe care vreți să o petreceți în bucurie și generozitate pe acestă planetă minunată – oare nu cumva atunci corpul vostru emoțional va avea cu totul alte vibrații și într-un astfel de corp virusului îi va fi foarte greu să intre?!

Și aceasta este cea de-a doua lecție importantă, pe care o dă coronavirusul civilizației moderne: dacă trăiești după principiile iubirii și a bucuriei, devii un mediu în care virusului îi este imposibil să supraviețuiască, nemaiprezentând interes pentru el ca și gazdă, deci nu mai ești o țintă.

Știu că foarte puțină lume se află acum la acest nivel vibrațional. Dar chiar și așa, dacă doar tindem către aceste valori, făcând eforturi sistematice în acest sens, vom fi tot mai puțin timp în raza de vibrații joase ale fricii și atunci, chiar dacă virusul ar putea să ne îmbolnăvească, el o va face într-o formă suportabilă, ducându-ne la un nou nivel de conștiință, modificând calitatea anumitor câmpuri îngormațional-energetice din structurile noastre, dar și a biocâmpurilor lui proprii; astfel, se va produce transformarea evolutivă a structurilor ambelor specii – om și virus, deci va crește atât conștiința omului cât și cea a virusului. Acest lucru va influența într-un mod pozitiv atât imunitatea omului, cât și destinul lui.

Virusul ne ajută să ne schimbăm atât corpul fizic, cât și sufletul, adaptându-le la frecvențele 5-dimensionale

În esență, acești ”trimiși speciali”, cum am putea numi bacteriile și virușii, ne sunt implementați de însăși Creator, dar nu tuturor, ci doar celor care au de învățat lecțiile specifice de renunțare la frici, agresiune și egoism.

Și acum putem trage o concluzie: lupta cu coronavirusul și cu virușii în general nu are niciun sens; crearea de noi medicamente, de noi vaccinuri e un nonsens și o mlaștină în care ne putem împotmoli definitiv, pentru că e o luptă cu însuși Dumnezeu și planurile Lui.

Și ce ar fi de făcut în această situație, vom întreba? Lupta împotriva acestui virus va fi înlocuită, la un moment dat, cu singura soluție viabilă: coexistarea pașnică și chiar colaborarea dintre om și această conștiință colectivă. Posibil, multora această afirmație le va produce un șoc, deoarece ni s-a inoculat atât de insistent timp de mii de ani să distrugem și să exterminăm tot ceea ce ne împiedică să trăim liniștiți; omul înghite tone de medicamente, dar fără să vadă cu ce fel de armată se luptă și câtă putere are aceasta; dar noi toți știm, că pacea e mai bună decât războiul, cu toții știm că e bine să avem vecini și să trăim în bună înțelegere cu ei, fără să ne certăm; iar și mai frumos e când vecinii se ajută reciproc, la construirea casei ori au alte activități comune, făcute în armonie și bucurie. Virușii sunt vecinii noștri, iar Corona de un timp încoace a devenit vecinul principal – deci , e timpul să stabilim un armistițiu cu el, interacționând pașnic și chiar…..ajutându-l să evolueze. Deja există oameni de știință care au înțeles că acesta este drumul și lucrează la soluții. În viitor vor exista niște dispozitive speciale, în care virusul și omul se vor putea separa unul de celălalt în mod pașnic și atunci virusul, părăsind corpul uman, va trece într-un mediu optim pentru el, creat artificial prin acele tehnologii, pentru a-l ajuta să evolueze ca și conștiință colectivă, ca specie; cum am spus, deja există savanți care lucrează la crearea acestor dispozitive cu noi condiții de habitat pentru viruși, pasul următor fiind transferul în colonii, către alte forme de viață cu care să conviețuiască în simbioză, acolo unde virușii se vor simți foarte confortabil, mutând spre noi forme, mai evoluate spiritual. Dar omenirea încă nu a arătat că merită acest drum; pentru început e nevoie de schimbarea modului colectiv de gândire într-unul pozitiv, non-violent, de încetarea războaielor și înclinația spre colaborare și conviețuire pașnică cu toată suflarea lui Dumnezeu.

Credeți că e un scenariu SF? Cândva demult, acum 400 de ani da Vinci desena elicoptere și schițe de submarine și nimeni dintre contemporani nu înțelegea ce sunt acelea și la ce servesc. La fel e și cu ideea de colaborare pașnică dintre oameni, viruși și bacterii, ca o nouă metodă de tratament! Gândiți-vă, că deja mulți terapeuți merg pe ideea de ”negociere” cu boala și agenții patogeni care au declanșat-o, din respect și considerație pentru misiunea lor de atenționare și avertizare, că suntem pe un drum greșit – în esență bolile ne sunt învățători și ajutoare în evoluție, principalul e să înțelegem de ce ne-a fost dată boala, iar acestea sunt întotdeauna cazuri particulare: înțelegând și înlăturând cauza, înlăturăm efectul, adică necesitatea îmbolnăvirii, iar atunci boala pleacă, o dată și pentru totdeauna; iar cauza se ascunde întotdeauna într-o trăsătură de caracter sau de comportament a omului; deci tot cu noi avem de lucru.

Dacă privim totul prin prisma Legilor Divine, noile forme de viață lucrează la crearea unei conviețuiri armonioase a tuturor speciilor în viitor, mai unită, mai integră. Și ele ne schimbă direcția către această unitate.

Așadar, care e principala lecție pe care o dă omenirii Coronavirusul: este necesar să recunoaștem egalitatea în drepturi a tuturor formelor de viață din Univers.

A venit timpul să ne gândim și la formele microscopice de viață și să recunoaștem că și ele au propriul drept la viață, încetând să mai luptăm cu ele și să le distrugem; ci să le studiem, să le cercetăm, dar cu alte scopuri și intenții; să le ajutăm în alegerea unui alt drum de evoluție și să ne bucurăm pentru ele; și să ne bucurăm și pentru noi, alegând să trăim în iubire pe acest Pământ. Deja se observă, cum oamenii s-au împărțit în două categorii:

în timp ce unii, în frică și panică, stau baricadați în case, în spatele ușilor ferecate, ceilalți deschid geamurile, cântăndu-le semenilor la instrumente muzicale, sau își pun în practică visurile, sau meditează la sensul vieții, sau își dedică timpul celor dragi, lucruri care odinioară ne lipseau catastrofal din cauza agitației lumești. Dumnezeu ne-a oprit pe toți brusc din mers. Ca să ne dea timp de gândire, de conștientizare și de resetare a tuturor valorilor și reperelor de viață. De obicei acest lucru îl face un război. Am avut baftă. Omenirea a fost silită să frâneze gradual, pentru a ne da timp să medităm asupra lucrurilor esențiale. Căci viața funcționează pe principiul bumerangului: ce veți trimite lumii – frică, agresiune, dorință de război, sau iubire, blândețe, bucurie și chef de viață – aceea veți primi de la lume în schimb.

Eu am ales să mă bucur cât pot de mult de șederea pe această planetă minunată, Frumoasa verde Geea. Sper să faceți și voi aceeași alegere.

Cu drag, Masha