Un decembrie cum nu a mai fost … Un mix nebun de coridoare energetice, eclipse, energii de solstițiu și conjuncții epocale.
Ciulește puțin urechile…auzi foșnete și scârțâit discret prin dulapuri?… Scheleții încep să iasă, iar preșurile sub care a fost ascuns gunoiul se dau singure la o parte!…. :)))
A venit  Timpul Marii tranziții!
La întrebarea de baraj –  în ce măsură ești pregătit  pentru această tranziție, răspunsul corect este unul singur: în măsura în care ai înțeles, că a împinge scheleții înapoi în dulap și gunoiul sub preș , ori a te agăța de tiparele/relațiile/comportamentul vechi este la fel de eficient, precum a alerga în jos pe o scară rulantă care urcă.  N-are nicio logică, iar oboseala stă  să te doboare.
Timpul este un parametru activ și producător de efecte în viața ta doar dacă tu ești gata să manifești această activitate, fără să o confunzi cu agitația și alergătura  deșartă.
Rezolvându-și vechile probleme, oamenii încheie un ciclu existențial, trecând printr-o purificare în care se debarasează de tot ce îi trăgea în jos, o eliberare de vechi, care poate da un impuls unor energii noi de viitor. Totul e să ia atitudine, să acționeze.
Pentru amatorii de zăcut dramatic pe canapele și de văicăreală pe tema greutăților vieții, avem noutăți palpitante – veți fi lăsați în pace!.. Întindeți-vă comod  și văitați-vă cât vă poftește inima –  în următorii aproximativ 18 ani nu vă va deranja nimeni. În anumite cazuri, e adevărat, ați putea fi mutați  cu tot cu canapea în șanțul cel mai apropiat. Ca să nu încurcați circulația prin Univers.
Nu întâmplător acest coridor de eclipse este unul karmic.  În funcție de acțiunile noastre, fie putem primi o șansă de a dezlega toate nodurile karmice din dotare și de a ne elibera de plăți, fie putem înnoda unul atât de mândru încât și de-am avea sabia regelui Arthur, tot degeaba!
Conexiunea exactă dintre Jupiter și Saturn, (care până nu demult s-au plimbat fiecare de capul lui prin retrogradări) – iată punctul de cotitură radicală a curgerii  destinelor noastre.
Un astfel de eveniment astronomic, combinat cu traversarea unui coridor al eclipselor, dar și cu Solstițiul de iarnă , este unul extrem de rar (și slavă Domnului!)… dar și foarte semnificativ. Pentru că deschide un nou Ciclu și o nouă Eră.  Pentru noi toți, fără excepție.
     Și nu credeți că ar fi chiar înțelept să profităm de această șansă rară, pentru ca următorii 18-20 ani să fie unii constructivi și cât mai plini de succes?…În loc să ne plângem de criză și pandemie,  butonând îngroziți canalele televizorului și tocind arcurile canapelei din living?…
Nu de alta, da ‘să nu rămânem blocați  prin coridoare și labirinturi, împreună cu propriul Minotaur pentru toată perioada, deloc scurtă.
      Așadar, din sfaturile bătrânului și înțeleptului Decembrie:  dezvoltați-vă proiectele, îndreptându-vă spre obiectivul fixat cu calm și încredere.
Și atunci momentele tensionate ale lunii nu vă vor da decât putere și energie pentru a depăși cele mai dificile obstacole. Credeți în voi și veți reuși!
Acesta este timpul celor care au investit în obiectivele lor tot anul. Decembrie este pregătit să le ofere o recompensă demnă de efortul depus.
Dar, fie vorba între noi, toată lumea va primi o recompensă  în acest Decembrie al bilanțurilor: fiecare după faptă și răsplata! :)))) Exact ca în basmele vechi – unii vor găsi în cufăr brotaci și alte târâtoare, alții –  podoabe și teancuri de zestre.
Pentru unii va fi perioada recunoașterii măiestriei – sunt cei care au muncit cu dăruire pentru a-și face un nume, pentru a-și dezvolta o afacere, pentru a-și împlini un vis și chiar dacă le-a fost foarte greu , ei au mers mai departe. Aceștia vor primi  inspirație și susținere din partea Universului, dar și a oamenilor.
Pentru cei de pe canapea, am explicat mai sus. Cum ziceam, nimic personal, doar triaj karmic! 🙂
Da, vom avea în continuare o lună foarte interesantă. Nu aș numi-o liniștită, dar cu siguranță va fi una extrem  de productivă și plină de evenimente cruciale
Rămâneți cât mai înfipți în șa  și nu cedați  frâiele “calului” vostru nimănui, oricâți “arginți ” vi s-ar oferi!
Cu drag, Masha