Conștientizează prezentul pentru a putea schimba viitorul! – iată ideea principală, la care va trebui să medităm bine în următoarele două săptămâni. O Lună Plină complexă și complicată, o intrare într-un Coridor al Eclipselor, un Mercur retrograd și, ca o cireașă explozivă pe tort – un Pluto Retrograd…
Coridorul Eclipselor din acest început de vară implică multe momente dificile. Nici nu se putea altfel.
          La urma urmei, se termină o eră și începe alta, iar acest interval dintre ele  seamănă mult cu o cameră de dezinfecție. Știți, le mai vedem uneori în filmele acelea apocaliptice – când vine cineva din misiune dintr-o zonă infectată și imediat intră într-o astfel de capsulă, în care e suflat și spălat bine cu jeturi de apă și dezinfectant din toate părțile. Ca până și prostia pitită prin circumvoluțiuni să ne fie spulberată.
Pluto retrograd este o chestie destul de rară (și slavă Domnului!), dar…. toxică. Acest „dezinfectant” energetic plutonian, destinat purificării sufletelor noastre va fi pentru mulți dificil de suportat . Nu că ar fi ceva rău în aceste energii, doar că modul lor de acțiune poate fi extrem de drastic
Pluto va fi în retrogradare până pe 6 octombrie, doar că exact acum  efectele lui ating faza culminantă și sunt resimțite într-un mod radical, precum o operație chirurgicală complicată. În care chirurgul-șef decide cu severitate să facă incizii profunde și chiar amputări, pentru a salva viața pacientului.
Pluto este o planetă transformațională care ne obligă să trecem la un nivel superior de conștiință. E adevărat, aspectele sale dezavantajoase provoacă dezastre, crize globale, violență și demolări, la propriu și la figurat.
Dar, Pluto ne poate oferi și oportunități , la care poate nu am visat niciodată; doar să nu uităm, că toate aceste oportunități unice vor avea prețul lor, care va trebui plătit.
Pluto mai este supranumit și Marele Chirurg , cel care secționează cu duritate tot ceea ce interferează cu evoluția noastră, împiedicând-o –  atât în plan personal, cât și la nivel global.
În timpul mișcării de retrogradare a acestui planetoid, e important să înțelegem, că problemele vor apărea în viața noastră exact acolo unde suntem cei mai vulnerabili. În acest fel, Pluto ne cere să ne activăm puterea spiritului nostru și să ieșim forțat din vechiul mod de a vedea lucrurile, atingând un nou nivel de percepție a realității.
          Luna Plină din 26 mai coincide cu o Eclipsă și este una dintre Lunile pline karmice ale anului 2021 (la fel ca cea din aprilie).       Treaba fiecăruia dintre noi este acum să arunce o privire la partea întunecată a propriei Luni interioare. Și  să-și cunoască umbrele.
         Iar una dintre uimitoarele oportunități  ale acestei Luni Pline este că vom putea activa algoritmul magic ′′ Umbră, cunoaște-ți locul!”. Și asta se va aplica acelor umbre, care se tot plimbă peste sufletul vostru, dar și acelor persoane, care au decis să ne fie Umbre, copii fidele, imitatori. Iar aici va interveni Pluto-chirurgul și va scoate la iveală, din inciziile deschise,adevărul negat.
       Așadar,  să nu ne mai pierdem timpul,  ci să ne ghidăm după îndemnul  „dăm lui Dumnezeu cele ale lui Dumnezeu, iar cezarului cele ale cezarului „.  Fără să uităm, că sunteți creați după Chipul și asemănarea Lui…..și că a fi asemeni lui Dumnezeu este o mare responsabilitate!
           Mercur retrograd din această perioadă nu va fi nici el tocmai o joacă de copii. Dar, dacă noi, cu toate aceste uragane ale schimbărilor,  nu vom pierde din vedere misiunea,  scopul către care ne îndreptăm, el mai degrabă ne va ajuta, decât să ne împiedice.
Doar să nu programați niciun eveniment major și nu începeți lucruri foarte importante, până pe 22 iunie.
          Totuși, dacă există ceva care merită cu adevărat făcut în perioada aceasta, aceea e închiderea buclelor karmice, în care ne tot învârtim. Întreprindeți acțiuni ferme, care să pună punct odată și pentru totdeauna vechilor și interminabilelor nelămuriri și probleme din viața voastră.
           Ținând minte în același timp, că totul a început  cu noi și în noi – ceea ce înseamnă că motivul, pentru care am cărat ani de zile după noi valize vechi fără mâner, a fost vreun beneficiu indirect sau poate o lecție de viață.
Ocupați-vă de conștientizarea și închiderea respectivelor subiecte – fie că e vorba de situații dureroase de lungă durată sau de conflicte vechi.
Acesta este momentul de trecere prin examenul final  – cel care vă va determina viitorul pentru mulți ani de acum înainte.
            Pur și simplu, treceți la un alt nivel de înțelegere, câștigați-vă Puterea și realizați, că ea nu vă este dată ca să vă impuneți și să vă luptați cu cei din jur,  ci vă e dată să creați și să construiți o relație complet diferită, cu oamenii și cu viața însăși!
       Nu voi mai încărca fără rost textul cu detalii astrologice. Acestea ni le-au oferit deja profesioniști minunați, precum Minerva, Valeriu Pănoiu. Acvaria, etc pe paginile cărora vă puteți bucura de ele.  O să mai spun doar atât:  Vremurile sunt foarte dificile, dar decisive.
* Trecerea la un alt nivel de elevare;
* corectarea aspectelor karmice din neam,dar și  din cuplu;
* corectarea fluxului energetic al canalului banilor și al canalului materializării – iată pe ce ar trebui să ne concentrăm în următoarea lună la modul cel mai serios.
Vă doresc tuturor să aveți parte de binecuvântarea și sprijinul Universului în ascensiunea voastră!
Masha