Scurtă introducere.

Geometria Sacră reprezintă acele forme geometrice și modele, care sunt reproduse în mod constant de către Natură. Sunt armonioase prin perfecțiunea proporțiilor lor și frumusețea incomparabilă. Filosofii greci Platon și Pitagora au susținut că la baza organizării lumii noastre și a Universului în ansamblu stă geometria. Poate cel mai faimos termen al geometriei sacre este Raportul de aur – o constantă geometrică specială, care se găsește în alcătuirea întregii Creații.

Raportul de aur

Unele dintre cele mai simple exemple de forme din geometria sacră sunt cercul și sfera.

Forme mai complexe – cele cinci solide platonice: tetraedrul, hexaedrul (cubul), octaedrul, dodecaedrul și icosaedrul.

Cele cinci solide platonice

Creierul nostru recunoaște formele și figurile geometriei sacre la nivel subconștient.

Această cunoaștere interioară, inerentă fiecărei persoane, este o capacitate universală a creierului uman prin intermediul căreia oamenii experimentează anumite emoții atunci când se concentrează asupra acestor forme.

Geometria sacră rezonează cu subconștientul nostru, ocolind filtrele percepției logice. Această rezonanță este exprimată printr-o conștientizare a sensului care este încorporat în reacțiile și comportamentele noastre emoționale. Și ne umple gândurile și intențiile cu putere!

Codurile Janosh.

Janos este un artist grafic olandez, renumit în întreaga lume pentru lucrările sale inovatoare, care transmit înțelepciunea și puterea geometriei sacre. El ne arată că miracolele sunt cu adevărat posibile, dacă credem în puterea creatoare din interiorul nostru.

Lucrările lui Janos, prin așa-numitele coduri și holograme reprezintă o anumită frecvență energetică și transportă anumite informații către ADN-ul nostru. Aceste coduri pot fi definite drept CHEI de activare ale Forței creatoare din noi și a potențialului nostru unic.

Codurile Janos ne ajută să ne deschidem acest potențial interior în întregime. Cu ajutorul lor putem vedea esența programelor noastre comportamentale, a modelelor de gândire și ne putem crește capacitatea de a crea Realitatea pe care o dorim.

Povestea lui Janos.

Янош
Janosh

Totul a început în anul 2003, când Janosh a decis să ia parte la o meditație colectivă, într-o zi special aleasă. Conform calculelor astrologice, în acel moment o încărcătură colosală de energie cosmică trebuia să vină către Pământ, dar …în timpul acelei meditații s-a întâmplat ceva total neașteptat. Janos a primit mult mai mult decât spera. După meditație, el a început brusc să vadă forme geometrice tridimensionale – transparente, pictate în culori uimitoare.

La acea vreme, Janos lucra în domeniul designului publicitar. Uimit și fascinat de viziunile complexe pe care le trăia,el a decis să reproducă ceea ce vedea cu ochii minții, cu ajutorul unui program de grafică computerizată.

În acest fel, primele lui lucrări, pe care el le-a numit holograme s-au materializat și s-au răspândit rapid pe Internet.

Primele reacții au început să sosească foarte curând. Spre uimirea sa, Janos a descoperit că lucrările sale erau ca două picături de apă asemănătoare cu cercurile gigantice din lanuri, ce apăreau peste tot în lume și despre care el în acel moment habar nu avea.

Coming soon to a field near you – Physics World

Mai mult, Janosh a primit informații despre semnificația acelor figuri, prin intermediul unei voci interioare care îi vorbea – lucru care nu i se mai întâmplase până atunci.

Hologramele erau prezentate de Voce drept „coduri de activare” – un fel de limbaj al Universului, pe care sufletul uman îl poate înțelege instantaneu. Fiecare dintre simboluri aveau un sens și o frecvență vibrațională unică, special concepută pentru a activa potențialul ascuns în fiecare ființă umană.

„Arta mea te va ajuta să-ți dai seama cine ești și care este pasiunea ta. Ea te conectează la subconștientul tău, chiar în locul în care puterea ta de creație este maximă. Va trebui să împărtășești acest lucru lumii”- a spus vocea. Tot atunci mesagerul care a transmis informațiile i-a vorbit și despre el însuși. Vocea s-a prezentat Saye. Ea i-a spus că este o entitate multidimensională și că a venit pe Pământ dintr-o altă dimensiune.

Într-o conversație cu Saye, Janosh a aflat că umanitatea este pe cale să ascensioneze la un nivel superior de conștiință. Ea i-a spus că evoluția pe Pământ se accelerează, iar percepția spațiului și a timpului ca și continuum, încetează să mai funcționeze. În timpul acestei Mari Schimbări, vom fi însoțiți de un grup de entități foarte evoluate, numite Arcturieni. Saye aparținea acestui grup de entități și era unul dintre creatorii simbolurilor, cunoscute de pământeni drept crop circles (cercurile din lanuri) După cum a explicat Saiye, cercurile din lanuri fac parte dintr-un mesaj vizual conceput pentru a trezi omenirea. Aceste coduri geometrice ne permit să stabilim contactul cu alte lumi și astfel să creștem frecvența conștiinței noastre.

Janos a fost speriat la început, pentru că era foarte timid, retras și se considera un ghinionist. Dar acea Vocea i-a spus: „Începe să lucrezi mai întâi de unul singur cu Geometria Sacră. Redobândește-ți Puterea și încrederea în propria persoană”

Urmând acest îndemn, Janos a renunțat la activitatea în care nu se mai regăsea, a pus capăt unei relații stagnante și a început să facă ceea ce face și până în ziua de azi – să organizeze evenimente de prezentare și activare a Codurilor sale holografice peste tot în lume. Janosh și-a făcut cunoscute operele în țări precum America, Canada, Spania, Elveția, Polonia, Rusia și Australia. Misiunea sa este de a ajuta cât mai mulți oameni să se ridice la un nivel superior de conștiință, extinzând limitele posibilului, precum și să înțeleagă cine sunt ei cu adevărat.

http://janosh.lv/en/yanosh-moya-istoriya.html

Janos: „Fiecare om este energie, la fel ca lumea din jurul nostru. Prin conștientizarea modului în care putem interacționa cu gândurile, cuvintele, temerile și îndoielile proprii vom învăța cum să ne transformăm energia negativă în una pozitivă. ”

Cum se activează Codurile holografice vindecătoare?

Pentru a activa Codul trebuie să faceți clic pe imagine, pentru a o mări. Intrați într-o stare meditativă relaxată și priviți în centrul imaginii. Pentru ca subconștientul să citească codul din imagine, respirați profund și rar, de trei ori. Pentru a înțelege mai bine semnificația Codurilor, aici – pe paginile blogului, voi posta decodificări ale acestora.

Geometria sacră este un instrument care interacționează direct cu subconștientul nostru, iar în corp se declanșează procese de vindecare. ADN-ul se trezește și iși activează potențe nebănuite.

p.s. Dacă o anumită hologramă/cod vă trezește senzații aparte, vă recomand să lucrați cu ea de mai multe ori. De exemplu, mie îmi place să contemplez codurile Passion și Turning Point.

https://i0.wp.com/privlekai.com/wp-content/uploads/2012/05/Strast.jpg
Frecvența Pasiunii

Interpretarea „Frecvenței Pasiunii”:

Poți crea orice doreșți. Nimic nu este imposibil, dacă îndrăznești să trăiești cu inima! Decide-te, cum dorești să îți vezi viitorul și cum îți poți face visul să devină realitate. Pasiunea este cheia: fă ceea ce te face fericit și se vor întâmpla minuni. Nu întreba, cum. Întreabă, când. Fă ceea ce ți se pare potrivit și Calea se va deschide în fața ta. Frecvența Pasiunii te va ajuta să pășești în puterea ta creatoare și să arăți că poți face orice, atunci când o faci cu Pasiune.

https://i0.wp.com/privlekai.com/wp-content/uploads/2012/05/Povorotnaya-tochka.jpg
Frecvența Punctului de cotitură

Interpretarea „Frecvenței Punctului de cotitură”:

Fiecare moment al zilei poate fi un moment de cotitură. De multe ori, ne temem că vom lua o decizie greșită. Dar, dacă ne dăm seama că fiecare moment poate deveni un moment de cotitură, atunci aceasta înseamnă că putem oricând să corectăm decizia pe care am luat-o deja. Energia acestui Cod vă va ajuta să vă dați seama că fiecare moment al vieții este un moment de cotitură! Fiecare alegere este corectă! Luăm decizii importante și mai puțin importante zi de zi. Cântărim totul, încercând să stabilim unde va duce adoptarea unei anumite decizii. În unele situații, luăm invariabil decizii, bazate pe sentimente de amărăciune, dezamăgire sau, dimpotrivă, pe dorința de a nu dezamăgi pe alții și, uneori, pentru a rămâne calm. Nu este nimic în neregulă cu asta. Realizați doar că, procedând astfel, vă inhibați propriul proces de evoluție și vă îndepărtați de atingerea obiectivului propus.

La urma urmei, nu ne putem dezamăgi decât pe noi înșine. Uneori chiar trebuie să parcurgem anumite lecții, pentru că nimic nu se întâmplă , pur și simplu. Dar… depinde de noi, cât de des permitem să ni se repete anumite lecții. Nu te gândi ce decizie să iei – simte-o. Ești liber să te răzgândești oricând. Suntem cu toții foarte conștienți de acest lucru, dar nu suntem întotdeauna buni în a transpune conștientizările în practică. La urma urmei, decizia noastră de ieri s-a bazat pe cunoștințele noastre de ieri. Astăzi, lucrurile pot fi diferite. Recunoaște-ți lecția și propria responsabilitate pentru aceasta. Și dacă simți că alegerea pe care ai făcut-o ieri nu mai corespunde nevoilor tale astăzi, fă o nouă alegere. La urma urmei, nu există alegeri greșite, ele sunt pur și simplu diferite!

Să vă fie de folos! Cu iubire, Masha Alla.