”Somewhere…sometime”…from “Impossible love” series Painting – Dorina Costras Acrylic on canva

Suntem în ziua de dinaintea Lunii Noi. O Luna Nouă, foarte apropiată de punctul de mijloc al anului, chiar în punctul culminant al verii. Jumătate din an a trecut. Ce rămâne în urmă, care va fi primul bilanț, prima recoltă a anului acesta, înaintea sărbătorii străvechi a recoltei, Lammas (ziua Mesei Pâinii sau Liturghia Painii la crestinii din nordul Europei)

Ziua este vulnerabilă: oamenii sunt sensibili la toate energiile spațiului, iar spațiul înconjurătoar reacționează la rezistența umană. Nu este neapărat agresiv, dar se comportă ca o floare fragilă, încercând să se îndepărteze de intrus.

Răbdarea și calmul față de ceea ce se întâmplă ne vor conferi răbdare și calm față de noi înșine

🔥 Astfel, orice munca liniștită va aduce azi bucurie. Pur și simplu, îndepliniți-vă sarcinile planificate, fără a prelua lucruri noi, fără a lua decizii serioase, fără a vă gândi la procesele globale. Rutina uneori nu irită, ci calmează, creează stabilitate și securitate.

🔥 În zona relațiilor, se va resimți o contradicție dintre bucurie și tristețe. Bucuria întâlnirii cu cineva și tristețea că întâlnirea ar trebui să se încheie(sau s-a încheiat). Bucuria că această persoană există în viața ta, și tristețea că nu se întâmplă niciun fel de evoluție. În viitor, această contradicție va deveni doar un motor magic pentru tranziția relațiilor la un nou nivel. Acest lucru se aplică și oricăror contacte: contradicțiile nu se limitează la exemplele date.

🔥 Starea de sănătate dinaintea Lunii Noi este destul de fragilă. Dacă o persoană simte un disconfort zilele acestea, este puțin probabil să se îmbolnăvească serios, dar nu ar trebui să se bazeze pe o recuperare rapidă.

Pot apărea probleme cardiace, precum și fluctuații ale tensiunii arteriale. Se resimte tensiunea perioadei trecute, e momentul când toată oboseala acumulată se poate manifesta dintr-odată.

🔥 În această zi, este benefic să faceți asceze de orice fel. Cu cât trăim mai modest și mai auster ziua de azi, cu atât mai pură va fi traversarea perioadei de Luna Nouă, cu atât mai multe șanse să scoată și să elimine toate ”deșeurile” mentale și emoționale din viață.

Nu uitați de scrisorile în care să enumerați toate lucrurile/obiceiurile/evenimentele nocive de care doriți să vă eliberați. Le scriem vineri până la miezul nopții și le ardem până sâmbătă, ora 04:17 ora României, adică înainte de trecerea Lunii într- un nou ciclu.

🔥 Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi!

Cu iubire, Masha

(Artist: Dorina Costras)