În întâmpinarea Soarelui

Lună Nouă. O cădere energetică de scurtă durată,chiar în mijlocul zilelor însorite de vară și un început treptat al noului ciclu lunar. Ca și cum un nor greu, mânat de curenții înălțimilor, aduce cu el o scurtă și intensă furtuna și imediat, Soarele apare pe cer din nou.

Energia nopții de vineri spre sâmbătă vine cu o provocare la dispută, dar… nu neapărat ca un conflict, ci ca o dorință de a găsi o soluție, de a ajunge la un echilibru. Cele două părți au propriile lor opinii (pe care le percep diametral opuse) și care treptat, trebuie aduse într-un echilibru, deoarece sunt egale în forță și trebuie să găsească un singur punct de mijloc, care să se potrivească tuturor și să-i mulțumească pe toți.

Duminică, aceste dificultăți de comunicare rămân, dar…. dacă situațiile discutabile (de orice natură ar fi acestea) nu pot fi rezolvate rapid, ele vor duce la explozii – adică la o rezolvare printr-o criză și o demolare, după care puteți începe o etapă nouă.

🔥 Sâmbătă treburile noastre pot intra sub influența externă a cuiva, pot exista niște restricții impuse, motiv pentru care sarcinile pe care ni le-am trasat nu vor mai putea fi rezolvate conform scenariului planificat.

Această situație nu ne convine, dar, totuși ne putem lăsa influențați, din motive interioare, ceea ce înseamnă că va trebui să ne dăm seama care sunt acele motivele care ne împing să acceptăm, în detrimentul propriu, o influență străină. Unul dintre aceste motive ar putea fi, de exemplu, îndoiala de sine, sau teama de presiunea autoritară sau de reacția violentă a cuiva.

Duminică, munca și afacerile sunt împiedicate de diverse șicane, care nu că distrug, dar inhibă curgerea energiilor și amână rezultatele așteptate. Și aici va fi nevoie să manifestăm flexibilitate și adaptivitate: anumite dificultăți, ce nu pot fi depășite, pot fi cu succes ocolite. Schimbați din mers direcția.

🔥 În relații: sâmbătă, încercările de a ajunge la un acord cu partenerul nu vor fi încununate de succes. Aici va trebui fie să faceți un bilanț al situației dintre voi și să vedeți ce aveți de făcut, fie să faceți modificări fundamentale în propriile voastre percepții, pentru a putea accepta punctul de vedere al partenerului.

În această zi, multe relații, atât cele care au început recent și care nu au apucat încă să evolueze, cât și relațiile de lungă durată, care, cu toate eforturile, nu au reușit până în acest moment să atingă un nivel nou de evoluție, se pot încheia.

Duminică, relațiile în care nu există vreun conflict în acest moment, le vor da partenerilor implicați în ele un sentiment de echilibru, siguranță și posibilitatea de a își încărca bateriile. Contactul cu o anume persoană poate deveni pentru mulți un refugiu din lumea înconjurătoare. Bineînțeles, toate cele de mai sus se aplică relațiilor de diferite tipuri (nu doar celor matrimoniale sau de iubire).

🔥 În sănătate, sâmbătă ne putem aștepta la o anumită reconciliere a organismului cu el însuși. Există șanse de îmbunătățire a sănătății la cei cu afecțiuni cronice sau de durată, dar este important să vă surprindeți starea emoțională și mentală, în care s-au produs acele schimbări în bine. Monitorizarea stării de spirit vă va permite să vă controlați pe viitor starea fizică.

Duminică, starea de sănătate este medie spre bună. Oamenii încep să acumuleze energie și se pregătesc pentru noi începuturi. În ambele zile, este important să evitați orice vă cauzează/menține dependențele: alcool, mâncare în exces, medicamente fără prescripție medicală (de exemplu, somnifere), țigări, jocuri pe calculator, etc.

🔥 În ciuda tuturor stărilor contradictorii și a dificultăților enumerate, sentimentul general al acestor zile este că am reușit să avansăm la un nou nivel. Va exista în interior un fel de satisfacție morală, un simbol al mișcării. Pentru că sufletul va ști că a existat foarte puțină distrugere doar de dragul distrugerii și că toată distrugerea a fost, de fapt,de dragul eliberării și a unui nou început.

🔥 Va fi și timp pentru distracție și relaxare, de care chiar trebuie profitat. În acest sfârșit de săptămână, mulți amatori de muncă-muncă-muncă își vor da seama că munca nu este totul în viață.

Relaxarea va veni prin comunicarea cu natura, în special cu apa și pământul, așa că este bine să înotați, dacă aveți posibilitiatea. Dacă nu, puteți uda și îngriji cu drag florile, puteți avea grijă de grădină. puteți culege fructe sau legume, puteți merge desculți prin iarbă și țărână…mama Pământ va prelua toate energiile tensionate și vă va dărui relaxarea binemeritată

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită!,

Cu iubire, Masha

Artist: Annette Loghinov ”În întâmpinarea Soarelui”, pânză, acrilic