🔥🔥🔥 Ziua decernării ”premiului” pentru eforturile depuse. Unii pentru rezultate mari, alții – pentru mici probleme cotidiene, dar…indiferent de nivel, în această zi un anumit ciclu se apropie de finalizare, ciclu început și parcurs de noi din proprie voință. Aceasta este ziua justiției divine, când fiecare primește ceea ce merită.

Dincolo de șțirul evenimentelor ce se produc, ziua are și un profund sens simbolic: dacă primești vești bune, atingi obiective, obții rezultate (chiar și mici), prin ele Universul semnalează că drumul tău de viață este corect și te poți mișca în continuare în direcția aleasă.

Dacă ziua îți este plină de eșecuri (chiar și mici), înseamnă că și în problemele globale nu știi să-ți înveți lecțiile de viață și că undeva, la un moment dat, ai cotit-o pe o cale greșită. Nu-i bai. Punct și de la capăt :)))

🔥 În afaceri și muncă, apare o speranță pentru viitor într-un proiect important pentru voi. Totuși, nu este nevoie să vă grăbiți, ci, dimpotrivă, este bine să vă relaxați, să observați, deoarece în această etapă poate nici nu este necesar să interveniți în proiect – totul a fost deja făcut, rămâne să așteptați rezultatul.

🔥 În relații, există o schimbare intuitivă a situației. Cu tot aparentul calm exterior, au loc schimbări profunde a situației. Ar trebui să vă bazați doar pe propriile sentimente și gânduri, fără a vă deranja partenerul și nu pe informații și raționamente formale.

Logica va introduce în relație nu înțelepciune, nu luciditate, ci amăgiri inutile, și numai intuiția va permite oamenilor să se simtă reciproc așa cum sunt cu adevărat și să meargă către obiective comune într-un mod armonios.

🔥 În ceea ce privește sănătatea, ziua nu este rea. Multe dificultăți din zilele trecute se vor retrage, ne vom simți mai calmi,, mai ales dacă până acum ați avut puțină grijă de interesele corpului vostru.

Din punct de vedere medical, trebuie acordată atenție bronhiilor, plasmei, căilor respiratorii superioare; zi bună pentru tratarea bolilor respiratorii. Vor avea efecte spectaculoase și orice preceduri de întinerire

De asemenea, se recomandă lucrul cu uleiuri și esențe aromatice, deoarece doar în căile respiratorii superioare, precum și în partea superioară plămânilor, va avea loc procesul de transformare a energiei cosmice – prana.

”Surpriza” Artist: Pavel Grechishin

🔥 La fel ca cu o zi înainte, azi este bine să studiem, dar acum putem trece de la cărți de filozofie la cunoștințe mai practice, primite de la persoane concrete.

. Este bine să comunicați cu cei care se studiază singuri, de exemplu, cu studenții, cercetătorii, etc . Schimbul de cunoștințe,de experiență, conștientizările comune vor îmbogăți fiecare participant din grup și vă vor ajuta să găsiți oameni cu aceeași viziune despre viață, cu același crez.

🔥 Și drumurile vor fi favorabile astăzi. Orice călătorie vă va oferi o energie nouă și vă va permite să găsiți acea șansă pe care o așteptați, așa că, porniți drum.

🔥 Sursele de energie oferite de Univers pentru astăzi: faptele de milostenie și donațiile, grija pentru semeni ; comunicarea cu copiii și tinerii; jocurile didactice, învățarea; interacțiunea cu oamenii cu același crez/misiune; cererea și oferirea de ajutor; călătoriile.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi trăită!

Cu iubire, Masha.