🔥🔥🔥Debutul săptămânii poartă semnătura energetică a celei de-a 9-a zi de la Lună Nouă, începută în după-amiaza de duminică și care se va sfârși luni, la 16:06 ora României, împărâind ziua de luni în 2 părți, diferite ca vibrație.

🔥Ziua a 9-a este o zi a vindecărilor karmice, în care parcă ies la suprafață toate umbrele noastre, toate nemulțumirile și fricile ascunse, toate problemele nerezolvate sau promisiunile neonorate, toate frustrările, supărările, etc. Se poate crea un mediu destul de greu de dus emoțional, pot apare certuri sau conflicte, parcă din nimic, cu cei din jur.

Dacă ați resimțit asemenea emoții în această perioadă, acesta este un semnal din partea Universului că există lucruri nerezolvate între voi din punct de vedere karmic, pe care le-ați ignorat mult timp și acum este momentul să manifestați putere de voință și determinare pentru a dezlega în sfârșit, acest nod karmic. E o zi în care amânările pentru altă dată vor fi taxate,de aceea fiți curajoși și acționați, pentru că cei ce vor vindeca lecția karmică de azi, vor fi recompensați generos în următoarele zile ale săptămânii cu inspirație, idei strălucite, implicare în noi proiecte creative. Va fi un semn, că energia, blocată până atunci de problema karmică se eliberează și este direcționată în sens constructiv.

🔥La fel de important este azi să vă protejați eficient de orice influență toxică sau agresivă din exterior. Cea mai simplă metodă este ”Capcana energetică”, cunoscută din vechime adică protecția cu apă, sare și oțet alb.Scoateți tot gunoiul din casă. Puneți într-un pahar apă curată, adăugați 3 linguri de sare și una de oțet alb. Nu amestecați. Lăsați paharul(pentru 24, maxim 48 de ore) în încăperea unde vă adunați cel mai des cu familia (puteți chiar pune în fiecare cameră cate o ”capcană” de acest gen . Aveți grijă să nu vadă sau să nu atingă nimeni paharul. După 3 zile apa trebuie aruncată, neapărat în canalizare, nu altundeva, mâinile trebuie spălate în apă curgătoare până la cot

Pentru o mai mare eficiență, o puteți folosi împreună cu tripla purificare prin sunet (extrem de eficientă și ea)

🔥După prânz, intrăm în energia pură a zilei a 10-a. Simbolul acesteia – Fântâna arteziana, Apa care curge. O zi a acumulării energiei. ( prin rugăciuni de recunoștință, practici meditative, jocuri cu copiii)

Se recomandă lucrul cu karma de neam, meditațiile de invocare a ajutorului strămoșilor și de mulțumire, meditații, contemplând fotografii și portrete ale părinților plecați, ale bunicilor, străbunicilor, cu care vreți să vă conectați energetic pentru a le cere ajutorul. Puteți, de asemenea medita (după orele 16) asupra liniei temporale de viitor, pe care doriți să o materializați. Comunicați azi cu copiii pe această temă, întrebați-i cu privire la planurile lor de viitor și ascultați cu atenție ce mesaje vă dau

Spiridușul casei

🔥ZIua mai este potrivită începerii oricăror construcții, cumpărării de locuințe, orice ritualuri de protecție a acesteia. îmbunarea elementalilor care o protejează ( a duhului casei) era practicată de strămoșii noștri; aceștia hrăneau șarpele casei cu lapte, lăsat afară, într-o farfurioară :)) Împărțiți cu entitatea casei orice mâncare proaspătă și gustoasă aveți prin casă azi (adică o puteți lăsa undeva pe balconul deschis sau da de pomană)

🔥Tunsorile vor fi neutre . Procedurile de înfrumusețare, îngrijire a corpului și tenului , pe durata întregii săptămâni vor fi foarte eficiente, deoarece Venus ce traversează ultimele grade ale Leului este ardentă, demonstrativă, de efect și dorește să strălucească 🙂

🔥Cristalele protectoare: chihlimbarul, uvarovitul, sardonixul.

ȘI nu uitați, bucurați-vă de fiecare zi trăită!

Cu iubire , Alla Masha.

Artist: Oleg Shupleak