🔥🔥🔥🔥🔥Vineri, 23 iulie este ziua de dinaintea Lunii Pline. Simbolurile străvechi ale zilei: Roata destinului, Șarpele care își mușcă propria coadă, având înăuntru o svasti-ka dextrogiră, simbolizând mișcarea Soarelui pe cer, circulația sângelui, peristaltismul intestinal, energia Chi (prana) care circulă în organism. Zi magică. Numărului 13 îi corespunde guvernatorul Gemenilor, Mercur. (3-1=4) Zi a acumulării informației, a percepției semnelor pe care Universul ni le trimite, a confecționării talismanelor rotunde de protecție.

Ouroboros

🔥Dacă vechi prieteni, diverse persoane din trecut se întorc azi la voi, dacă conexiuni și contacte, pierdute cu mulți ani în urmă se reînnoiesc, este semn că, din punct de vedere karmic, unele lecții de atunci au rămas neînțelese, nerezolvate, iar Universul vă atrage atenția că lucrurile trebuie închisa, finalizate .

Tratați acest aspect cu maximă responsabilitate, deoarece, pentru a se mișca nestingherit pe drumurile viitorului, , fiecare persoană trebuie să se elibereze de povara trecutului.

🔥A 13-a zi lunară este o perioadă de eliberare de lucruri, gânduri, obiceiuri și persoane inutile,dar și o zi a acumulării de informații noi și proaspete. Nu este indicat să începem lucruri noi și importante. Este foarte indicată, în schimb, o curățenie generală în casă, ca să aruncați toate vechiturile și obiectele stricate, ciobite sau inutile de prin debarale și balcoane. Observați cu atenție evenimentele prin care treceți azi și trageți concluziile corecte cu privire la ceea ce le-a declanșat în trecut.

🔥 Afacerile și munca sunt întrerupte atunci când se confruntă cu judecăți și / sau acțiuni eronate. Scopul unei astfel de opriri este de a fi capabil să vă gândiți, să rezolvați, să corectați sau să preveniți erorile care vor fi greu, dacă nu imposibil, de corectat în viitor.

🔥Zi în care, cu ajutorul astrologiei, vă puteți clarifica misiunile karmice, puteți conștientiza față de cine nu v-ați stabilit încă datoriile karmice. În flacăra unei lumânări, puteți arde simbolic trecutul, în care socotelile au fost încheiate; lumânarea trebuie să fie albă, ca simbol al purificării. Pentru a primi și a asimila integral informațiile, ardeți tămâie de pin..

🔥Starea de sănătate va trebui tratată din punct de vedere psihologic. Problemele emoționale migrează către corp și devin evidente. Capacitatea de a vă lucra emoțional duce la ameliorarea problemelor fizice. Zi de auto-tratament.

Nu se recomandă, datorită trecerii Lunii prin semnul Capricornului: Intervențile chirurgicale în zona genunchilor și a tendoanelor; evitați, în general, să vă solicitați prea mult genunchii. De asemenea, amânați tratamentele stomatologice, extracțiile dentare și protezarea pentru o altă perioadă. Evitați programarea ședințelor la chiropractician.

🔥Procedurile de înfrumusețare cele mai eficiente vor fi măștile hrănitoare – pielea va reacționa excelent la ele, iar încrederea în sine va fi la cote înalte! :🔥) Tăierea părului este benefică, doar că părul va arăta mai rebel, fiind mai greu de coafat.

🔥Este posibil ca sărbătoare de familie în acest week-end să nu fie dintre cele mai reușite – participanții vor fi destul de conservativi și timorați emoțional. Nu e un moment potrivit nici pentru a aplica pentru un nou job, sau pentru o audiență la șefi, autorități, etc; nu se vor face nici un fel de împrumuturi.

Opal nobil | Fosile şi pietre
Opal nobil

🔥Refacerea energiei și forței vitale se va produce azi prin: *returnarea datoriilor de orice fel;

*prin tehnici de meditație; contemplare, auto-observare, introspecție;

*prin purtarea hainelor din țesături exclusiv naturale; prin rugăciuni către Sf. Treime și către ghizii spirituali – pentru sănătate, înțelegere în familie(rugăciunile partenerilor unul pentru celălalt) ;

*prin întâlniri romantice, flirt, relații amoroase între soți;

* purtând cu voi un opal nobil.

🔥Zi favorabilă concepției – azi vin la întrupare suflete , chemate pentru misiuni spirituale importante. Ei vor beneficia toată viața de protecție divină.

🔥Oamenii născuți astăzi au capacitatea de a lucra cu Timpul; ei se vor putea deplasa cu ușurință între lumi, fiind ucenicii ideali.

🔥Visele sunt premonitorii și se pot împlini repede, cu condiția să nu povestiți nimănui despre ele.

🔥Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu iubire, Alla Masha

***********************

🔥p.s. Dragii mei cititori, de mâine această Rubrică a Previziunilor zilnice astro-energetice va fi accesibilă doar celor care vor achiziționa abonamentul lunar de 25 lei /lună.

Abonamentul include 30 sau 31 de articole cu previziuni complete și recomandări pentru fiecare zi,(sănătate, afaceri, relații, contraindicații, proceduri energetice potrivite, etc) care vă vor ajuta să trăiți în flux și sincronicitate deplină cu energiile Cosmice și planetare,, pentru că, ”tot ce este Sus, este și jos”, iar la nivel energetic noi și toată Creația divină suntem Unul, interacționând și influențîndu-ne reciproc.

Abonamentul se activează, achitînd suma de 5 euro (25 lei) în unul din conturile de mai jos, după care trimiteți mail la blogulmashei@gmail.com cu dovada plății.

Cont Revolut la nr. +40728383930 , Alla Topala, sau

IBAN : RO71 BREL 0005 5044 8574 0100 (plăți în LEI făcute din țară),

SWIFT: LT36 3250 0859 1470 4009 (plăți în LEI și EURO făcute din afara țării), beneficiar Alla Topală

Vă mulțumesc!