Zi dominată de elementul Foc. Intrăm oficial , astronomic, în energia Toamnei. Procesul se va contura definitiv până în 8.08, la Lună Nouă.

Cei care nu au celebrat Sărbătoarea Recoltei tradițional, pe 31 iulie, o pot face astăzi, cu atât mai mult că ziua va fi intensă, plină de noutate, mișcare, de schimbare și întâlniri interesante. Mesagerul Divin ne aduce, în diverse moduri, vestea despre încheierea Vechiului și începutul Noului în viața noastră.

Abonează-te pentru a avea acces

Citești mai multe din acest conținut dacă te abonezi azi.

Abonează-te pentru a avea acces

Citești mai multe din acest conținut dacă te abonezi azi.

🔥 În relații, feriți-vă spatele! Cineva în care nu se poate avea încredere ”își va da arama pe față”, chiar în câmpul atenției voastre Acesta este un lucru bun – în cele din urmă ne putem da seama de adevărata natură a unei persoane, în corectitudinea căreia am avut încredere sau am fi dorit să avem încredere.

Alte variante de evoluție a evenimentelor: posibilă trădare, ipocrizie, răutate sau dușmănie din partea unei persoane din anturaj, ce va fi dezvăluită azi. Ideea este că totul va fi la suprafață, foarte vizibil.

Dacă nu suntem prea neatenți și periculos de nepăsători, vom putea identifica și elimina eficient „șarpele ce stă la pândă” din cercul nostru în această zi, sau cel puțin vom lua notă, că în apropierea noastră există o ”creatură” de acest fel.

🔥 Sănătate. O manifestare neașteptată a zilei o pot reprezinta problemele oculare. Întunecarea imaginii din fața ochilor sau senzația de lumină puternică. Poate fi vorba atât despre boli oculare, cât și despre vase de sânge fragile (unul dintre riscurile-cheie ale săptămânii). Este important să vă protejați ochii, mai ales la soare.Manifestările propriei stări de stres și complexe pot fi conștientizate azi, ceea ce înseamnă că ne poate fi destul de ușor să lucrăm cu acestea și să ne eliberăm.

🔥 Tunsori. Ultima zi din perioada în care nu este recomandată tăierea părului și , sub nicio formă, nici ondularea permanentă. Luna descrescătoare, supranumită și Luna balsamică, ne permite în schimb spălatul foarte minuțios al părului, cu șampon natural, de foarte bună calitate, ne va amplifica semnificativ energia, încrederea și starea de bine.

🔥 O mulțime de cunoștințe și informații importante, din cărți sau alte surse tipărite vin spre noi. Instrucțiunile, de orice fel, sunt foarte importante în această zi. Citiți-le cu mare atenție!Există riscul unor furturi mărunte sau a altor situații neplăcute, în urma cărora puteți pierde bani sau bunuri. Ne vom raporta la acest moment ca la o purificare și echilibrare necesară a spațiului nostru și a balanței karmice.

🔥 În ciuda riscurilor de mai sus, energia zilei este bună pentru petreceri, pentru a vizita locuri publice, cum ar fi parcuri, teatre, festivaluri sau cel puțin de a organiza o ieșeală cu prietenii la terasă. În urma acestor evenimente veți beneficia de o mulțime de impresii, noi cunoștințe și (unde e cazul) poate chiar relații viitoare. Pentru cei care își caută partener, vă recomand să mergeți la întâlniri în această zi sau cel puțin să vă uitați pe site-urile relevante: este foarte probabil să întâlniți un partener potrivit chiar azi. 🙂

🔥 Visele sunt premonitorii, apar foarte multe semne și simboluri în ele. Este important să le reținem, notăm, să lucrăm cu ele. Universul ne trimite indicii prețioase. Se recomandă meditația pe subiectele din vis, puteți trăi conștientizări intuitive fulgerătoare.

🔥 Cristalele ce ne echilibrează astăzi energetic: selenitul, cuarțul roz, smaraldul, ametistul lila transparent.

Bucurați-vă de fiecare zi! Cu toată iubirea, Alla Masha.

Abonează-te pentru a avea acces

Citești mai multe din acest conținut dacă te abonezi azi.