🔥🔥🔥 🔥🔥🔥 Sfârșitul de săptămână va fi neutru și acesta este deja un lucru frumos: putem face tot ce am planificat fără prea multă influență exterioară. Ba chiar poate fi un prilej de a ne aminti despre întreaga responsabilitate a gândurilor și acțiunilor proprii.

Ce altceva ne mai rămâne de făcut, dacă nu ne face nimeni azi treaba și cum să mai dăm vina pentru ceva ce se întâmplă, dacă nu a existat nimic care să ne pună bețe-n roate 🙂

sursă imagine: net

🔥 Sâmbăta este prietenoasă, calmă, liniștită. Totul se întâmplă așa cum intenționăm, dar.. nimic mai mult. Mai trebuie să spun oare cât de important e – ce anume intenționăm?

Duminica este plină de evenimente și momente scurte, ce au legătură doar cu momentul actual, cu clipa prezentă: de aceea este mai bine să nu facem planuri pe termen lung, pentru că acestea se vor naște sub influența acelor energii de scurtă durată, ceea ce înseamnă că variantele de viitor nu vor fi evaluate corect.

🔥 Faptele de sâmbătă, după cum am menționat deja, se materializează exact între granițele intențiilor unei persoane, în limita capacităților și puterilor sale. Depășirea acestor limite poate avea consecințe nu prea plăcute : epuizare datorată efortului peste puterile proprii sau poate chiar ”un bobârnac peste nas” din partea Universului pentru cazurile din categoria „adunăm din greu nuiele pentru propria spinare”

Și duminică, per total,lucrurile vor merge conform planului. Pot exista totuși și unele nuanțe neplăcute. Nu că acestea ar avea vreun impact asupra bunului mers al lucrurilor și nici nu ar fi deosebit de semnificative, dar, într-un fel, ne pot strică starea de spirit. Pentru a evita astfel de situații, încercați să prevedeți în avans toate detaliile mărunte din obiectivele voastre, astfel încât acestea să nu vă pună în dificultate mai târziu. E valabil în special pentru cei care în acest weekend călătoresc.

🔥 Relații. Sâmbăta poate fi o zi dedicată discuțiilor- atât personale, cât și de afaceri – în general, comunicării. Pentru mulți ele vor fi aparent, lipsite de sens și fără vreun efect asupra momentului prezent. Doar niște discuții. Dar, acestea vor conține energii și informații din care pot apare germeni ai unor evenimente. Puterea cuvântului rostit în cea de-a 7 zi de la Lună Nouă este mare.

Duminică, sarcinile mici pot fi o piedică în calea bucuriilor personale. Așadar, vrem să ne bucurăm de o întâlnire propusă spontan, dar… cățelul e neplimbat, vecina nevorbită sau teza nefinalizată. Să luăm partea bună – astfel de bariere aprind pasiunea între iubiți și interesul dintre prieteni. :)))

🔥 Sănătate. Sâmbătă, tendințele pozitiv se mențin, ajutând la vindecarea grabnică sau la fortificarea generală a organismului. Duminică, vă puteți aștepta la o explozie de energie, pe undeva chiar excesivă. Totuși, explozia va fi una scurtă, așa că până diseara v-ați putea simți din nou foarte obosiți – dar, ce e bine – cu multe activități bifate.

Tot duminică, ar trebui să fiți mai atenți la durerile bruște, ce apar fără vreun motiv. Dacă se întâmplă acest lucru, este un semn că aveți bio-câmpurile poluate, că există în ele niște breșe energetice, care ar trebui luate în serios și remediate cât mai repede, indiferent dacă sunt rezultatul unor agresiuni conștient direcționate sau e doar o preluare accidentală a unor paraziți energetici sau informaționali.

🔥 Pietrele. purtarea cărora vă poate echilibra energetic: heliotrop, coral, safir.

🔥 Visele de astăzi sunt un indiciu asupra corectitudinii drumului pe care mergem și a deciziilor pe care le-am luat.

🔥 Tăierea părului nu influențează în nici un fel starea noastră. Ambele zile sunt neutre.

🔥 Alte surse de acumulare a energiilor benefice: Contemplarea cerului – a mișcării norilor ziua, a stelelor pe boltă noaptea. Aroma-terapia, respirația profundă de curățare a plămânilor. călătoriile, mișcarea. Rugăciunea în tăcere. Conectarea la Energia divină feminină, cu recunoștință.

Tăcerea, în general. Este recomandabil ca în ambele zile să găsiți timp pentru voi, pentru a sta, pur și simplu, în liniște. Și, dacă reușiți să fiți singuri cu voi, tăceți. Nici măcar nu vă gândiți la nimic, doar tăceți. În primul rând, acest lucru vă va permite să vă urmăriți gândurile non-constructive, care vă aleargă, neautorizate prin cap și, în al doilea rând, să vă curățați câmpul mental de orice zgomote externe permanente și să primiți accesul către propria și autentica voastră voce interioară. Încercați să vă deconectați de toată lumea și să o auziți.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi!

Cu drag, Alla Masha.

******

Dacă vă plac articolele de pe Blogul Mashei, vă invit să vă abonați la noutăți!

Pentru abonament lunar Premium la Previziunile astro-energetice zilnice, detalii. aici sau aici.