🔥🔥🔥🔥🔥Ziua de azi ( a 8-a de la Lună Nouă) are ca simbol străvechi Pasărea Phoenix, Cufărul cu comori, Focul, Lumânarea care arde. Zi a transformărilor biochimice și alchimice, a materiei fizice în materie subtilă. La fel cum lemnul sau sfoara lumânării se alchimizează, transformându-se în substanță plasmatică a focului.

Este o zi-reflecție a schimbărilor viitoare, care vor veni imediat după Luna Plină: dacă sunteți impulsivi, nu este de dorit să vă contraziceți azi cu nimeni, nu este de dorit să interacționați cu banii, nu este de dorit să comiteți acțiuni în forță .

🔥 Totuși, dacă vorbim de locul de muncă și știți exact ce aveți de făcut, iar acțiunile au fost bine gândite și calculate în prealabil, vă vor ieși toate. Punctele unu, doi și trei. În acest caz, toate vor fi clare și pașii simplu de urmat; doar că va fi mai dificil să începeți ceva nou astăzi|; orice început este recomandat să fie amânat până marți.

🔥 Relații. Există un impuls pozitiv în relații, iar oamenii se deschid reciproc cu sinceritate, încorporând propriile aspirații în dezvoltarea relației. Cu excepția următoarelor situații: dacă foarte recent au existat certuri între parteneri, soți, iubiți sau există o profundă neînțelegere a comportamentului celuilalt, atunci acest lucru se va manifesta integral. Repet: dacă aveți nevoie de acest om în viața voastră, de relația cu el – evitați certurile!

🔥 Sănătatea este ”obosită”. Chiar dacă starea fizică este una normală, veți avea mai puțină putere decât în mod obișnuit. Este interesant faptul că mișcarea va fi de ajutor astăzi, generând nu epuizare, ci energizare: mersul pe jos, practicarea sportului, munca fizică. Având în vedere că ziua este dominată de elementul Aer, se recomandă respirația profundă conștientă și în general, ieșirea din încăpere, în aer curat. Aromaterapia bine aleasă va avea rezultate spectaculoase.

Și stomacul este bine să îl protejăm astăzi prin moderație sau alimente cu vibrație înaltă. Așa cum spuneam, este o zi în care hrana fizică se transformă integral în energie subtilă și ne hrănește câmpurile. Pe lângă sistemul digestiv și respirator, mai acordați atenție sistemului nervos periferic.

🔥Alte metode de echilibrare energetică: Este bine să priviți cerul, la fel ca și zilele trecute. Acest lucru curăță mintea și oferă idei noi care vor putea fi puse în aplicare foarte curând. Uitați-vă relaxați la nori, cer, stele (iar dacă sunteți o persoană norocoasă – la o ploaie abundentă și binefăcătoare). Evitați tunsorile și vopsitul părului. Pietrele ce corespund vibrației zilei a 8-a de la Lună Nouă sunt cele negre și roșii: morionul, granitul roșu, chrisolitul.

În această zi se nasc alchimiștii.

🔥 Și bucurați-vă! De fiecare zi trăită!

Cu drag, Alla Masha.