🔥🔥🔥Nu este o zi neapărat grea, cât controversată. Începutul săptămânii încă se află sub o puternică influență a Lunii Pline, de data aceasta, intrată în zodia Peștilor. Atmosfera încă e marcată de energia ei abundentă, dar deja presărată cu notele mai disonante, care vor marca săptămâna aceasta. Intrăm în perioada obstacolelor, când pentru orice dorință ni se cere plată, sau chiar noi singuri decidem să investim bani, muncă, efort pentru a obține ceva ce ne dorim în viitorul apropiat. Se pune întrebarea prețului; și până acesta se calculează, celelalte procese pot stagna.

🔥 Munca este orientată spre câștigarea banilor. Nu muncă patriotică, nu muncă de dragul Ideii. Mai mult, dacă ați practicat recent astfel de activități, ele fie sunt sistate temporar, fie se opresc cu totul. Vorba aceea- ideile ca ideile, dar de păpat trebuie să păpăm zilnic. :))) Iar ziua de luni ne va reaminti această zicală în gura mare.

Pentru a mai susține pe viitor o idee,un crez, de acum încolo vom fi nevoiți să luptăm și să plătim un preț; și dacă, totuși, această idee este foarte importantă pentru noi, atunci, după această pauză impusă, sau după un anume preț plătit, cu siguranță vom reveni, la timpul potrivit, la implementarea ei în Realitatea noastră.

În plus, toate problemele legate de datorii și împrumuturi, plăți pentru muncă (trecută sau viitoare), investiții financiare sunt rezolvate activ în această zi.

🔥 Relațiile sunt supuse fluctuațiilor și îmbunătățirilor. Se produce o transformare a oamenilor, a gândurilor și sentimentelor lor, ceva care a dormit în noi, sau nu s-ar fi putut manifesta mai devreme. Și care iată, acum se trezește. De parcă ne-ar cădea un voal gri de pe ochi și relația începe să strălucească în culori și nuanțe noi.. Dar… nu merită să trageți concluzii pripite. Încă nu. Doar acceptați evenimentele așa cum sunt – lăsați-le să se dezvolte, spre următorul pas logic.

🔥 Și sănătatea este în general bună. Clară. Dispare treptat emotivitatea Lunii Pline, problemele cu vasele de sânge se retrag,revine puterea și vigoarea interioară. Este bine să profitați de acest boost energetic, inclusiv pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate – de exemplu, pentru a merge la un control sau la niște proceduri balneo-terapeutice.

🔥 Este bine astăzi să curățăm locuința de lucrurile adunate prin cotolane, debarale, dressing-uri și, se pare, mulți vor trebui să o facă, chiar dacă nu vor sau nu au chef. Ceva îi va împinge de la spate.

🔥 Mai este benefic să începeți astăzi postul. În a 15 zi lunară se activează Șarpele interior(cel care ispitește) al fiecăruia, atrăgând corpul în diverse tentații. Poate fi controlat și potolit numai prin asceză și puritate interioară, altfel ni se poate degrada corpul astral. Nu este nevoie să muriți de foame, dar chiar merită să vă abțineți cât puteți de mult de la mâncare, vicii …și de la alte ispite! 🙂 Senzația de lejeritate pe care o veți primi, vă va vindeca corpul și va reporni unele procese biochimice, care erau stagnate. Încercați!

Pietrele ce ne vor echilibra astăzi sunt agatul și morionul. Visele conțin informații valabile pentru întreaga lună viitoare. Tăiatul părului azi este periculos.

Și în încheiere, un sfat:

Cereți Lunii Pline, cât încă este în putere maximă, o dorință. Ea se va realiza, dacă vă promiteți că veți depune eforturi, pe care le veți oferi la schimb pentru îndeplinirea ei! Este necesar să ne îndeplinim promisiunile imediat, din respect pentru Ierarhiile de Lumină ce vin să ne ajute la îndeplinirea dorinței.

🌕Dacă vrei o casă, plantează copaci. Câți îți vin în minte în momentul rostirii dorinței.

🌕Dacă dorești să devii părinte – ai grijă de ființele fără apărare- fie de pui, fie de copiii altora.

🌕Dacă dorești o carieră, urcă. Alege traseul montan și mergi atât timp, cât ai suficientă forță. Un kilometru, doi .. zece

🌕Dacă dorești o familie, coace pâine, un simbol al confortului în familie. Trimite tuturor persoanelor de sex opus pe care le cunoști urări de dragoste și prosperitate. Tuturor fără excepție, nu doar potențialilor miri / mirese. :))

🌕Dacă dorești să simți dragostea împărtășită- confecționează lumânări roșii. Cu propriile tale mâini. Așa, încât ceara fierbinte să îți frigă degetele, iar în interior să se aprindă focul pasiunii viitoare. Iubește și arăta-ți dragostea!

🔥 Bucură-te omule, de fiecare zi trăită!

Cu iubire, Alla Masha.