🔥🔥🔥 Simbolurile sacre ale zilei de azi: Porumbelul, Fluturele, Scara spre cer, ce simbolizează laboriosul proces al ascensiunii spirituale. O perioadă curată, echilibrată, în care sunt contraindicate țipetele și agresivitatea. Stare calmă, abținere de la emoții, parteneriat, protecția superiorilor – iată cuvintele ce pot caracteriza ziua de azi, Comportament controlat practic în fiecare moment al zilei, de parcă am fi la o recepție cu persoane de rang înalt, în fața cărora trebuie să ne prezentăm corespunzător. Ziua pare a fi înghețată emoțional, dar, de fapt, nu este așa; în același timp, ea poate fi plină de evenimente și destul de binevoitoare pentru cei mai mulți dintre noi

🔥 Munca este fructuoasă: este bine să ne apucăm de orice muncă dificilă, disciplinându-ne, asumându-ne responsabilități. Cu cât vom lucra mai activ și mai serios, cu atât vom trei mai mult respect pentru noi în ceilalți și, împreună cu respectul, vom primi ajutor și protecție de la superiori Nu trebuie să cerem nimic, trebuie doar să arătăm că suntem demni de susținere. Mai mult, cei care vor reuși să-și demonstreze azi seriozitatea și valoarea sau să o reconfirme, nu numai că vor primi sprijin, dar îl ți vor păstra pentru o lungă perioadă de timp.

🔥Relațiile sunt, din punct de vedere emoțional, mai răcoroase, dar fără înstrăinare; oamenii sunt prietenoși unii cu alții, gata să se ajute, se distrează bine împreună, dar nu ar trebui să vă așteptați la focuri de artificii în zona sentimentelor și a romantismului. Totuși, astăzi poate veni spre noi o relație care a început acum ceva timp, dar care nu a primit o continuare atunci. Ea va veni sub forma unei comunicări prietenoase, dar, se poate dezvolta și în ceva mai mult de atât

🔥 Sănătatea necesită din ce în ce mai mult o nutriție precisă. Dacă în ziua precedentă, postul ne-a eliberat, pur și simplu, puterea, astăzi acesta ne ajută să ne protejăm de probleme de digestie.

Intoxicația, durerile de stomac sau intestinale cauzate de supraalimentare sau de alimentația nesănătoasă pot reprezenta un risc cheie al zilei. Nu se recomandă în mod special consumul cărnii (cu excepția peștilor) și a ciupercilor; Ziua are legătură cu reînnoirea fizică și energetică a sângelui. Îmbolnăvirile legate de sânge ce debutează în ziua a 16-a, sunt un semn de impuritate spirituală. Același lucru ni-l indică și murdăria lipită de îmbrăcăminte.

🔥 De aceea și azi, la fel ca ieri, este foarte important să menținem în curățenie corpul și spațiul din jurul nostru. pentru a nu atrage neplăceri inutile. Murdăria atrage murdărie, nu doar fizică, ci și energică. Sexul este, de asemenea, contraindicat.

https://www.rabstol.net/uploads/gallery/main/542/rabstol_net_stairs_07.jpg

🔥A șaisprezecea zi lunară , datorită purității ei, era aleasă în vechime pentru inițieri, mai ales a preoților și propovăduitorilor. Se considera că răutatea, agresivitatea, sau invidia, manifestate în această zi, duc la căderea persoanei.

🔥Oamenii născuți în această zi iubesc albul și puritatea, de asemenea, le place mult m să poarte albastru și argintiu. Nu îi judecă pe alții. În prima etapă a progresului lor spiritual, ei nu aud nimic; însă pe măsura creșterii lor spirituale vine o înțelegere a limbajului plantelor și animalelor. De asemenea , ei pot lucra cu liniile Temporale, corectând trecutul.

🔥Astăzi visele ne pot arăta (dacă cerem) pe cea/cel sortiți nouă. Ele ne mai pot vorbi despre starea de sănătate a subconștientului nostru și felul în care ne influențează starea fizică.

🔥Părul nu se recomandă să fie tăiat azi, pentru a nu ne afecta câmpul energetic și a nu declanșa o deteriorare a stării de sănătate. Astăzi ar fi ideal să ținem părul acoperit, străns sau împletit.

De ajutor ne poate fi lucrul cu cristalele de spinel, turmalină, charoit, smarald sau cu perlele(cu excepția celor negre)

🔥Alte activități pentru menținerea echilibrului energetic: participarea la orice competiții sportive, practicarea artelor marțiale sau orice tip de sport activ; orice activitate creativă, mai ales dacă ține de muzică; consumul, cu moderație, a fructelor dulci.

🔥Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită!

🔥Cu toată iubirea Alla Masha