🔥🔥🔥 Se pare că acest week-end schimbă vara târzie cu toamna adevărată mai repede decât este prevăzut în calendar! Ceva pleacă definitiv și ceva nou intră în realitatea noastră; vor fi reconfigurări de traseu, vor fi și demolări – din toate câte puțin!

Artist: V.Muhin

Sâmbăta va aduce cu ea crize și schimbări neașteptate – în viziunea asupra lumii, în opinii, în modul de viață…. în aceste schimbări există ceva karmic: în general, parcursul vieții unui om depinde mult de comportamentul și de șabloanele lui de gândire. Se schimbă acestea – se schimbă linia temporală, calea, destinul. Încetând să se mai opună crizei interioare de purificare, omul se reînnoiește.

Și deja, începând cu ziua de duminică, vom simți că suntem la începutul unui nou ciclu – unul în care va trebui să acționăm cu hotărâre și curaj.

În anumite situații se produc salturi înainte, dar mai întâi trebuie să faceți un efort, pentru a trece prin noul spațiu energetic ce s-a configurat . Oricine își asumă un anumit risc și se depășește pe el însuși, va putea primi un dar generos din partea Ierarhiilor Superioare.

🔥 În sfera afacerilor, sâmbătă are loc o revizuire a valorilor: apar evenimente neplanificate care ne obligă să ne adaptăm noi și să ne adaptăm și obiectivele la o nouă situație. Cu cât vom putea gândi mai rapid sub influența stresului, cu atât vom avea mai mult succes.

Duminică, activitățile ne vor aduce noi oportunități, venite parcă prin grația și voința Divină. Și iarăși, vom avea nevoie de abilitatea de a ne adapta și de a ne asuma responsabilități. Doar că evenimentele nu vin atât cu stres, cât cu noi bucurii. În aceste două zile nu este indicat să ne axăm pe interese materiale, sau să manifestăm lăcomie: doar generozitatea și eforturile pentru dezvoltarea noastră spirituală ne dau accesul la următoarea treaptă a scării în Sus.

🔥 În comunicare, ambele zile ne aduc, în sfârșit! energie de comunicare vie. Apar oportunități să acționăm, să ne deschidem către lume și să câștigăm mai multă încredere interioară: în relații sau în pofida lor.

Sâmbătă va trebui să luptați, pentru a vă atinge obiectivele în relații. Trebuie să vă folosiți toate resursele și chiar să sacrificați ceva (sau chiar pe cineva!)

Deci, trebuie să vă gândiți bine și să analizați cu atenție.

Duminică, trebuie să acordai o atenție sporită celorlalți și nevoilor lor și, de asemenea, să fiți extrem de responsabili, atunci când luați decizii importante, pentru a nu vă face face rău nici vouă, nici relației/relațiilor voastre: schimbările dorite sunt posibile, doar trebuie să aveți grijă, ca după acest ”viraj” brusc, să „vă încadrați pe banda corectă”.

🔥 Sănătatea sâmbătă, se concentrează din nou pe starea noastră de spirit: schimbările interne ne vor încetini sau ne vor lipsi parțial de capacitatea de a ne mișca fizic. Lentoare, senzație că ne împiedicăm de propriile picioare, sau o greutate ce apasă pe umeri – iată câteva stări prin care am putea trece. Dacă suntem nevoiți să ne mișcăm mult în această zi, este bine să ne păstrăm calmul, să facem mici pauze și să ne odihnim cât mai des. Duminică, starea de sănătate este mai bună, dacă zilele anterioare am avut grijă de noi și de starea noastră de sănătate. Totul va depinde de modul în care interacționăm cu propriul corp și îi ascultăm semnalele.

🔥 28 și 29 august sunt zile foarte favorabile tăierii părului și oricăror proceduri de îngrijire.

🔥 Sâmbătă s-ar putea să vă simțiți inundați de o stare reformator-distructivă. Vi s-a întâmplat vreodată să faceți ordine în casă și să vă vină brusc lehamitea de a mai lustrui și repara chestii și o dorință irezistibilă să aruncați jumătate din lucruri la gunoi? :))) Această dispoziție, odată venită, va face ca multe lucruri inutile…dar și unele necesare să aterizeze în coșul de gunoi – cel real sau cel metaforic Ulterior ați putea fi surprinși de reacția respectivă și chiar să regretați ceva, dar.. va fi prea târziu. Asta e, uneori, purificarea spațiului înconjurător se poate produce și așa :))

🔥 Duminică, arătați-vă generozitatea, bunătatea și chiar compasiunea față de semeni. Dar nu în cuvinte, ci în fapte: nu pentru a spune cuiva o mulțime de vorbe consolatoare, dar inutile, ci pentru a-i ajuta la modul concret pe cei, care chiar au nevoie de ajutorul vostru

🔥 Și amintiți-vă, în ambele zile: aveți intuiție, ea este puternică, doar apelați la ea și vă va ajuta să luați deciziile corecte – în orice situație!

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi trăită!

Cu drag, Alla Masha.

Pentru a avea acces zilnic

la Prognoza astro-energetică și la meditațiile-bonus oferite lunar, devino abonat Premium, apăsând butonul Abonare.

Trimite apoi dovada plății de 25 lei pentru luna curentă (începând cu data abonării) la blogulmashei@gmail.com

IBAN : RO71 BREL 0005 5044 8574 0100  (plăți în LEI făcute din țară),
SWIFT: LT36 3250 0859 1470 4009  (plăți LEI și EURO făcute din afara țării)
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este d0b2d0b5d0bdd0b7d0b5d0bbd18f-png-3.png