🔥🔥🔥 Darul reciprocității constă în faptul că nu există sentimentul de a fi ofensat, nu există inegalități. Fiecare primește ceea ce are nevoie și dă tot ce poate. Reciprocitatea și parteneriatul sunt cheia pentru încheierea cu bine a unei situații, pentru a depăși dificultățile și pentru a atrage șansa. Cu un astfel de dar vine această vineri plină de energia parteneriatului.

🔥 Există o schimbare în bine la muncă sau în afaceri. Vă veți putea muta atenția către obiective și sarcini care stăteau în stand-by de mai mult timp, pentru care fie nu ați avut suficient timp și forțe, fie nu au existat suficiente cunoștințe despre cum să le rezolvați, fie v-ați împiedicat de diferite obstacole. Aceste treburi pot fi rezolvate astăzi, și, în mod neașteptat mult mai ușor decât ați fi crezut Dar orice decizie va veni doar într-un parteneriat reciproc benefic: o persoană dă ceva altuia și vine în ajutorul unei persoane.

🔥 În relații, răbdarea reciprocă, așteptarea plină de calm și credința unul în celălalt deschid treptat noi orizonturi pentru comunicare și dezvoltare. Nici o ființă umană nu poate îndeplini toate așteptările cuiva. Dar, dacă cel drag conștientizează acest lucru și persoana însăși știe să accepte cu recunoștință această conștientizare, atunci ambii parteneri vor crește împreună și vor corespunde reciproc din ce în ce mai mult.

Artist: Afanasie Gelich ”Toamnă cu Arhangheli”

🔥 Totuși, în ciuda atmosferei de parteneriat, este posibil să vă confruntați azi cu o ciocnire ostilă în anturaj. Tratați-o ca pe un episod singular, pentru a nu se transforma într-un război prelungit. Dacă aceasta este o ciocnire cu un răuvoitor vechi, predispoziția zilei la parteneriat vă va permite să întrerupeți atacurile, fie găsindu-vă un apărător, fie încheind un armistițiu cu acea persoană.

🔥 Sănătatea devine mai echilibrată decât în ​​zilele anterioare. Putem resimți o stare de încredere în sine și în propriul corp ,o înțelegere corectă a posibilităților sale. Un soi de reciprocitate cu acesta În schimbul efortului sănătos la care îl vom supune, corpul s-ar putea să ne ceară hrană suplimentară și, în principal, dulciuri. Vă puteți permite acest răsfăț – hrana se va arde azi integral, dându-vă energie și bună dispoziție.

În opusul celei de-a douăsprezecea zile Lunare, în cea de-a douăzeci și șasea zi a Lunii, este contraindicat să influențăm sau să lucrăm în orice fel cu centrul inimii – chakra Anahata. Sunt contraindicate intervențiile chirurgicale în zona inimii, pe sistemul cardiovascular, sistemul circulator, coloana vertebrală, coaste, diafragmă, splină.

🔥În a douăzeci și șasea zi Lunară probabilitatea de a fi victima unei înșelăciuni sau jaf este mai mare decât în alte zile. Înțelepciunea populară spune că dacă azi, în vis sau în realitate vezi fulgere singulare – acesta este un avertisment, că mândria și vanitatea nu îți sunt îmblânzite.

🔥Oamenii născuți în această zi sunt chemați să fie păstrători a unor secrete toată viața, să facă jurăminte, să își dea cuvântul de onoare și să-l respecte, să practice orice fel de asceză.

🔥 Cristalele cele mai compatibile cu energia zilei sunt auripigmentul, jadul galben, jadeitul, crizoprazul.

🔥 Indiferent cât de plăcută în comunicare și reciprocă este această zi, acordați-vă timp pentru un pic de liniște și intimitate. Doar tăcere, când nu există sunete inutile și nu este nevoie să pronunțați cuvinte. Oferiți o pauză de odihnă centrilor voștri energetici și , în special, chakrei gâtului. Reciprocitatea necesită efort. Oferă-ți o pauză chiar și de reciprocitate: uneori trebuie să-ți fii cel mai bun prieten doar ție.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi!

Cu toată iubirea, Masha.