🔥🔥🔥Dimineața devreme intrăm în cea de-a 29-a zi a ciclului Lunar. Este ultima zi de dinaintea Lunii Noi

Un început de săptămână fragil și vulnerabil, în care trebuie să fiți mai atenți la cei din jur, la voi, la propriile limit.e Este mai bine să fiți flexibili și adaptabili decât să vă lăsați frânți. Bazați-vă doar pe voi! În același timp, e important să nu vă supraestimați și să nu permiteți să fiți folosit.

🔥 ”Zgârcenia” emoțională și capacitatea de concentrare vă vor proteja azi la locul de muncă. Dacă veți ști să preluați cu calm și să faceți o treabă care vă este neplăcută, dar care se află în sfera atribuțiilor voastre, fără întrebări inutile, veți câștiga respectul și susținerea superiorilor. Însă…Sub nici o formă nu vă asumați ceva care nu are nimic de-a face cu atribuțiile voastre, astfel încât pe viitor nimeni să nu mai aibă dorința de a vi se urca în spate.

Artist: Ludmila Utkina

🔥 Tratați relațiile ca și cum ar exista doar astăzi. Nimic din ceea ce se spune și se face în această zi nu are nicio bază, totul este o iluzie. Oamenii își pot jura unii altora dragoste eternă, dar până la sfârșitul săptămânii vor rupe legăturile cu cei, cărora tocmai le-au mărturisit-o și le-au promis marea cu sarea. Oamenii își pot sparge azi veselă în cap, dar până la sfârșitul săptămânii pot să găsească noi linii comune de interacționare și să meargă împreună în viitor.

🔥 Există un răgaz în legarea noilor relații. Se produc prea multe schimbări în cele existente,pentru a mai fi distrași de noi personaje. Cu toate acestea, putem întâlni și persoane noi: oamenii se pot cunoaște, uită o vreme unul de celălalt și își pot reînnoi conexiunea mai târziu.

🔥 În sănătate, există o revigorare a energiilor vitale. Sufletul, fiind eliberat de vechile suferințe în această ultimă zi de dinaintea Lunii Noi, corpul primește un aflux de forță. Trecem cu toții prin momente de purificare și regenerare. De aceea, această perioadă, sunt posibile probleme ale sistemului genito-urinar și ale intestinelor – adică a sistemelor de eliminare a deșeurilor din corp, care încearcă să scape rapid de poluarea acumulată.

Adică prima chakra, Muladhara, va fi foarte solicitată. Ați putea resimți crampe intestinale, dureri,balonare etc. Fiți atenți la mesajele corpului și încercați să limitați cât posibil medicamentele de sinteză. Dacă simptomele sunt foarte pronunțate, iar durerea acută – acest lucru ne vorbește despre o puternică poluare a câmpurilor subtile a organismului și chiar de un posibil atac energetic.

Muladhara poate fi echilibrată și revitalizată prin meditații cu sunete sacre ( Solfegiul Ascensionării 396 Hz) .O creștere a vitalității se produce și dacă mergem desculți, facem exerciții de respirație și ne auto-masăm.

🔥 Pentru a ameliora tensiunea psihică, dacă apare, este bine să ajungeți la spovedanie. Dacă nu puteți ajunge la un preot, apelați la un psiholog. În orice caz, trebuie să fie o persoană neutră, care nu este legată de voi prin relații personale. Cuvintele eliberează mentalul.

Sunt indicate și benefice procedurile cosmetice de întreținere și întinerire; tăierea părului îi va conferi un aspect sănătos, iar energetic vă va permite să vă purificați, eliberând supărări vechi și suferințe stagnate în câmpuri.

La fel de folositor ne va fi azi postul, inclusiv cel de vorbit, dacă este posibil. Postul negru este optim benefic. Energiile negative din încăperi se vor elimina azi cu lumânări de ceară sau candelă cu ulei de măsline, sau prin fumigații cu ienupăr și rozmarin. Încercați să purtați haine doar din fibre naturale. Cristale pt lucru: opal alb, labradorit, caholong, sidef, perlă neagră, obsidian.

🔥 Astăzi vom scrie tradiționalele scrisori de eliberare de tot ce e negativ, prin care rugăm energia Lunii care pleacă să ne elibereze de tot ce ne împiedică să fim fericiți (termenul – până la miezul nopții). După ce le scriem, le vom arde , vizualizând cum tot ce am pus pe hârtie pleacă din noi și se transformă în energie pură. Putem face procedura de ardere până marți la ora 3:32 a.m. ora României.

🔥 Iar mâine 7.09, deja după Luna Nouă, ne vom actualiza caietele cu dorințe pentru a le materializa în luna ce vine! 🙂

🔥 Odată cu începutul noului ciclu Lunar situațiile negative acumulate încep câte puțin să se rezolve . Se va produce o eliberare a energiei blocate, de privațiuni și obstacole. În general începe o săptămână de mari schimbări: procesul schimbării în sine va fi unul tensionat; în schimb, rezultatul final va fi unul pozitiv, aducător de bucurie.

🔥 Așa că, bucurați-vă de fiecare zi!

Cu toată iubirea, Masha Alla.