🔥🔥🔥 Lună nouă. Întuneric. Tăcere. Ne-înţelegere. Oamenilor le este dificil să ajungă unul la sufletul celuilalt, ei nu au temporar acces la câmpul informațional, nu pot interpreta corect lecțiile și mesajele Universului Cea mai dificilă zi a săptămânii. Întunericul este întotdeauna deosebit de profund înainte de răsărit… Sau înainte de începerea unei noi Luni.

https://astroarinashirokova.com/wp-content/uploads/2020/09/98577586890327845.jpg

🔥 La locul de muncă sau în afaceri, destul de ciudat, schimbările treptate sunt posibile, cu condiția că lucrați singuri și vă bazați doar pe propria persoană. Acum va fi nevoie să analizați foarte mult toate detaliile și este important ca alte persoane să nu intervină în acest proces, să nu-și aducă opiniile și experiența din exterior. Dacă o persoană își privește activitatea cu un ochi obiectiv, atunci va vedea ceva ascuns acolo, ceva care a împiedicat-o să avanseze. Va vedea, va putea elimina, și astfel va începe să dezvolte proiectul/proiectele în direcția bună..

🔥 Relațiile evoluează spontan, neprevăzut. Vorbe, ieșite neașteptat din gură care poate nici nu s-ar fi dorit vreodată rostite. O acțiune făcută brusc de unul dintre parteneri: el însuși nu se știa capabil să facă ceva similar – celălalt partener este șocat și se retrage în sine pentru a înțelege ce se întâmplă. Sunt așadar, posibile crize, cauzate de probleme pe care oamenii le-au ignorat înainte, stocându-le în subconștient.

🔥 Sănătatea în general nu este rea, așa că plusul de energie vă permite atât să vă șusțineți activitățile, cât și, din păcate, contrele și cheful de ceartă.. Din riscurile momentului – arsuri, tăieturi, răni. Mai ales arsuri. De asemenea, o poftă de mâncare exagerată vă poate lovi: astăzi i se poate da frâu liber – deoarece toate caloriile în plus vor fi consumate pentru menținerea nivelului energetic într-o zi dificilă ca aceasta.

🔥 Este bine să începeți în această zi cu un ciclu de exerciții fizice sau un ciclu informațional, gen cursuri. Dacă acest lucru nu se face, corpul fizic poate crește în densitate (săruri, pietre), dinții încep să doară, este posibilă debutul bolii parodontale, a diverselor eczeme sau ciuperci de piele (cu un Saturn natal prost aspectat). Din punct de vedere medical, trebuie să fiți atenți și la cavitatea bucală, dinți, bolta palatină și organele de digestie.

🔥 Zi favorabilă tăierii părului. Tunsoarea structurează și organizaează perfect câmpul mental, îmbunătățind memoria

🔥 Atenționare specială: electricitatea. Pusee, perturbări și scântei. Există multe accidente în această zonă.

🔥 Este indicat să nu mergeți la drum, dacă nu există o urgență, să rămâneți acasă sau să fiți cât mai aproape de casă. În ultimă instanță: munca-casă-muncă, plus -minus alte trasee de rutină, pe drumuri bine cunoscute. Drumurile neplanificate, atunci când cineva sau ceva te obligă să pornești brusc la drum, nu sunt de bun augur. În general, până la Echinocțiu această tendință se va menține – dificultăți și senzații mai puțin plăcute de la drumuri, mai ales de la cele neplanificate sau impuse.

🔥 Fiți foarte atenți la visele acestei seri de marți. Prin vise puteți da un impuls Universului pentru a vă îndeplini dorințele. Dacă mergeți la culcare marți (nu contează – că e somnul de amiaza sau cel de seară, până la miezul nopții), atunci vă puteți seta înainte de a adormi, dorința. Dacă în vis vedeți ceva care vă confirmă împlinirea acesteia, înseamnă că dorința a „intrat” în vizorul Universului și a primit puterea de a se materializa. Cristalele zilei jadeit, , calcedonie, agat multicolor.

🔥 Actuala Lună Nouă este începutul drumului către portalul Echinocțiului de toamnă. Acesta este drumul către Recolta principală a anului și spre cotitura către Iarnă. Există multe surprize și potențial interior în acest interval de timp ce vine așa că, chiar dacă se va dovedi a fi dificil, luați-l drept punct zero, pentru un nou început.

Și este întotdeauna dificil cu noile începuturi 🙂 Nu uitați să vă reînnoiți în această seară lista cu dorințe și să o activați!

🔥 Și, bineînțeles, nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită!

Cu drag, Masha Alla