🔥🔥🔥 Ultima zi a lunii septembrie este o zi pe care va trebui să ne-o asumăm în totalitate. Ca și cum nu ar exista altă participare, alte influențe, în afară de acțiunile și dorințele noastre proprii.. Ca și cum omul însuși devine acel vânt de toamnă care poartă frunze pe asfalt și îndoaie copacii în felul în care numai el personal își dorește.

🔥 Cu toate acestea, la muncă începe o perioadă spontană: ceva se întâmplă haotic, planurile se schimbă, apoi se întorc în punctul inițial. Ne vom apuca de mai multe treburi deodată sau într-o ordine aleatorie, dar până la urmă vără a ajunge la vreun rezultat. Dacă reușiți să duceți la bun sfârșit măcar ceva, este deja bine. Nu vă faceți griji că lucrurile nu merg atât de bine pe cât v-ați dorit: acest suflu va trece și totul va reveni la normal. Pentru că sarcina voastră în acest moment chiar este să vă apucați de tot ce vă vine la mână, să faceți ceea pentru ce aveți acum timp, putere, resurse, și să dați la o parte activitatea, în momentul în care e nevoie să vă ocupați urgent de alta. Pentru azi e perfect normal să fie așa.

🔥 În relații vine timpul pentru acțiuni decisive, activități decisive și pentru cuvinte pline de adevăr Fiți drepți ca o săgeată și puternici ca un stejar în furtună. Ați decis să spuneți anumite lucruri – atunci vorbiți! Dacă aveți de gând să acționați în vreun fel – să faceți un lucru, să vizitați pe cineva, să invitați undeva sau să părăsiți – nu mai trageți pisica de coadă! Faceți-o. Curajul cucerește imperii. Adevărul deschide drumuri. O zi a discuțiilor serioase, care influențează mersul relațiilor. Limbajul folosit trebuie să fie unul ferm, foarte deschis și sincer, dar blând și plin de diplomație. Orice ironii, replici sarcastice nu vor fi deloc bine primite și ar putea afecta definitiv o relație, în special dacă este mai recentă. În schimb, dialogul constructiv și plin de căldură poate face minuni acolo, unde acestea nu mai erau așteptate.

🔥 Sănătatea este… de toamnă. Ca și în ziua precedentă, totul fluctuează, destul de haotic, deci trebuie să avem grijă de noi și să ne monitorizăm mai mult ca de obicei. Există mari șanse de a răci: cu nas care curge, cu dureri de cap, febră sau dureri în gât. Și, ca și în ziua precedentă, articulațiile pot fi sensibile la frig și dureroase. Virușii de toate națiile ( nu doar cei încoronați oficial) nu dorm, așa că luați-vă suplimentele.

Nu se recomandă să ne scurtăm părul astăzi. Aceasta ne poate afecta biocâmpurile, deteriorând starea de sănătate.

🔥 A douăzeci și patra zi de la Lună Nouă este ziua trezirii și transformării energiei masculine. Dacă vă simțiți bine și în formă, este benefic să vă consumați surplusul de energie practicând forme de sport energice, gen arte marțiale sau chiar puteți încerca să câștigați o luptă sau o competiție. Dorința puternică de a câștiga vă va aduce victoria. Dacă totuși vă simțiți epuizat sau sunteți o persoană puțină energie din naștere, atunci nu e cazul să vă epuizați cu antrenamentele. Este permis în această zi să stați acasă și să vă odihniți, să vă recuperați. În echilibrarea și canalizarea corectă a energiilor ne vor ajuta astăzi cristalele de jasp negru, obsidian,malachit și jad albastru.

🔥În vechime energia zilei era asociată cu cultele falice. Așadar, un moment prielnic pentru întâlniri romantice, intimitate și conceperea unui copil. Relațiile conjugale vor fi pline de căldură.

🔥Visele de astăzi vor indica, în mare parte, probleme de ordin sexual.

🔥 După cum am mai zis, luna octombrie va aduce în prim plan energia copilăriei și tema descendenților. Deja ultima zi din septembrie va fi asociată cu copiii. Comunicarea cu aceștia, bucuria unui copil la care vom asista azi va fi o binecuvântare pentru orice adult. Jucați-vă, distrați-vă cu ei, cântați-le, zâmbiți-le larg copiilor și împreună cu ei. Lăsați să vă intre în inimă puțină lumină divină sclipitoare, chiar în mijlocul toamnei.

🔥 Bucurați-vă de această zi!