Despre zilele ”stranii”, În care Luna nu formează niciun aspect cu celelalte corpuri cerești, am mai scris. Acestea se mai numesc zile în care Luna merge în gol, sau Luna e fără direcție. Blocaje, amânări, întârzieri,…Nu voi mai enumera toate detaliile despre cum anume suntem influențați și în ce domenii anume, pentru că aici aveți toată informația. Voi lăsa doar calendarul cu aceste zile pentru luna Octombrie (ora României) , ca să vă puteți planifica cât mai eficient activitățile și să evitați energia stagnantă și mlăștinoasă a zilelor cu Lună fără direcție.

O să vă mai recomand doar să fiți deosebit de precauți în perioada 1- 20 octombrie, în care se vor mai adăuga și influențele lui Mercur retrograd. Zilele în care acesta se va suprapune peste Luna fără direcție, vor fi momente deosebit de dificile pentru a acționa.

Reguli generale pentru zilele în care Mercur are mers retrograd :

❌Nerecomandat: – să cumpărați telefon, mașină, computer, orice echipamente electronice. – să începeți o nouă afacere; – să semnați orice fel de contract. – să mergeți la un nou loc de muncă; – să cumpărați bilete undeva – să aplicați pentru viză, pașaport (vor exista întârzieri,amânări, greșeli în acte); – să vă mutați într-o locație nouă sau să călătoriți în locuri noi. Nu efectuați operații chirurgicale! (doar dacă există urgențe).

✅Pe Mercur retrograd puteți să: – Reparați ceva ce s-a spart, distrus, etc; – Este timpul ideal pentru contabili, pentru terminarea și să verificarea bilanțurilor. – Să finalizați orice este neterminat(rapoarte, documente, teste, analize etc.) – să restabiliți contactele din trecut,întrerupte, dar importante pentru voi; – să faceți orice fel de vânzare – există posibilitatea de a vinde ceva care nu a mai fost vândut de mult timp. – să profitați de oferte la ceva, pentru a cumpăra la un preț avantajos (dar nu produse guvernate de Mercur) – să vă reîntoarceți de undeva acasă sau în locuri în care ați fost deja. – să vă puneți lucrurile în ordine – acasă, pe desktop, în fișiere, etc. – să comunicați cu psihologul; să faceți regresii.

❗ Afacerile și achizițiile importante, legate de Mercur demarate în aceste zile, este ideal să fie amânate, mă refer la momentul semnării, până pe 21 octombrie 2021!

Vă doresc succes și cât mai multe realizări, în cele mai potrivite momente, cu cei mai potriviți oameni!

Cu toată dragostea, Masha.