🔥🔥🔥 Prima zi a lui octombrie va fi dificilă. Nu pentru că ar fi o zi nereușită , ci pentru că este una greoaie, ca pământul de toamnă, îmbibat cu apă rece. Este greu să mergi pe el, este greu să-l ari sau să-l sapi. Nu este rău, ci foarte dens, cleios, anevoios și lent de prelucrat. Și…pentru mulți va fi astăzi cam greu de trezit! 🙂

🔥 În afaceri, este mai bine să nu vă stabiliți niciun plan de dinainte: la fel ca în ziua precedentă – ce se întâmplă spontan, aceea va funcționa. Dar dacă joi lucrurile au decurs tot spontan și haotic, dar mai cu viteză, fiind necesar să ne grăbim, mutându-ne de la un obiectiv la altul, vineri procesele se împotmolesc, încetinesc, totul durează mult. Puteți avea în plan îndeplinirea a zece sarcini, dar dacă veți termina două, puteți considera că ați avut o zi bună, atât de încet și de minuțios vor fi făcute. Mai bine începeți cu cele mai importante, iar restul – le faceți dacă vă mai rămâne timp.

🔥 Apare o nouă speranță în relații. Speranță pentru dezvoltare, pentru ceva mai mult, ceva mai bun. Dar această senzație este deocamdată doar o veste, un semn, un mic punct de cotitură,la care trebuie să reacționați cu foarte multă precauție. După ce ați primit acel semnal încurajator, despre o posibilă variantă de scenariu optimist, nu vă apucați să spargeți zidurile cu capul, încercând să accelerați procesul, nu începeți cu mult entuziasm să trageți și să smuciți de partenerul, de care depinde această dezvoltare. Detașați-vă de speranța , pe care tocmai ați întrezărit-o la orizont: aveți răbdare și așteptați! Dacă chiar voi sunteți elementul activator al dezvoltării cuplului , atunci nu cedați presiunii celui plin de speranțe, altfel evenimentele nu vor merge acolo unde vă așteptați.

🔥 Sănătatea. Toate procesele din corp devin de asemenea, lente. Există o dorință de a lenevi: ne mișcăm mai în reluare, articulațiile par umflate, picioarele parcă sunt de plumb. În același timp, starea generală de sănătate nu este chiar atât de rea, trebuie doar să vă odihniți mai mult. Deși plimbările lungi în natură sunt benefice pentru sănătate. Observarea naturii, meditațiile sau exercițiile de respirație printre arbori, vă vor calma și starea mentală.

Portrait Of An Autumn Woman Lying Over Leaves And Smiling Stock Photo,  Picture And Royalty Free Image. Image 11148484.

Încercați să limitați consumul alimentelor grele azi. Postul este recomandat. Efectuați orice proceduri de curățare, prin care să scăpați de toxinele din organism. Este contraindicat consumul de alcool și tutun. Partea vulnerabilă a corpului sunt urechile. Astăzi, acestea nu trebuie găurite, sau supuse oricăror alte operațiuni. Mersul la coafor și tăierea părului sunt, de asemenea, nedorite.

🔥 Este mai bine să luați procesele încetinite ale zilei ca pe ceva natural: graba înrăutățește rezultatul oricărei activități, la care veți participa azi. Deci, cei care încearcă să vă grăbească în această zi ar trebui să fie percepuți ca vampiri energetici care caută să „mănânce” din resursele voastre. Detașați-vă și puneți mental un perete protector între voi și astfel de persoane.

🔥Astăzi visele vor fi ambigue. Ele se pot împlini sau nu. De regulă, acestea nu conțin informații utile. Coșmarurile ne pot totuși afecta negativ starea emoțională. Așa că, imediat după trezire, faceți o rugăciune către îngerul protector.

🔥 Dacă cu o zi înainte, Neamul și strămoșii s-au manifestat în comunicarea și semnalele legate de copii, astăzi ne putem aștepta la alt gen de semnale din partea strămoșilor: pot reveni pe tapet subiecte gen secrete de familie, reamintirea (în scop de atenționare sau de soluție) a unor istorii întâmplate demult, cu cineva din neam. Ascultați cu respect și atenție semnalele și vocea Neamului : în vremuri întunecoase ca acum, aceasta este una dintre cele mai fidele și mai de încredere voci care vi se adresează din lumea nevăzută. Concentrați-vă astăzi pe acest subiect, cereți ajutor!.

🔥Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi unică pe minunata noastră Terra! Cu toată iubirea, Masha.