🔥🔥🔥S-au deschis porțile către Samhain-ul adevărat, cel astronomic, nu tradițional. În noaptea dintre 4 și 5 noiembrie vom traversa punctul magic de mijloc, dintre Echinocțiul de toamnă și Solstițiul de Iarnă. Și tot în această noapte specială, Luna își încheie un ciclu și se naște din nou. Luna nouă din 4 octombrie, 23:15 ora României. O joi plină de energia Focului ce luminează, dar acestea nu sunt luminile unei festivități zgomotoase, ci lumina liniștită a lumânărilor din altarul casei. Se vor pomeni din nou cei plecați din această dimensiune, se vor transmite mesaje personalizare către cei dragi, însoțite de lumina lumânării, plasma din care este vizibilă și în dimensiunea astrală. Zi (seară) dedicată pomenirii, întâlnirii (fără reproșuri sau regrete, doar cu recunoștință) cu trecutul ce trebuie lăsat în urmă, seară dedicată gândurilor proprii.

🔥 În sfera profesională lucrurile necesită… puțină răbdare și așteptare. Vi se permite să vă faceți fără piedici îndatoririle obișnuite de zi cu zi, dar noile începuturi sau proiectele mari sunt temporar înghețate. Și nu este nevoie să le grăbiți: vanitatea nu va face decât să creeze greșeli și să împiedice mișcarea viitoare și mai activă.

Multă învățare, multă informație de asimilat, ca atunci când o persoană trebuie să se cufunde într-un proces, să studieze ceva pentru a înțelege mai profund activitatea pe care o derulează. Să nu credeți că acestea vă sunt cunoștințe inutile(chiar dacă la prima vedere așa poate părea): acestea nu numai că va vor îmbunătăți calitatea muncii curente, dar vă vor crește și și nivelul profesional în general.

O mulțime de lucruri legate de casă sau de spațiul în care vă petreceți în mod obișnuit o mare parte din timp vă vor distrage atenția de la studiu, muncă sau alte sarcini, dar nu vă enervați dacă se întâmplă asta – ele chiar sunt necesare.

🔥 Relația este. Pur și simplu. Oamenii desfășoară o comunicare standard, de zi cu zi, își îndeplinesc obligațiile unul față de celălalt și demonstrează celuilalt sentimentele și emoțiile așteptate.

🔥 Sănătatea va fi tot dificilă, pentru o vreme. Stomacul este zona de risc pentru ziua de azi, așa că este important să vă monitorizați alimentația. Totuși, stomacul ar putea să doară azi , chiar și și pe fondul unei diete complet normale: nu din cauza a ceea ce mănânci, ci din cauza a ceea ce te mănâncă. Percepția evenimentelor este amplificată datorită Lunii în Scorpion, scufundarea în sine scoate la iveală o mulțime de gânduri și amintiri neplăcute din trecut , care trebuie trăite din nou. Atenție sporită pentru cei care au puncte active în Scorpion – Ascendentul, Luna, Axa Nodurilor, planete în aspecte tensionate.

🔥 Îngrijirea părului .Nu se recomandă transformări radicale ale look-ului în preajma Lunii Noi. Tăiatul părului în această perioadă duce o micșorare a câmpului vital și, conform vechilor tratate, la scurtarea vieții.. Vopsirea părului este, de asemenea, interzisă, cu excepția cazului în care aceasta se face cu coloranți naturali (henna, basma, etc) Pentru ca energia negativă din exterior să nu se agațe de părul slăbit, acesta ar trebui neapărat să fie împletit sau adunate într-o coadă.

🔥 Cum ziceam, ne putem confrunta zilele acestea cu reapariția oamenilor și a evenimentelor din trecut, de care trebuie să scapăm, obținând eliberarea. Acești oameni au venit să-și ia rămas bun de la noi. Cineva cu bucurie, cineva cu durere sau furie. Și asta poate răscoli.

Uneori este mai bine să dați cu o farfurie de perete și să vă strigați supărarea, dar sub nicio formă să nu înghițiți resentimentele care trăiesc în interior de foarte mult timp. A sosit momentul eliberării. Tăiați sforile care vă leagă de ceva, ce s-a dovedit a fi inutil și generator de durere sufletească.

🔥Pietrele care vă văr ajuta să vă echilibrați astăzi: sideful, obsidianul, cacholongul, opalul alb, labradoritul, jaspul colorat. Purtați-le cu drag (la gât, în buzunar, pe birou, etc) și le veți simți susținerea.tăcută

🔥 Seara, nu uitați să scrieți bilețelele eliberatoare pentru ritualul de Lună Nouă, pentru a scăpa de tot ceea ce nu vă place în voi și vă ține pe loc. În față nu este doar o Lună Nouă, ci o Lună Nouă exact în centrul Portalului Samhain.

🔥Aprindeți un foc la miezul nopții ( eu îl fac într-un ghiveci de ceramică, plin cu pământ de flori) și ardeți în acel Foc mai mult decât o foaie de hârtie. Vorbiți cu Focul, spuneți-i nemulțumirile voastre, durerea, melancolia – toate lucrurile rele care s-au acumulat și pe care nu le mai doriți, pentru că vă ”erodează” pe interior. Vorbiți cât puteți de mult – și Focul va arde totul- hârtia, supărarea și durerea din vorbele voastre, fricile trecutului, tot. Și apoi, mergeți la culcare. Lăsați momentul sosirii Întunericului să fie pentru voi doar un vis. Apoi va fi o nouă dimineață, ca o coală albă de hârtie.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi petrecută aici! Cu iubire, Masha.