🔥🔥🔥 Zi de naștere a Noului. Ziua creșterii și a dezvoltării, când o persoană dobândește noi oportunități și poate realiza multe după conceptul și inspirația proprie, bineînțeles, dacă aceasta are măcar un minim de creativitate și ingeniozitate.

🔥Profesional. Munca în această zi ar trebui făcută temeinic: astfel încât rezultatele să dureze foarte mult timp și, eventual, să devină o bază pentru niște proiecte viitoare. Puteți acorda atenție micilor activități de zi cu zi, dacă este necesar, dar energia zilei este prea productivă și materializatoare, ca să o consumați pe activități de rutină – ar fi păcat.

🔥 Relații.Cel mai bine este să nu planificăm sau aranjăm întâlniriile de azi. Multe întâlniri( dacă așa trebuie! :)) vor avea loc spontan, aducând surprize și ducțnd la o nouă etapă în dezvoltarea contactului sau relației respective.

Acest lucru este valabil mai ales pentru relațiile de dragoste, care ne vor purta prin emoții vii în această zi și, existând șansa să ducă la decizii serioase.

E adevărat, spre seară, de la atâta comunicare efervescantă, s-ar putea să obosim și să vrem un pic de singurătate, care va fi o odihnă binemeritată, dar și un prilej de a reflecta asupra evenimentelor surprinzătoare ale zilei.

🔥 Sănătatea este calmă și, în general, rezistența este bună. Zi în care trebuie să vă dedicați timp respirației: aer curat, exerciții și tehnici speciale, dacă cunoașteți – toate acestea vă vor da putere și vă vor întări starea. Dacă nu sunteți răciți, atunci este mai sănătos pentru voi să stați într-o atmosferă răcoroasă azi: aerul mai rece va curăța negativitatea și va revigora corpul.

🔥Acordați o mare atenție viselor. Ele sunt premonitorii, aducându-ne informații foarte corecte și pot conține o mulțime de simboluri și coduri. Cu o condiție: dacă sunt de bine și vreți să se materializeze ceea ce ați văzut – nu povestiți nimănui visul.

🔥 Este bine, pentru activarea fluxului financiar, să numărăm banii în aceste zile. Chiar dacă aveți un venit financiar mic, încercați să puneți deoparte ceva, într-un depozit mai puțin accesibil, din care să nu îi puteți obține rapid. De ce? Pentru că astfel de investiții mici în zile favorabile ca cea de azi, atrag, precum un magnet activat, noi fonduri.

🔥 Bucurati-va de fiecare zi!

Masha