🔥🔥🔥Tot mai aproape suntem de Coridorul Eclipselor, tot mai puternic începe să ne învăluie respirația lui glacială.

🔥Sâmbătă este cam ultima zi de odihnă, în care realitatea încremenește în pauză, dându-ne parcă un răgaz, ca să ne refacem forțele, cunoștințele, energia înaintea evenimentelor complicate ce vin. Iar duminică deja totul se pune în mișcare – brusc începem să auzim, să vedem, să aflăm, să aplicăm, să facem eforturi pentru a aduce ceva la zi, a ne încadra în timp…cu ceva.

🔥Sâmbătă nu vom rezolva foarte multe treburi, chiar dacă inițial așa planificasem. Cum spuneam, energia zilei ne va face lenți, cam greoi, ne încearcă o stare de lene, nu reușim să ne încadrăm în timpul propus, dar nici nu avem chef să facem asta. Odihna devine mai importantă decât treburile zilei. Duminica este mult mai eficientă. Reușim să ducem la bun sfârșit tot ce începem, bifăm chiar și treburile nefăcute din lista de sâmbătă. Mercur e în opoziție cu Uranus, încă din 10 și până pe 16 noiembrie, dar duminică ne va influența deosebit de puternic. Perioadă bună pentru munca intelectuală, pentru cei din domeniul IT, pentru activități de cercetare, deoarece stimulează insight-urile. Poate apărea o idee sau o nouă informație care va fi piesa lipsă a puzzle-ului Aspectul stimulează activitatea mentală, dar crește nervozitatea și iritabilitatea. Este importantă flexibilitatea, deoarece circumstanțele pot necesita reacții rapide.Multe vor avea legătură cu drumurile (poate cu mijloacele de deplasare personale) și cu …mânuțele proprii: fie va trebui să facem niște drumuri pentru a rezolva ceva, fie vom lucra/crea/repara ceva prin casă-ogradă, cu propriile mâini.

🔥 Relațiile sâmbăta sunt și ele liniștite. Oamenii pot sta fizic unul lângă altul, dar fără a interacționa în mod deosebit. Cu toate acestea, dacă niște conversații au loc în această zi, atunci ele conțin niște adevăruri. Omul – din întâmplare sau în mod deliberat – va spune adevărul gol-goluț, oricât de ciudat ar fi sau ar suna acesta. Trebuie doar să auzim, ce scapă pe gură cei din jurul nostru. 🙂

Duminica este dedicată comunicării în familie, de altfel, în special comunicării cu rudele de sânge, cu cercul cel mai apropiat. Restul zilei de duminică va fi similar cu sâmbăta: există puțină comunicare, dar sinceră.

🔥 Sănătatea este destul de ”obosită” sâmbătă. Cum ziceam, simțim nevoia să stăm întinși și să ne relaxăm.Este un moment ideal, pentru cei care își propun, să înceapă un post lung în cinstea unui scop sau a împlinirii unei dorințe(postul Crăciunului se sincronizează perfect!),. O dovadă de voință în fața Celui Prea Înalt. O dovadă a faptului că suntem dispuși să facem acel efort de 1% , pentru a primi restul de 99% ajutor divin.

Duminica ne va face mai activi, înțepeneala de care vorbeam zilele trecute dispare,devine mai ușor să ne mișcăm, așa că este bine să programați pentru duminică cât mai multe activități în aer liber.

🔥 Generozitatea, exprimată prin oferirea de daruri și mici atenții, sunt recomandabile în ambele zile. A dărui este acum mai bine decât a primi: recompensa pentru generozitate nu va fi imediată, dar va fi una semnificativă.

🔥 Sâmbătă e bine să comunicăm măcar puțin cu natura – contemplarea frumuseților ei, de exemplu. Printre altele, acest lucru va avea un efect odihnitor și de vindecare asupra ochilor.

Duminică, mai putem face obiecte de artizanat (poate chiar împreună cu copiii, sau în cadrul unui workshop online), gen cusut, modelat sau broderie: acest gen de lucru va structura foarte eficient gândurile. Activitățile în aer liber, cum ziceam, sunt și ele ideale pentru duminică. Cu o singură condiție:este mai bine să ocoliți azi pădurea – entitățile din astralul inferior vor fi ca la ele acasă și nu for fi deloc prietenoase pentru că au fost deranjate.

🔥Total nerecomandat tăiatul părului, în ambele zile.

🔥Nu se recomandă încheierea unei căsătorii și cu atât mai mult, concepția unui copil în această sâmbătă! În special până la ORA 15.

🔥Visele sunt premonitorii, cu multe imagini și simboluri. Orice forme de divinație ne vor aduce informații interesante și veridice.

🔥Pietrele care ne vor oferi energie și echilibru: alexandrit, chihlimbar, uvarovit, sardonix, rauhtopaz. O altă sursă de echilibru și armonie va fi , în ambele zile muzica. Deosebit de avantajați vor fi cei ce compun muzică sau care cântă.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha