🔥🔥🔥Această zi de sâmbătă parcă a hotărâ să dea sufletului nostru puțină energie lunară pură, umplând lumea și spațiul din jur de intuiție, cunoștințe noi, plimbări, călătorii și odihnă. Duminică energiile eclipsei încă se mai fac simțite, lăsându-ne să ne implicăm doar în activități de rutină, mărunte și domolite, din cauza lipsei generale de energie și a unei ”pene de idei inteligente”.

🔥Profesional. Cu adevărat, sâmbătă este mai bine să lăsăm deoparte orice proiecte și activități profesionale. În special cele de anvergură, care se află deja în lucru. Pentru că am putea comite greșeli majore, din cauza stării neadecvate, a unei anume superficialități, neseriozități, impactul căreia într-un proiect serios va fi unul cât se poate de serios.

Starea respectivă este menținută de cuadratura dintre Mercur și Jupiter, care va dura până pe 22.11, atenție- aspect valabil inclusiv luni! Voi detalia puțin pentru că este un aspect mult prea important pentru viitor.

🔥Această cuadratură ne dă tendința de exagerare, de superficialitate, un sentiment de infailibilitate, care ne poate duce la păreri nerealiste și decizii greșite cu bătaie lungă. Mare, mare atenție la orice probleme legale , la negocieri de orice fel, pentru că niște dorințe ni se pot prezenta drept fapte deja împlinite, sau noi putem face asta cuiva, dintr-un puseu al ego-ului.

Ideile și promisiunile financiare trebuie verificate, mai ales dacă par prea frumoase ca să fie adevărate, în contextul realității pe care o trăim. E nevoie de mult realism în întocmirea planurilor de afaceri, altfel acestea fie nu se vor realiza, fie vor fi amânate pentru o perioadă lungă. Acest aspect mai creează riscul unei abordări generale, globale, accentuând prea mult importanța unei anume idei și ignorându-le pe celelalte; sau mai există varianta în care ni se dau prea multe soluții și oferte și ne este dificil să o alegem pe cea care corespunde cu adevărat tuturor cerințelor noastre. Sarcina noastră acum este de a ne activa prin efort selectivitatea și discernământul și a separa corect utilul de inutil.

🔥Duminică treburile nu prea merg în niciun fel. Ceva parcă ne împiedică să fim activi și eficienți, dar ce – de multe ori, nici noi nu știm. 🙂

🔥Relațiile de sâmbătă sunt dedicate relaxării și comunicării…așa, mai discrete :))). Oamenii interacționează la modul „nimeni nu îi este dator nimănui cu nimic”. Încercările de a schimba atitudinea sau de a discuta ceva nu duc nicăieri.

🔥Este, în schimb, o zi minunată pentru a comunica cu copiii și bătrânii: și unii și alții ne vor da, poate chiar accidental, lecții de viață și sfaturi înțelepte, pline de adevăr.

🔥Duminică, nimic nu pare să se schimbe față de sâmbătă, dar sunt mai multe asperități în modul de comunicare, ce pot ”zgâria”. De parcă oamenii ar încerca să se ironizeze sau să spună și să facă, din greșeală ( știți voi, îi ia gura pe dinainte!) ceva care îl rănește pe altul. În aceste înțepături însă, se află adevărul: o persoană va spune accidental, pe negândite, adevărul despre sentimentele, planurile și intențiile sale despre o altă persoană. Poate că acela nici măcar nu și-a dorit asta, dar adevărul va sparge încercările celor doi de a crea o iluzie frumoasă în jurul lor. În această duminică, dacă vi se pare că cineva a vrut să vă rănească, atunci nu vi se pare. La fel e și cu dragostea, care ”nu ni se pare”, atunci cineva încearcă să o mascheze.

🔥Starea de sănătate este în ambele zile bună, dar cu o tentă de nervozitate. Și iarăși subliniez,ca și în zilele precedente, că aspectul afectează preponderent pe cei care au deja un fond emoțional dezechilibrat. Plus că suntem ”ajutați” din exterior cu echipamente psi…tronice, care de o perioadă, ”duduie”.

Sâmbătă mai spre seară pot începe să apară, din senin, manifestări spontane de agresivitate.

Duminică, deja poate exista în noi, chiar pe fondul oboselii date de Lună, o dorință necontrolată de a merge undeva, nu știm unde, de a face ceva, nu știm ce, stări puternice de anxietate, agitație, frustrare și grabă, de parcă ne-ar pleca trenul. Este indicat, dacă vi se întâmplă asta, să vă relaxați și să vă analizați cu atenție starea respectivă: de unde a apărut (dacă, în primul rând, e a voastră!) și ce ar putea să o liniștească. În caz contrar, această agresivitate internă poate duce la răniri , din viteză sau chiar la porniri necontrolate împotriva celor din jur , dacă cineva nu reușește să-și stăpânească agresivitatea.

Din punct de vedere fiziologic, sâmbătă e bine să acordați o atenție sporită posturii corporale, ligamentelor și articulațiilor. Sunt binevenite exercițiile de yoga, stretching și activitățile sportive mai lente. Și azi e deosebit de important să purtăm doar haine din fibre naturale.

🔥 Cristalele potrivite: turmalină, charoit, perle pentru sâmbătă și ametist, zirconiu și ochi de șoim pentru duminică.

🔥Ambele zile ne oferă șansa de a ieși în natură, la o plimbare sau poate chiar la scurte călătorii de weekend. Comunicarea cu Elementele Naturii ne va relaxa și întineri.

🔥Alte activități ce ne vor echilibra energetic in week-end: * sâmbătă e benefic să scăpăm de murdărie și dezordine, de orice fel – corporală, sufletească, a casei, a terenului, etc. Aceasta poate fi contaminată energetic, prin ea putând veni stări de boală sau blocaje. *Duminică e bine să îi întrebăm pe oameni lucruri, care ne sunt ascunse. Adevărul va ieși neapărat la iveală, printr-un cuvânt rostit, printr-o atitudine, sau poate direct, într-un puseu de sinceritate. * În ambele zile tăiatul și aranjatul părului ne vor fi de mare folos: părul se va regenera și îndesi, dar poate deveni cam neascultător la coafat; energetic, tunsoarea va elimina din câmpurile noastre subtile o amprentă de durere sufletească din trecut, care încă ne afectează și ne va amplifica biosicul, îmbunătățind memoria. * Ascultați-vă visele – ele vor avea multe mesaje în aceste zile – trebuie doar să le acordați atenție sporită.

🔥Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi trăită! Cu iubire pentru voi, Masha.

sursa imaginii: net.