🔥🔥🔥 Căutări în interiorul propriu, căutări în jurul nostru. Sfânta Marți se scutură de lentoarea începutului de săptămână (și de orice superstiții pe cere i le-au agățat oamenii de gât) și ne deschide drumuri, în cel mai larg sens al cuvântului: înaintăm, mental sau fizic, către noi cunoștințe sau către evenimente care ne vor aduce noi cunoștințe, noi experiențe și noi descoperiri.

🔥E timpul renunțării…. La toate dificultățile și blocajele din ultimii doi ani. La îndoielile ce ne țineau în stand-by. Timpul renunțării la tiparele de comportamentale și relațiile învechite. Așadar, scrieți într-un caiet tot ce este timpul să lăsați în urmă, faceți din ele avioane de hârtie și dați-le vântului de toamnă.

🔥Va exista în noi o dorință puternică de a scăpa de tot ceea ce este depășit ca nivel, de tot ce nu mai are sens și nu mai oferă condiții pentru dezvoltarea noastră progresivă. Este recomandabil în această etapă să ne deplasăm, în principal, cu fluxul și să nu ne „agățăm” de ceea ce este evident că trebuie lăsat în urmă… Într-o variantă optimă, zilele acestea se va pune capăt la ceva ce este neconstructiv, în neconcordanță cu interesele și obiectivele noastre. Acum este momentul să facem loc în față Observatorului interior, care doar privește și nu trage concluzii. În special, concluzii bazate pe frică și nesiguranță.

🔥 Cu toate aceste energii motivaționale interioare, pe parcursul întregii săptămâni, munca stagnează. E adevărat, dacă ne forțăm, putem face ceva. Nu totul, dar măcar ceva. Problema este că, ne poate fi aproape imposibil să desfășurăm activități în forță, așa cum o facem imaginar, pentru că…tocmai gândurile vor fi cele care ne deviază atenția. În mintea noastră se nasc o mulțime de idei cu privire la noi înșine: care-i domeniul în care m-aș manifesta optim, de ce sunt capabil, oare ce am făcut bine și unde am greșit, ș.a.m.d. Gândurile au, în general, o valoare cognitivă pentru planurile noastre viitoare, dar, în această perioadă ele interferează puternic cu munca.

🔥 Relațiile rămân active în cadrul restrâns al unui cămin, sau al unei echipe bine sudate, sau al unui cerc restrâns de prieteni. Pentru a depăși această limitare, este necesar ca ambii parteneri/interlocutori să abandoneze simultan atitudinea obișnuită – de exemplu, să rupă rutina zilnică, făcând loc pentru comunicarea reciprocă. Este cam dificilă o astfel de sincronizare, așa că majoritatea contactelor vor rămâne pe pauză. În altă ordine de idei, încă se menține tensiunea de la eclipsă, creând un sentiment de nesiguranță interioară, care poate afecta interacțiunea cu ceilalți. Poate că este mai bine că un timp, comunicarea să se limiteze la un cerc restrâns. Și energia Lunii ne sugerează că în această zi este mai bine să tăcem, pentru că tot ce se va spune poate fi folosit într-o zi împotriva noastră.

🔥 Starea de sănătate este, probabil, cel mai dificil aspect în această săptămână. Sunt posibile fluctuații bruște de tensiune, până la limita superioară, de criză.

Risc crescut de traumatisme, lovituri fizice, răniri generate de căderi ( pe loc drept sau de la înălțime), sau de ceva greu care poate cădea peste cineva. Da, din păcate energiile planetare conflictuale predispun la multe traumatisme și durere la nivel fizic. Prevenția – mama sănătății. Nici tunsorile nu sunt recomandate – până joi.

Singurul lucru frumos pe care l-aș putea spune despre ziua de azi referitor la sănătate, este că nu vor mai exista o asemenea zi în viitorul apropiat. 🙂

🔥 Ce opțiuni benefice, totuși, avem pentru azi? Călătoriile, drumețiile, plimbările în aer curat, ideal lângă o sursă de apă, vor ameliora multe afecțiuni – fizice și emoționale. Pe lângă asta, ele ne vor distrage atenția de la gândurile insistente și ne vor ajută la construirea lanțurilor logice pentru orice problemă, care ni se pare confuză.

🔥Orice terapii alopate sau complementare, legate de procese metabolice, de sistemul osteo-articular, intervenții chirurgicale la genunchi sau tendoane vor fi reușite (azi și mâine). Zi favorabilă și oricăror proceduri stomatologice, cu excepția extracțiilor dentare.

🔥Orice interacțiune cu Elementele primordiale ne va aduce, de asemenea, mari beneficii – atât mentalului, cât și sănătății.

Așa că, nu ezitați să aprindeți lumânări și să contemplați Focul, simțiți vântul cum vă atinge pielea, atingeți pământul ( sau țineți în mâini un cristal – azi ne vor ajuta cu vibrația lor labradoritul, agatul, morionul sau granatul verde), spălați-vă fața cu apă rece, ascultați muzică terapeutică cu sunetul Apei pe fundal. Mama Natură abia așteaptă să-și ajute copiii!

🔥Bucurați-vă de fiecare zi trăită, aici și acum! Cu iubire, Masha .