De vreo trei zile încoace subconștientul colectiv insistă să-mi dezarhiveze din propriul meu subconștient niște informații mai vechi, (ascunse prin cotloanele memoriei de vreo cinci ani și de care am uitat), șoptindu-mi la ureche: minutul de aur!… minutul de auuuur… 😀 Prima oară am ignorat.

Alaltăieri, Youtube mi-a sugerat un filmuleț video în care era dezbătut același subect – Minutul Magic. Vizionându-l , m-am apucat să caut acel vechi articol, aparținând unui celebru numerolog român – pe care-l citisem cu ani în urmă, pentru a compara informațiile.

Ieri, o cunoștință de pe social media, cu care interacționez destul de rar, ”simte” să-mi trimită link către o postare, în care era anunțată lansarea unei aplicații gratuite pentru…ați ghicit – calculul minutului de aur! Apoi încă o prietenă, îmi trimite același link…fără niciun comentariu 😀

Azi de dimineață lucrurile au devenit și mai ciudate. Cum autorul postării despre aplicație nu avea timp, probabil, să dea detalii tuturor doritorilor (vreo opt sute!:))) lumea, dornică de explicații, s-a redirecționat către cei mai apropiați numerologi-radiesteziști-ezoteriști din listele proprii de prieteni. Altfel nu-mi explic puhoiul de mesaje pe care le-am primit brusc, cu aceleași întrebări: Masha tu știi ce e minutul de aur? la ce e bun? ce fac în el? când fac? cum fac?

Hopa, zic – Universul deja devine foarte insistent, poate ar trebui să cercetez ce e cu graba asta. Pare important, aici și acum. Cum lucrez cu ansa, încep să cercetez valoarea de adevăr a afirmației. 100%.

Devin curioasă. Întreb:

Această informație trebuie să ajungă cât mai rapid la mulți oameni? Da.

Este nevoie de un efect cumulat al unui Minut de Aur colectiv pentru a schimba linia temporală? Da.

Există un termen limită? Da, 24 ore! Continuăm cu măsurătorile.

Beneficitatea Minutului de aur colectiv = 100%.

Cât de necesar viitorului (CNV) = 100%.

Realizarea voii Divine= 100%.

Concluzionez că se apropie un moment anume, propice unei materializări în masă.

Dar când, mai exact? Fiindcă, conform teoriei, în fiecare zi avem câte un Minut de aur!

Decid să cercetez și astrologic subiectul, mai ales că în fiecare dimineață scriu previziuni astro zilnice. Suntem în 24.11.2021. Să fie asta ziua Z?…Emoționată, mă uit la aspectele planetare și… nu mai înțeleg nimic. Cea mai nepotrivită zi pentru orice fel de demersuri și materializare!

Luna merge în gol, de dimineață până seara la 18, adică inclusiv în timpul minutului de aur, la 11:24! ! Orice intenționăm, nu primește niciun fel de susținere din partea stelelor. Dimpotrivă, e un moment de introspecție și regrupare, înaintea saltului ce urmează. Urmează!?…

Trec la ziua de joi, 25.11 2021 și…ce să vezi? Un triplu aspect pe materializare ne deschide larg o ușă magică către Dimensiunile superioare! Evrica :))))

De ce triplu?

În primul rând, în noaptea de miercuri spre joi, 25.11, se activează un Dragon celest, aparținând elementului Foc, energia căruia o vom simți cu toții, sunt sigură de asta, la cât de puternic e.

Acest Foc ne va îndemna la acțiune, umplându-ne de optimism, efervescență, dorință de a o rupe din loc în galop..undeva, numai să facem ceva!….unii vor zice că miezul nopții e o ora e cam nepotrivită, dar nah…să nu fim pretențioși – poate în 5D acum e dimineață! Zicem bogdaproste, băgăm Dragonul în traistă ignifugă și ne facem un ceai dublu de valeriană! Sau poate nu ceai…oricum, ceva dublu! 😀 .

În al doilea rând, de parcă nu era suficient, Luna intră și ea în semnul – tot de Foc! al Leului perioadă tradițională de optimism și avânt creativ, perfectă și ea pentru noi începuturi

În al treilea rând, intrăm în cea de-a 21 zi după Lună Nouă, simbolul căreia, conform străvechilor texte este zeul Luminii Mithra – războinicul astral, care își învinge propria natură grosieră, alchimizând-o în una înalt spirituală. Mithra se luptă cu Taurul – simbolul abisului cosmic și al întunericului. Corpul Taurului învins este alchimizat, devenind material pentru cosmogeneză. Mithra creează din el lumi și universuri noi, insuflându-le energia vieții. Din nou, energia Focului divin activată, pentru că Mithra mai este și un simbol al Soarelui nebiruit. Și încă un detaliu interesant pentru noi: conform legendei, zeul Mithra vede și aude totul din cer sau de pe pamânt, întrucât are 10.000 de ochi și 1000 de urechi! Se pare că vom fi ascultați cu mare atenție! :))

Ce ar mai fi de adăugat… păi, nu cred că mai avem nevoie și de alte apropo-uri din partea Universului! 😀

Pare una dintre cele mai potrivite zile pentru a folosi Minutul de Aur împreună, pe o temă anume, nu credeți?…

Vă reamintesc, fără prea multe detalii tehnice (le găsiți aici) , că Minutul de aur al zilei este atunci, când ora conține în ea numărul zilei iar minutul – numărul lunii. Cum există doar 24 de ore într-o zi, din 25 până pe 31 a fiecărei luni, cifrele se inversează.

De exemplu, mâine este 25.11 Deci Minutul da aur, alias Minutul magic, alias Minutul Îngerului va pica la ora 11 și 25 de minute. Timp de un minut (până la 11:26), într-o stare de bucurie și optimism, vom formula clar și concis o intenție, pe care ne dorim să o materializăm. Țineți minte, nici mintea, nici Universul nu percep cuvântul NU. Evitați să-l folosiți, la fel și cuvântul ”vreau..”, ”aș dori…” Formulați intenția la timpul prezent, ca și cum ea deja s-a materializat.

De exemplu:Din corpul meu s-au eliminat fără nicio suferință toate substanțele periculoase și străine lui, sănătatea mea este complet refăcută!”… Mă gândeam că ar fi un algoritm perfect pentru o materializare colectivă în acest moment. 😉

Dar la fel de bine puteți folosi orice alt subiect care vă preocupă și unde doriți o schimbare. De exemplu: ”Mintea mea este liberă de orice programe nocive induse și auto-induse”, ”Dumnezeu îmi dă tot ce am nevoie ca să fiu fericit/fericită!”, ”Atrag permanent doar persoanele și evenimentele benefice mie!” ș.a.m.d. Folosiți imaginația. Alegeți și formulați cu grijă.

În loc de încheiere: Minutul de aur ce ne poate materializa o dorință, există în fiecare zi. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care este bine să știm când sosește.

Imaginați-vă, câte vorbe nesăbuite în momente de răutate sau inconștiență spun oamenii zilnic, poate chiar exact în Minutul magic, când Universul ascultă cu 1000 de urechi! Câte probleme am putea evita și câte lucruri minunate am putea atrage, dacă am folosi înțelept aceste 60 de secunde de comunicare cu Creatorul, cu Sinele nostru divin! ZILNIC!

Așadar, să profităm de un Moment de aur foarte special astăzi, 25.11.2021, la ora 11:25. Unul triplu susținut astral, cu potențial maxim de transformare, a deznădejdii în speranță; a ignoranței în cunoaștere; a întunericului de orice fel în Lumină; moment oferit cu iubire și generozitate de către Tatăl Ceresc. Amintindu-ne, prin acest Dar, că El este mereu cu noi… și în noi.

Chiar în mijlocul Coridorului întunecat și înspăimântător din interiorul nostru. Trebuie doar să credem. Să vă fie de folos!

Cu toată iubirea, Masha.