🔥🔥🔥Pe zăpada imaculată se văd urmele unui animal sălbatic. Singuratic, plin de încredere, cu un auz excelent; el simte perfect tot ce se întâmplă: în cer, pe pământ și chiar sub pământ. El va prinde acel șoricel pentru puiul lui, chiar dacă șoricelul are impresia că acesta nu îl vede. Vulpea merge atent prin prima zăpadă. A sosit timpul vânătorii și nimeni nu o poate împiedica să își asigure supraviețuirea.

🔥Prima zi de iarnă ne aduce cu ea un sentiment de încredere, izvorât din starea de autonomie și solitudine, ca atunci când un om, menținându-și simțul responsabilității pentru propriile acțiuni și independența față de părerile și acțiunile altora (și chiar independența față de circumstanțe), știe că își va primi pentru eforturile lui recompensa din partea Destinului.

🔥 Este deja ușor să concluzionăm că în sfera profesională, a afacerilor, totul depinde numai și numai de noi. În această zi este bine să fim propriii și singurii stăpâni ai afacerii noastre, nelăsându-i pe alții să ne spună ce și cum e mai bine. Cum pentru majoritatea dintre noi este o zi liberă de muncă, tot ce putem face astăzi este întocmirea de strategii și planuri pentru perioada următoare. Să ne întocmim singuri, fără ajutor și sugestii externe, planuri de viitor și grafice, să ne trasăm sarcini și să fixăm termene. Noi cu noi. Oricum, vom fi ajutați de propria intuiție.

De azi Neptun intră, din retrogradare în staționare; și se menține așa, în gradul 21 al Peștilor, toată luna. Visele vor deveni tot mai intense, tot mai colorate. Vom simți că avem capacitatea crescută de a le decodifica și chiar așa este. Începe perioada ridicării cortinelor și a vălurilor ce ne acopereau până acum niște adevăruri – în toate domeniile.

🔥 Nu aș vrea să dezamăgesc pe nimeni dintre cei care și-au pus speranțe într-o socializare intensă în această zi festivă. Dar…Inima noastră ar putea să prefere solitudinea, atât în comunicarea socială, cât și în cadrul relațiilor personale. Acestea din urmă aproape că lipsesc, oamenii nu simt neapărat nevoia să socializeze. Mai mult, în anumite situații, încercările de apropiere ar putea fi percepute drept insistență sau chiar agresiune. Așa că cel mai indicat este să facem o mică pauză și să ne odihnim și de prea multă socializare.

🔥Renunțarea la relațiile sexuale este foarte importantă azi – schimbul energetic va fi dizarmonios. Din acest motiv este, desigur, exclusă concepția unui copil.

Totuși, să nu ne imaginăm că ne vom putea eschiva în totalitate de la discuții sau comunicare – nu e real. Cu atât mai mult, fiți foarte atenți la ceea ce vi se spune – astăzi auzim și percepem Adevărul, chiar dacă ceilalți încearcă să-l ascundă. Simțurile interioare sunt de asemenea foarte ascuțite. Dacă astăzi ceva vi se pare că ar fi, de fapt nu vi se pare deloc. Chiar așa și e.

🔥 Starea de sănătate este calmă. Oamenii se simt în formă, puternici, cu o conștiință clară și o bună percepție a lumii. Este o zi foarte potrivită (teoretic :D) pentru post – dar chiar nu știu cine l-ar putea respecta azi! Poate doar cei foarte curajoși, cei determinați și…cei cu guturai, pentru că nu simt mirosul fripturii sau fumului de grătare ce intră pe sub ușă. :))) Așa că pentru ei voi spune totuși, că este o zi ideală pentru a ne purifica sângele, celulele, sistemele, biocâmpurile.

🔥Tunsorile sunt neutre astăzi pentru starea firului de păr.. Totuși, din punct de vedere energetic ele pot calma sistemul nervos.

🔥Orice terapii energetice pe afecțiuni cronice vor aduce ameliorare și o îmbunătățire a parametrilor fiziologici pe organe și sisteme.

🔥Nu uitați să vă bucurați maxim de această primă zi de Iarnă, o Iarnă inter-dimensională! 😀 Cu toată iubirea, Masha.