🔥🔥🔥 Vineri, pe 3 decembrie, ne aflăm în ajunul Eclipsei totale de Soare (ce va închide după noi ușa Coridorului) și, traversăm în același timp, cea mai dificilă zi a Ciclului Lunar – ziua 29. Aceasta va începe la ora 06:14 minute și se va termina sâmbătă, 4.12 la ora 07:38 minute, ora României. Simbolul ei este Hidra, Caracatița, zi în care întunericul și ceața astrală se îngroașă, lăsându-se greu peste noi.

🔥De regulă, în zilele de dinaintea unei eclipse noi deja ne aflăm „într-o zonă de întuneric mental și emoțional”, care îl precede pe cel fizic. Perioada ar putea fi percepută, într-un mod subiectiv, ca una de haos; în aceste momente suntem predispuși să ne înșelăm în ce privește evaluarea corectă a ceea ce ni se întâmplă.

Aceste perioade pot dezechilibra, pot aduce vești neașteptate, dar, niciodată nu ne vor oferi toate informațiile despre situație, lipsindu-ne de posibilitatea de a o vedea suficient de clar.

🔥Este motivul pentru care nu ar trebui să începem nimic important în acest moment. Greșelile făcute acum ar putea aduce probleme grave și de durată în viitor. În același timp, în perioada eclipselor avem ocazia să privim viața dintr-un punct de vedere complet nou, deoarece reperele obișnuite sunt deplasate și ne aflăm, cumva, într-un nou sistem de coordonate. Perioadele de eclipsă provoacă întreruperea influenței șabloanelor și programelor, dând o altă dinamică evenimentelor. De obicei crește viteza derulării acestora. Prin urmare, nu ar trebui să ne ținem cu dinții de obișnuitele tipare de gândire și acțiune. Să fim deschiși la informațiile noi care vin, dar să nu ne grăbim cu deciziile și concluziile rapide.

🔥Deoarece ziua 29 acumulează în ea toată negativitatea energetică a lunii trecute, trebuie să găsim modalități de a evita astăzi conflictele și disputele cu orice preț; de asemenea , să facem curățenie generală și apoi o purificare energetică a casei noastre; să întocmim o listă cu lucruri, persoane, situații, sau vicii de care dorim să ne eliberăm, să le înlăturăm din viața noastră și această listă să o dăm Focului sâmbătă, cu puțin timp înainte ca Eclipsa să atingă punctul ei culminant.

Energia crescândă a Eclipsei se poate resimți azi foarte puternic și presant. Dacă simțiți că vă este dificil să faceți față unei asemenea nervozități și agitații, folosiți tehnicile și practicile pe care le cunoașteți, pentru a vă echilibra și armoniza câmpurile.

🔥Astăzi nu este indicat să vă grăbiți sau să întreprindeți activități în forță – ocupați-vă de treburile de rutină, de sarcinile zilnice curente și alungați orice gânduri negative care vă vin în minte.

🔥Cel mai bine este ca, de la primele ore ale dimineții să vă setați intenția de a ține departe de voi orice îndoieli, neliniști, temeri; îndreptați-vă privirea interioară către infinitatea Universului și, pe intenție fermă, mențineți neîntreruptă legătura cu Sursa, prinzând acel flux de armonie universală și vizualizând cum vă mențineți în el pe durata întregii zile, orice s-ar întâmpla!

🔥Să începem activități noi în această zi este, cum spuneam, contraindicat; dar, foarte curând, odată cu eclipsa, o Lună Nouă se va naște și, împreună cu ea, se pot naște noile noastre planuri. Ea ne va oferi ocazia unei updatări și restartări a sufletului, minții și a trupului – când toate cele 3 corpuri cerești – Soarele , Luna și Pământul ( iar de această dată – și Mercur, planeta responsabilă de gândirea ți conștiința noastră!), se acordează una la cealaltă, în momentul Eclipsei!

Pare că un imens Ceas Cosmic se resetează. El sună, începând o nouă numărătoare a Ciclurilor vieții noastre. În viața noastră se pot petrece în exterior evenimente importante; însă, cu adevărat marile schimbări se vor produce în interior, deschizând uși către noi niveluri de conștientizare.

🔥Pentru noi toți devine, din acest moment, accesibilă o frecvență nouă, care ne ajută pe toți să ne ridicăm și să creștem. Dar pentru asta, bineînțeles că trebuie să ne deschidem și să acceptăm să simțim această energie. Iar apoi să observăm, cum se va desfășura viață noastră sub influența acesteia în lunile viitoare. Pentru aceasta este extrem de important să eliminăm din noi vechea energie de care nu mai avem nevoie, să ne eliberăm de programele interne învechite, din mrejele slăbiciunilor care ne-au împiedicat până acum să creștem și să avansăm în frecvență.

🔥Cu cât mai puțin vom dormi azi, cu atât mai bine. Astralul e supraîncărcat înaintea eclipsei și somnul, inclusiv cel de amiază, ar putea fi agitat, plin de coșmaruri.

🔥Sănătatea va fi stabilă, dacă veți evita suprasolicitarea și aflarea prelungită în exteriorul casei. Nu e o zi potrivită pentru asta. Căutați să vă aflați cât mai mult timp m posibil sub un acoperiș și cât mai puțin în aer liber.

🔥Orice asceză, post mai sever – inclusiv postul tăcerii, abstinența sexuală, evitarea conștientă a persoanelor insistente și agresive ne vor aduce mari beneficii. Comunicarea nu va fi oricum punctul forte al zilei. Preferabil de evitat și discuțiile despre bani și orice tipuri de planificare sau operațiuni financiare. NU dați și NU cereți împrumut. Energia elementului Pământ e mai bine să ne-o echilibrăm mai întâi, colectând-o direct de la sursă.

🔥Astfel, ne va fi de mare folos următoarea practică simplă de împământare: așezați-vă într-o poziție cât mai confortabilă și simțiți legătura voastră cu Pământul. Închideți ochii și imaginați-vă, cum corpul vostru coboară câte puțin, de la nivelul la care sunteți așezat, până ajunge la nivelul pământului și se afundă ușor în el. Simțiți cum, exact ca o plantă, sunteți coborâți până la nivelul coccisului, în sol. Vizualizați cu ochii minții, cum din trupul vostru cresc rădăcini, care pătrund tot mai adânc, cu fiecare inspirație, în pământ… ajungând până în centrul lui. Simțiți profunzimea acestei legături și energia belșugului, a stabilități și a siguranței ce urcă prin rădăcini și vă umple toată ființa, precum o sevă vie, dătătoare de viață, putere și sănătate….iar peste asta – abundență în toate! Mențineți pe intenție această legătură puternică, intens benefică cu Mama Pământ

🔥De asemenea, pentru a atrage până la următoarea Lună Nouă prosperitate și bunăstare, trebuie neapărat să curățăm energetic casa cu apă și sare, să avem candelă și lumânări aprinse toată ziua, să facem fumigații cu plante purificatoare, cum sunt salvia, pelinul, sunătoarea, ienupărul sau tămâia naturală; să ne sfințim casa prin rugăciuni rostite cu voce tare, sunete de clopoței tibetani sau sunet de clopote și toacă: Toate acestea vor elimina orice urme de energii reziduale ale stresului și negativității acumulate, făcând spațiul interior al căminului nostru să vibreze la o altă frecvență, aducând în el energii luminoase și pline de bucurie, iar în sufletul nostru – o stare de pace și împăcare. Putem face un mic altar cu fotografiile sau un pomelnic al celor plecați dincolo din familie/neam și, aprinzându-le lumânări, să îi pomenim într-o rugăciune.

🔥Cum ziceam mai sus, nu uitați să scrieți neapărat acele liste, cu tot ceea ce a fost rău și dureros în viața voastră, tot ce doriți să rămână definitiv în trecut. După miezul nopții vom arde hârtia și ne vom elibera. Doar că va trebui să ținem cont că, de data aceasta, eliberarea va fi bruscă și dură, cu ceva suferință. În schimb, definitivă. Uneori o coadă veche și inutilă trebuie strânsă cu o ușă grea(ușa Coridorului), ca să o desprindem în sfârșit și să uităm definitiv de existența ei. 🙂

🔥 Și nu uitați să vă bucurați în fiecare zi de Darul vieții! Cu toată iubirea, Masha.