🔥🔥🔥 Reînnoire, schimbare, contemplare. Astăzi două planete personale își schimbă semnul de domiciliu: mai întâi Marte trece din Scorpion în Săgetător, apoi Mercur părăsește Săgetătorul, intrând în Capricorn. Aceste treceri fac ca nivelul de energie al zilei, dar și nivelul nostru de concentrare și atenție să scadă considerabil. În plan spiritual, până la orele 12:52 încă vom fi influențați de energiile zilei a 9-a, ce predispune la introspecție pentru autovindecare; după aceea intrăm în ziua a 10-a de la Lună Nouă, una dintre cele mai potrivite din tot calendarul lunar, pentru corectarea problemelor karmice de neam, pentru conexiunea cu Arborele nostru genealogic.

🔥 Profesional. Pentru astăzi mai bine să nu planificați afaceri active . Minimizați comunicarea și afacerile legate de documentație, tot ce ține de cumpărare; concentrarea și atenția vor fi slăbite și există riscul de a evalua greșit sau de a cumpăra tocmai ceea ce ne-am dorit, sau ceea ce avem nevoie. Din acest motiv, este mai bine să nu încheiați acorduri importante pe termen lung și să nu investiți în lucruri de valoare, deși Luna în Berbec ne va forța impulsiv să acționăm și să achiziționăm, pe repede înainte. Este ideal să scrieți, în general, să faceți ceva creativ sau să terminați, fără grabă, sarcini vechi, care nu contează prea mult, dar care n-ar trebui să vă stea în cale în viitor. Renunțați la luarea deciziilor și la munca grea, relaxați-vă mental și doar urmăriți cum se schimbă, fără intervenția voastră, datele și direcțiile la muncă, în afaceri și pregătiți-vă pentru un nou început. Când modificările vor fi finalizate, puteți relua lucrul la proiect/obiectiv, scop. Nu uitați că Răbdarea este o mare virtute! 😀

🔥 Relațiile ne arată exact ceea ce am creat prin comportamentul nostru în ultimele săptămâni. Partenerii au ocazia să se privească din nou din exterior, pentru a înțelege, cum au ajuns în punctul actual. Observați și gândiți-vă bine, încotro doriți să mergeți în continuare. Starea emoțională încă mai este controlată de cuadratura Soarelui cu Neptun, până pe 15 decembrie. Aspectul sporește imaginația, dar slăbește voința. Crește romantismul, predispoziția la îndrăgostire, dar scade simțul practic și poate înclina către evadări din realitate. Pot exista neînțelegeri, planurile comune conturate pot lua o întorsătură ciudată. Risc de a cădea în situații jenante, deoarece am înțeles greșit intențiile altora. Aspectul se aplică, atenție, nu doar relațiilor personale, ci și celor de tip șef-subaltern, de exemplu. De aceea controlați-vă impulsivitatea, nu contraziceți, nu intrați în altercații , dacă argumentele voastre din start sunt slabe. Pentru mulți această perioadă poate fi una de nesiguranță în forțele proprii și în capacitatea de a atinge un scop. Nu vă demoralizați, este doar un aspect ce va trece în scurt timp.

🔥 În ciuda tuturor dificultăților, sănătatea luni este mai bună decât în ​​zilele precedente. Apare o nouă energie care parcă vindecă din rănile și bolile prezente la purtător. Drumul către recuperare nu este rapid, dar este consecvent Este important să avem grijă de noi; mai ales că, tocmai azi , mulți vor înțelege brusc, cum se pot ajuta singuri.

🔥 Este mai bine să renunțați la lucrul manual, în special la cel în care se folosesc ace, fire, lână etc. Firele încurcă energiile personale și pot aduce haos în viață. De asemenea, tăiatul părului cel mai bine este să îl programați pentru mâine sau poimâine, când tunsoarea vă va spori magnetismul personal și va amplifica emisia aurică.

🔥 În schimb, este o zi perfectă pentru începerea unui curs sau pentru cercetare independentă; astăzi putem avea acces la informații și cunoaștere ascunsă majorității, de o valoare deosebită.

🔥 Ziua de azi mai necesită aflare și mișcare în Aer liber! Chiar dacă pentru întreaga săptămână există o atenționare de drumuri periculoase. Mișcați-vă încet: o plimbare liniștită prin parc, contemplarea calmă a naturii din jur, circulație precaută, fără agitație și grabă în trafic. Aerul și Pământul sunt active astăzi Contemplarea Naturii și a fenomenelor ei – mișcarea norilor, pe cer, a crengilor legănate de vânt, mirosul ploii și al pământului reavăn, nuanțele liniștitoare ale frunzelor uscate – toate acestea armonizează câmpurile noastre cu o energie vindecătoare.

Alexandrit (Diafanit) — piatra oamenilor puternici și a evoluției spirituale
Alexandrit
Descoperire șocantă la granița cu Ucraina. Ce au găsit polițiștii de  frontieră de la Satu Mare - IMPACT
Chihlimbar

Deoarece țin tot de elementul Pământ, lucrul cu cristalele sau măcar contemplarea frumuseții lor, conectarea la esența lor, fie și prin imagini, vor avea același efect benefic. Chihlimbarul, turcoazul, alexandritul, sardonix-ul, chrisolitul, uvarovitul sunt potrivite zilei de azi.

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu drag, Masha.