Sensibilă la energiile Lunii Pline, o să vă ofer astăzi o prognoză…puțin altfel! Despre Punctul de Cotitură. 🙂

🔥🔥🔥Întreaga săptămână ne-a pregătit și ne-a apropiat de acest punct – unul de cotitură și de Alegere din viața noastră, ce vine odată cu zilele ultimei Luni Pline din acest an. O alegere făcută în practic pe întuneric, în cea mai întunecată perioadă de dinaintea Solstițiului.

🔥Imaginați-vă că stați singuri, în noapte, la o intersecție. În față e imaginea viitorului, într-o variantă mult visată, dar totuși, înfricoșătoare, pentru că pare neclară în lumina rece a Lunii. Ea vă trezește emoții copleșitoare, dar și îndoieli. Aveți oare destulă încredere în voi că asta e, de fapt, ceea ce vă doriți?

Iar în spate o voce blândă șoptește ademenitor: ”hai întoarce-te, o să fie mai bine de acum încolo, ce îți trebuie să te arunci așa, în necunoscut?… aici toate sunt știute, familiare, cine nu are neîmpliniri și probleme, toți au…cu ele deja te-ai obișnuit…hai, întoarce-te!”… Și unii poate că vă veți întoarce….că deh, n-a fost chiar așa de rău până la urmă :))) ….iar acolo, în față, cine știe cu ce se va termina toată aventura! Și priviți în spate, în căutarea unui sfat, a unei confirmări că faceți bine. Ca să aveți apoi, în caz de ceva, pe cine să faceți responsabil pentru alegere. Dar nu e nimeni. Doar voi și Intersecția. Și șoaptele Fricii interioare.

🔥Da, desigur, e greu…e greu să îi spui în față cuiva apropiat – scuze, dar deja ai rămas în trecutul meu. Dar oare e mai ușor să cari în continuare o valiză fără mâner, obosit și iritat din cauza disconfortului?!

🔥Desigur, ți-e frică să rostești pe gură – vreau să fie altfel! Vreau viață diferită, muncă diferită, relații diferite! Dar oare e mai simplu să stai, ghemuit și contorsionat cu genunchii la gură în vechiul cadru, precum Gulliver în casa piticilor?

🔥Da, cu siguranță, simți o răceală mentolată în piept, atunci când îți dai seama că a venit timpul să te decizi. Dar oare să ratezi momentul și apoi să te învinovățești o fi mai simplu?!

🔥Și da, vechi Umbre ale trecutului vă vor ieși în cale, încercând să manipuleze, să emită pretenții, chiar să împroaște cu noroi. Dar oare nu știți voi că lumina interioară topește orice umbră? Și dacă veți mai adăuga luminii din voi și un zâmbet interior, nu o să vă mai sperie nicio Umbră. Important e să nu contraziceți umbrele acelea, să nu le dați explicații – ele abia așteaptă să vă tragă în mlaștina explicațiilor interminabile și a justificărilor!

🔥Nu zic că nu o să aveți momente de îndoială. Dar voi transformați-le în cifre. Cât costă timpul vostru, pierdut în ezitări? Cât costă liniștea voastră pierdută? Cât costă succesul ( sau anii de insucces din spate)? Mintea noastră înțelege perfect limbajul cifrelor. Veți vedea imediat cum cifrele se transformă în analiză de opțiuni și luare de decizii.

🔥Da, va fi un mare test perioada ce începe azi. De sinceritate, a ta cu tine. De disponibilitate de a nu mai pune în spatele altcuiva responsabilitatea pentru propriile decizii. De disponibilitate pentru a deveni persoana, care te străduiești de atâta vreme să devii, dar care tot întârzie să se manifeste. Îmi doresc să treci de el, pentru a avea acces la noua ta versiune îmbunătățită în anul ce vine!

***

🔥🔥🔥În planul material al Realității imediate: Luna va face astăzi o cuadratură cu Neptun, crescând la maxim riscul intoxicațiilor alimentare, al reacțiilor adverse la medicamente și substanțe chimice, la alcool și substanțe ce modifică starea de conștiință, la alimente exotice sau expirate. Fiți precauți.

🔥Nu merită să promiteți nimănui nimic, deoarece va fi practic imposibil să vă țineți de promisiune. Nu vă bazați pe promisiunile nimănui, nu aveți încredere în persoanele necunoscute care vă propun lucruri. Nu cumpărați nimic de valoare în acest weekend deoarece Venus staționează și există un mare risc să luați ceva inutil, cu defecte ascunse, sau la un preț necorespunzător.

🔥Mulți se vor lăsa pradă fanteziilor și tendinței de a construi castele imaginare, fără vreo șansă de materializare, mai ales dacă își vor amplifica starea de visare cu ceva alcool. Cum spuneam mai sus, spuneți NU alcoolului în acest week-end. Efectele lui, mult amplificate de un Neptun disonant, pot duce la situații imprevizibile și greu de controlat .

🔥Toate relațiile de sâmbătă sunt dedicate familiei. Și Neamului. Comunicarea în gând cu cei care deja au plecat dincolo. Dorință de a ne interioriza…de a ne reaminti momente frumoase din Trecut.

🔥 Duminică vom avea nevoie cu toții de o energie maternă, de o femeie alături, care să întruchipeze maternitatea: calmă, cooperantă, grijulie, plină de acceptare, dispusă să ne ia în brațele ei calde. Cea mai bună politică, atunci când vrem să îmbunătățim relațiile cu cineva. 🙂

🔥Duminică dimineața traversăm faza de Lună Plină, peste care se suprapune intrarea lui Venus în mers retrograd, pentru următoarele 40 de zile. Aspectul va aduce multă agitație, pentru că așa este energia Lunii în semnul Gemenilor – agitată și ușor haotică 🙂 Reamintesc că nu este o perioadă deloc potrivită – pentru shopping, – pentru a face promisiuni, – pentru a da bani cu împrumut, – pentru orice proceduri de înfrumusețare, – pentru a tăia părul.

🔥Știu, e complicat, având în vedere că e ajunul Sărbătorilor și că ne dă ghes agitația interioară. Că e fix vremea cumpărăturilor la bax și a procedurilor de înfrumusețare maximă, în goana calului, pe ultima sută de metri. Totuși, dacă aveți puțină răbdare până pe 23 decembrie, ea vă va fi răsplătită, dacă vă doriți atenție la detalii și calitate, nu bifat în listă și cantitate!

🔥Duminică agitația va scădea considerabil și vom începe deja să resimțim emoția anticipării Sărbătorii. Dedicați acest week-end amenajării căminului propriu, pentru a vă consuma energia. Ocupați-vă timpul, făcând sâmbăta curat în casă și în suflet, eliminând orice fel de murdărie; faceți Realitatea din jurul vostru mai pură și mai frumoasă Iar duminică împodobiți bradul, cu inima plină de bucurie, pentru ca Marea Mamă Cosmică să se bucure prin voi, pregătindu-se de Nașterea Fiului ei de Lumină.

🔥Aceasta a fost prognoza meteo Cosmică pentru acest week-end! :))) Bucurați-vă de fiecare zi!

🔥Cu drag, Masha.

Articolele din rubrica Previziuni zilnice sunt , cu excepția câtorva, accesibile doar Abonaților activi de pe Blogul Mashei Accesul la materiale se face pe bază de parolă. Dacă sunteți în rezonanță cu informația și modul meu de a o expune, dacă doriți să primiți zilnic Previziunile, dar și alte informații pe care nu le expun în spațiul public, vă invit să deveniți Abonat Premium, urmând pașii din link.