🔥🔥🔥Traversăm o perioadă destul de complicată, deoarece pe parcursul întregii zile de joi, până în jurul orei 20 vom fi sub influența zilei a 19-a de la Lună Nouă, simbolurile străvechi ale căreia sunt Păianjenul și Plasa lui. Este una dintre zilele cu cele mai conflictuale energii din calendarului Lunii.

Această tensiune care plutește în aer este amplificată și de aspectul de cuadratură dintre Saturn și Uranus, care simbolizează lupta dintre Trecut și Viitor, confruntarea dintre structurile stabile vechi, simbolizate de Saturn și schimbarea inovatoare dorința de libertate și autonomie a revoluționarului Uranus, și sub influența căreia ne aflăm de ceva timp… și ne vom mai vom afla și mare parte din anul 2022.

Astăzi însă, aspectul este la grad fix. Este un punct de criză, atât la nivel personal, cât și colectiv și fiecare dintre noi vom traversa diferit acest punct de criză, în funcție de harta astrologică natală. Dacă e să vorbim la modul general, aspectul v-a creat, probabil încă de ieri, o stare de tensiune interioară, o dorință de a schimba ceva, senzația că vă aflați în fața unui moment major de cotitură. Și chiar așa și este. Dacă starea se suprapune și peste niște evenimente neprevăzute care se întâmplă, este clar că Universul vă trimite un mesaj: există în viața voastră o problemă, care este prioritatea zero și care trebuie urgent rezolvată, altfel nu puteți înainta către viitor.

🔥Dar, pe principiul ”când inamicul e prea puternic, transformă-l în aliat”, propun să folosim energia vulcanică a acestei zile( că-i păcat de ea! :)) într-o cheie pozitivă. Să considerăm că este doar un moment extrem de potrivit pentru a renunța la tot ce e vechi, rigid, nociv, blocant din viața noastră : poate este vorba de obiceiuri proaste, poate avem șabloane de comportament limitative, situații în care ne complacem și care frânează progresul personal – așa, o mini-revoluție în spațiul și în realitatea proprie. Acum este momentul ideal să puneți punct unor relații toxice, abuzive, acolo unde libertatea voastră de este îngrădită. În general, tema relațiilor este actuală până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

🔥Și pentru că azi Venus a ieșit din staționare și a început mișcarea retrogradă, are sens să acordăm o atenție specială tuturor sferelor pe care Venus le guvernează – adică sfera frumuseții, a iubirii, a relațiilor, a finanțelor. Fiți pregătiți pentru situații, în care foști iubiți/iubite, sau persoane cu care ați avut relații parteneriale de orice fel în trecut, revin. Pentru a revizui niște aspecte nerezolvate cândva sau pentru a privi o situație din alt unghi în relația actuală. Având în vedere că suntem în ziua a 19-a, este clar că aceste reveniri vor fi un fel de teste de anduranță, niște examene care vă evaluează adevărata motivație, onestitatea interioară și pun lumina reflectoarelor pe toate cotloanele sufletului, unde se ascund sentimente și lucruri nerezolvate.

🔥Așa că maximă atenție la felul în care reacționați astăzi la orice fel de teste și provocări, gândiți bine înainte de a spine sau de a face ceva .Cum vă veți comporta cu lumea astăzi, așa se va comporta lumea cu voi în viitorul are vine. Metaforic vorbind, astăzi Universul va pune o hârtie de calc pe tiparul vostru comportamental și apoi o va multiplica în întreg anturajul vostru.

🔥Ca să dau un exemplu: dacă veți fi preocupat în mod egoist astăzi doar de problemele și grijile proprii, să nu vă mirați dacă în următoarele zile vă veți confrunta doar cu reacții indiferente și lipsite de implicare din partea oamenilor. Și nu va fi nimeni de vină, deoarece va fi șablonul vostru comportamental propriu, creat în ziua a 19-a.

🔥Starea de sănătate. Din punct de vedere medical, zonele vulnerabile sunt apendicele și colonul sigmoid Nu se recomandă intervenții chirurgicale la coloană, coaste, diafragmă, splină, cord.

🔥Cristalele celei de-a nouăsprezecea zile sunt labrador, morion, granat roșu, crisolit, onix roșu și granat verde.

🔥Tunsorile sunt recomandate din a doua parte a zilei, pentru îndesirea părului.

🔥Copiii născuți astăzi sunt extrem de creativi și inteligenți. Dar, dacă nu sunt educați corespunzător ei pot deveni niște singuratici neacceptați, având complexe de superioritate datorită genialității lor. Că doar Păianjenul este un artist creativ și super-individualist. Dar el plătește pentru asta un preț, fiind permanent rănit în orgoliul propriu, atunci când oamenii nu-i apreciază pânzele, țesute fără acceptul lor, în spațiul lor personal. Smerenia este caracteristica de bază ce trebuie cultivată la acești copii. Doar atunci viața lor va fi una împlinită și fericită.

🔥Astăzi orice practici de iertare și eliberare sunt de mare folos. Eficiență maximă va avea invocarea Flăcării Violet, aceasta fiind culoarea iertării de sine și de alții.

Puteți , de asemenea,arunca obiecte vechi și nefolositoare din casă ( în special lenjerie uzată de corp sau de pat), imaginându-vă cum tot ce este inutil și învechit din viața voastră, pleacă odată cu acele obiecte.

Aruncați o privire în trecut pentru a vă aminti pe cine ați nedreptățit, de cine poate v-ați folosit, cine a plecat din viața voastră supărat, etc. Aduceți imaginar acești oameni în fața ochilor, cereți-vă sincer iertare pentru ceea ce ați crezut cândva că e bine să faceți, dar care le-a cauzat suferință altora. Puteți spune: te iert pe tine, mă iert pe mine, cel/cea din relație, iert și eliberez tot ce a fost dureros și întunecat între noi; las și eliberez tot ce nu a fost iubire între noi! Iert și eliberez tot ce împiedică deschiderii sufletului meu în iubire față de tine. ”

Imaginați-vă cum prin creștetele voastre pătrunde Focul violet cosmic și vă inundă corpurile, purificând și arzând în flacăra lui vindecătoare tot ce este întunecat, toată gelozia, supărarea, ura, neiertarea dintre voi. Eliberați! Și simțiți eliberarea în suflet.

🔥Bucurați-vă de fiecare zi trăită în iertare și acceptare! Cu toată iubirea, Masha.

Imagine: Icoană veche din Basarabia. ”Distrugerea Sodomei și a Gomorei”