🔥🔥🔥Zi magică,marcată de elementele Apă și Aer, având ca simboluri străvechi Pasărea profet Ivik, Cocorul și Norii ce curg pe cer. Elementul Apei este amplificat de poziționarea Lunii, precum și a giganților Jupiter și Neptun în semnul Peștilor. Intuiție, ușurință în lucrul cu cuvântul, comunicare armonioasă și echilibru. Cocorul mai simbolizează și energia pasivă feminină, care predispune la calm și armonie.

🔥 Abilitățile noastre intuitive sunt îmbunătățite; este ziua în care presimțirile nu ne amăgesc; Astăzi este deschis un canal special intuitiv cu astralul superior, așadar ziua este una foarte bună pentru luarea deciziilor, căutarea și găsirea a ceva ce a fost furat sau pierdut: lucruri, informații, persoane. Tuturor celor care au afaceri legate de artă, creativitate sau cercetare științifică energiile zilei le vor fi de mare ajutor. Dar, cum spuneam și ieri, creativitatea o putem manifesta în orice activitate, numai să vrem: de exemplu, în alcătuirea unui plan financiar pentru următoarea perioadă.

🔥Dacă aveți proiecte vechi ce stagnează din motive obiective – nu ați găsit soluția optimă, lipsea o informație vitală, nu ați avut ajutor din afară, etc – reveniți astăzi și veți vedea cum, prin minune, soluțiile se găsesc spontan, apar oameni dispuși să vă ajute, etc. În general, este o zi perfectă pentru lucrul în echipă.Implicați-vă colegii în rezolvarea problemelor. Perspectiva lor proaspătă și imparțială va fi de mare ajutor pentru a găsi răspunsuri la cele mai dificile întrebări din proiectul vostru. Luna are astăzi un efect extrem de benefic asupra comunicării și a contactelor interpersonale, întărind energiile de grup.

🔥Relații. Ziua este plină de dragoste pentru această lume în general și pentru oamenii din jurul nostru, în particular. Încercați să simțiți cât mai mult posibil această stare.

În mod paradoxal, tratatele antice ne vorbesc despre necesitatea de a ”scoate aburii” din noi, adică a scădea presiunea interioară prin discuții, fix în ziua Norilor, cea în care se lucrează prin Cuvânt.

Se consideră că este una dintre perioadele cele mai favorabile pentru a pune punctul pe „i” într-o dispută, neînțelegere, nedreptate. La urma urmei, uneori este necesar să eliberăm stresul emoțional acumulat și să ne exprimăm pretențiile, nemulțumirile, dorințele. Și este mai bine să facem acest lucru la momentul cel mai potrivit, când energiile lunare favorabile vor îmblânzi la maxim toate eventualele reacții emoționale exagerate ale celuilalt. Are sens! 🙂

Hmm…și discuțiile în contradictoriu pot fi o artă. Nu ”ardeți podurile” și nu ”otrăviți fântânile” după voi chiar și când separarea pare iminentă; fiți toleranți și încercați să priviți cu înțelegere punctul de vedere al opozantului vostru. Nu uitați că în această lume totul este relativ și adevăr absolut nu există! 😉

🔥Sănătate. O perioadă minunată pentru a ne ocupa de propria sănătate. Ziua este asociată cu Prana – energia spațiului cosmic superior, pe care o omul o percepe și o transformă la nivel fizic prin bronhii și plămâni. Așa că, acordați-vă puțin timp astăzi pentru exerciții de respirație și lucru cu uleiuri aromatice esențiale. Efectul lor vindecător va fi deosebit de pronunțat. De asemenea, vor fi eficiente orice proceduri cu efect de întinerire.

În general, orice exerciții fizice, care presupun un efort fizic mediu (nu marș forțat, nu tras de fiare) vor fi de folos. Totuși, atenție la zona gâtului și a umerilor – acolo nu trebuie să insistați. Cum spuneam, accentul îl punem pe distribuirea uniformă a energiei și efortului în corp, pe respirația corectă și relaxarea minții în timpul exercițiului. Ideale sunt tehnicile orientale, yoga, pilates, kaoshiki, stretching, dar și orice tip de meditație.

🔥Nu vă tăiați părul, tunsoarea poate duce la o slăbire a imunității și înrăutățire a stării de sănătate. Așteptați până marți, când va fi o zi favorabilă.

🔥Pietrele zilei sunt citrinul și hiacintul (aka zirconiul galben, diamantul de Ceylon).

🔥Visele din noaptea de 7 spre 8 sunt, de regulă, criptate și pline de simboluri. Nu le povestiți nimănui, căutați singuri decodificarea. Ele pot fi nu doar premonitorii, ci și de re-amintire. Posibil lucruri de care ați uitat în trecut, cer să fie rezolvate neapărat, iar subconștientul vă semnalizează acest lucru.

În loc de încheiere: O zi, care ne vorbește despre necesitatea Iertării. Cereți și oferiți azi cu toată inima Iertare – Universul vă va dărui în schimb un sentiment incredibil de lejeritate și libertate interioară.

🔥Bucurați-vă! Viața e frumoasă! Cu toată iubirea pentru voi, Masha.

Pentru a avea acces integral la rubrica privată ”Previziuni astro-energetice zilnice”, urmează pașii de aici.