🔥🔥🔥 Probabil cea mai bună zi a săptămânii. Plină de creativitate, contemplație, noi începuturi, activitate intensă, contact cu natura. Într-un cuvânt, tot ceea ce umple viața de bucurie și speranță pentru viitor. De asemenea, ni se oferă posibilitatea să ne focalizăm atenția pe ceva important.

🔥 Există multe sarcini în activitatea profesională, pe care le puteți îndeplini cu plăcere: Universul vă permite să dezvoltați cea mai visată și mai favorabilă linie de derulare a evenimentelor. Poate să nu-i convină atmosfera acestei zile doar aceluia, căruia nu-i place deloc să muncească sau doar cuiva care nu se află în locul care trebuie, adică nu-și realizează menirea. Iată un motiv ce ar trebui să ne pună pe gânduri: suntem oare pe drumul corect în această existență, dacă ceea ce facem nu ne provoacă bucurie și inspirație?

🔥La primele ore ale dimineții Mercur ( care încă este retrograd) se întoarce în pragmaticul și determinatul Capricorn, oferindu-ne ocazia de a mai verifica odată corectitudinea și precizia noastră în niște treburi, de prin noiembrie-decembrie și ocazia de a corecta eventualele greșeli sau a închide niște capitole din viața noastră, începute atunci. Până săptămâna viitoare ne abținem total de la orice fel de investiție sau operațiune financiară importantă – micul benefic financiar Venus staționează – și așa vor staționa orice lucruri începute acum.

🔥 Relațiile sunt din nou centrate în jurul oamenilor cei mai apropiați unul de celălalt. Nu contează ce legături oficializate sau de sânge au aceștia între ei. Ceea ce contează este modul în care se percep unii pe alții. Oameni cu un mod de a gândi similar, iubiți, prieteni, suflete înrudite – nu prin sânge, ci prin spirit. Luna încă se află în semnul transformator al Scorpionului, deci intuiția noastră va funcționa la cote ridicate.Vom avea tendința să evităm în mod deliberat comunicarea cu cei care nu aparțin acestui cerc interior de spirite apropiate.

🔥Vom avea, de asemenea, tendința să reflectăm asupra unor subiecte privind relațiile sau sentimentele din trecut și să le re-analizăm. O zi foarte potrivită pentru a discuta cu un psiholog sau cu o persoană intuitivă și capabilă să sintetizeze informația prelucrată în concluzii și recomandări concrete. Atenție, evitați astăzi orice decizii bruște, legate de relația romantică sau cea de cuplu.

🔥 Sănătate. Senzație de parcă am rămas încremeniți în starea în care eram cu o zi înainte. Aproape că nimic nu se schimbă, doar se poate adăuga un sentiment, că ceva ne-o înrăutățește. Și acesta poate fi un sentiment justificat.

Un exemplu: ne poate apuca o crampă musculară în timpul exercițiilor obișnuite de gimnastică zilnică și brusc, să ne dăm seama că, poate, de ceva timp, facem acel exercițiu incorect. Ați înțeles ideea.

🔥De asemenea, este foarte important să reținem că astăzi Venus intră în perioada de staționare, de dinaintea reluării mersului ei direct. Aceasta se va prelungi până la Luna Nouă din 1 februarie. Este interzis să facem orice fel de operații de înfrumusețare și proceduri cosmetice pe tenul nostru.

🔥În altă ordine de idei, energiile elementului Pământ – a solului, a nisipului, a pietrelor sunt amplificate astăzi. Respectiv, putem prin conectarea la ele să ne armonizăm energia primilor doi centri energetici. Așadar , este indicat lucrul cu copiii Mamei Pământ – pietrele și cristalele, pentru amplificarea fluxului de Abundență, precum și canalizarea conștientă a energiei sexuale, care nu trebuie lăsată fără atenție. Cu alte cuvinte, energia intensă a centrilor inferiori trebuie consumată astăzi; în caz contrar, excesul ei poate provoca dezechilibre neașteptate, atât fizice, cât și emoționale. Putem lucra astăzi cu orice practici de creștere a prosperității, folosind de exemplu: agat negru, ce întărește puterea interioară , aduce stabilitate financiară; agatul maroniu , ce deschide drumurile către celebritate și un destin prosper, lazurit – pentru înflorirea unei noi afaceri, malachit , ce amplifică șansa și atrage prosperitatea, nefrit – corectează orice situații de declin financiar, readucându-ne în fluxul abundenței; ochiul de tigru – ce ajută la creșterea profesională și ierarhică, dar și la încheierea unor contracte avantajoase(dar țineți cont, că ochiului de tigru nu-i plac leneșii :); citrinul – aduce prosperitate, jaspul – o piatră foarte norocoasă – conectează puternic la abundență, prosperitate și bogăție nu doar materială ci abundență de orice fel. Un exemplu de algoritm pentru prosperitate – aceste afirmații:

Spor la treabă!

🔥O zi reușită pentru a căuta și a găsi lucruri pierdute ( sau persoane…sau idei:)); pentru orice fel de investigație, cercetare, pentru o analiză calitativă a trecutului propriu.

🔥Visele din această noapte sunt purtătoare de informații precise și prețioase, orice formă de divinație- de asemenea. Drumurile – deschise.

🔥 În această zi, este bine să ne asumăm dacă dorim, o asceză, un test de anduranță, o sarcină, în numele scopului nostru principal, drept plată pentru materializarea lui. Muncă asiduă în loc de plăcere, post în loc de o mâncare delicioasă, ajutor și grijă pentru ceilalți în loc de relaxare personală. Într-o zi bună ca aceasta, o persoană conștientă renunță la binele său imediat și își direcționează energia către un scop din viitor, dându-i acestuia impulsul necesar. Încercați.

🔥 Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.

Artist: Nicolas Roerich. (Treasure of the Mountains, Most Sacred), tempera, pânză, 1933.Nicholas Roerich Museum, New York

Pentru a deveni Abonat Premium și a primi parola de acces permanent la rubrica privată ”Previziuni astro-energetice zilnice”, click aici.