„Dacă vrei ca lumea să se schimbe, fii tu însuți acea schimbare. Haideți să fim schimbarea, pe care vrem să o vedem în lumea din jurul nostru.”Mahatma Gandhi

🔥🔥🔥E timpul să celebrăm Luna Nouă, să ieșim din retrogradări și să spunem bun venit unui Nou An, în care Tigrul Albastru își intră în drepturi. Elementul lui 2022 este Apa, iar cel al Tigrului – pădurea, Lemnul. În astrologia chinezească Apa și Lemnul se completează reciproc. Iar albastrul este culoarea independenței, a unicității proprii, a seriozității intențiilor, dar și a misterului. Tigrul întotdeauna tinde către descoperirea a tot ce este ascuns, nerevelat, învăluit de mister. Și face acest lucru brusc și cu iuțeală. Acestea sunt amprentele specifice ale anului ce tocmai a început.

Un an al Tigrului prin însăși definiția sa nu poate fi un an calm și liniștit. Motto-ul principal este: Manifest înțelepciune, flexibilitate, dorință de a-mi găsi locul într-o nouă lume, de a obține un succes maxim în orice afacere, de a analiza procesele în desfășurare, de a lua decizii atent gândite, iar apoi de a acționa fulgerător, înfruntând teama de nou și necunoscut.

Așadar, prima zi în compania Tigrului Albastru! 🙂 Ce facem, cu ce începem?

🔥 Încă de dimineață ziua va avea o atmosferă atipică unui început de Lună nouă, când doar ne purificăm și ne eliberăm de ceva. Va părea că ne ajung din urmă recompense și roade ale eforturilor de pe durata întregii ierni. Cu toții am lucrat la ceva în perioada aceasta, am visat la ceva. Și iată, acel ceva începe să se contureze, să capete forma mult așteptată, îndemnându-ne să nu ne oprim! Lucrurile vor necesita mișcare. Nu tensiune, nu scufundare în proces, ci rapiditate în gândire, în reacții sau viteză de mișcare într-o călătorie, undeva unde ne putem atinge obiectivele. Multe evenimente importante vor veni la noi singure, dar de altele va trebui să ne străduim noi să ne apropiem. Dar ușor, parcă în joacă, fără urmă de îndoială! Totul merge așa cum ne-am dorit: pentru asta merită să continuăm mișcarea înainte.

🔥 Relațiile vor fi exact așa cum le-am modelat noi pe perioada întregii ierni. Ceea ce avem acum nu este rezultatul zilelor trecute, ci rezultatul mai multor luni și a evenimentelor cumulate pe parcursul acestora, așa că nu vă mirați de ceea ce se întâmplă.

Se pot reînnoi sentimentele născute încă în toamnă, sau se pot relua idei și intenții discutate toată iarna. Oamenii au creat realități – împreună sau separat, iar acum, în pragul Zilei Cârtiței, a Întâmpinării Luminii, ei trebuie să decidă ce să facă în continuare cu ceea ce au creat , virtual, sau nu.

Iar Tigrul ne șoptește la ureche să fim curajoși și să mergem va-bank, să riscăm, punând toate visele pe o singură carte. Universul îi va sprijini pe toți cei dispuși să riște, dar…. fără a-și pierde vigilența . Și este preferabil să facem asta înainte de ora 14….sau, să fim până diseară doar observatori , lăsând acțiunea pentru mâine. Știți expresia ”diavolul se ascunde în micile detalii” ? Atenție la detalii – Universul ne va trimite indicii și atenționări fix prin acestea, pentru ca să putem preveni și elimina orice riscuri ascunse. Atenție la discuții și la orice informații noi care se revelează în timpul acestora.

Și încă o atenționare. Evitați cu orice preț comunicarea pe tonuri ridicate și duelurile verbale. Cum spuneam și ieri, intrăm în zona atemporală din preajma Zilei Cârtiței – atunci când orice procese mai intense energetic tind să ia forma unei bucle interminabile și să rămână în spațiul vostru pentru mult timp.

🔥 Sănătatea. Mențineți corpul , emoțiile și gândurile în curățenie astăzi, este foarte important! De asta va depinde starea noastră de bine și de sănătate. Orice practici de purificare, interioară sau exterioară, sunt binevenite. Casa trebuie și ea curățată energetic, cu elementul Foc ( După ce ați curățat fizic casa, luați o lumânare de ceară, cu care să treceți pe la toate geamurile, ușile, arzând energiile reziduale pe conturul lor; la fel parcurgem toate ungherele camerelor, toate cotloanele, insistând acolo unde flacăra scoate fum negru).

🔥Nu vom tăia sub nicio formă părul – nici azi, nici în următoarele 3 zile.

🔥Visele din noaptea ce vine conțin adevăr și au tendința de a se îndeplini foarte repede.

p.s. Lăsați-vă în voia aventurii, în voia jocului, credeți în puterea voastră de a visa și a crea orice visați…ca atunci, în copilărie, când frunzele rupte din copac se transformau în bancnote, iar prăjiturelele făcute din nisip ud deveneau delicii reale!

🔥Aveți, precum copiii, încredere în bagheta magică a Destinului, permiteți Universului să vă arate planul fantastic pe care l-a întocmit pentru voi și credeți cu tărie în materializarea lui….chiar dacă Controlorul vostru interior leșină îngrozit, văzând ce decizii luați. La naiba cu Controlorul, să zacă puțin pe margine, voi aveți treabă! 😀

🔥 Bucurați-vă la maxim de această zi, alături de Tigrul Albastru! Cu drag, Masha.