🔥🔥🔥 Și…am ajuns într-o frumoasă și energică zi de vineri, una în care aproape totul este posibil, dacă nu suntem genul care se așteaptă la prea multe. 🙂 Ni se cere doar să ne facem treburile curente, gândindu-ne la ale noastre, sau să trăim clipa prezentă oră de oră, bucurându-ne de viață în regularitatea ei planificată. Mai spre seară mulți vor avea ocazia să participe la o mini-celebrare, un fel de party , în familie sau cu amicii – cel mai probabil neplanificat, dar, dacă tot e vineri, un pic de distracție nu va fi de prisos.

🔥 Profesie, muncă. Primul îndemn, venit din partea Universului pentru noi începuturi, după multe zile în care s-a lucrat doar la proiecte în derulare și la eliminarea cozilor din trecut. Mercur se întoarce în sfârșit cu fața la drum, reluându-și mersul direct. Vorbind la modul concret, este un moment bun pentru promovarea afacerilor în corporații, pentru proiecte internaționale, pentru proiecte locale legate de sectorul bancar și financiar, sport, construcții, inginerie, industrie auto, etc mai ales dacă au legătură cu străinătatea; un moment bun pentru a rezolva orice probleme legale care stagnau.

Ceea ce a început în această zi va avea succes și susținere energetică de Sus, dar și sarcinile obișnuite vor fi, de asemenea, efectuate sistematic și corect. Aproape că nu vor exista eșecuri în muncă, cu excepția cazurilor în care cineva dă dovadă de lene și încearcă la modul conștient să evite munca. Cei care sunt gata să facă eforturi vor avea succes la fiecare pas. Nu vă așteptați la un rezultat rapid, vor fi necesare eforturi sistematice pentru acel succes. Concentrați-vă pe esențial, stabiliți obiective realiste, acționați NUMAI în mod legal. Căile ilegale, dacă și funcționează pe moment, se pot transforma ulterior în necazuri. Țineți cont de acest lucru și veți putea trece peste acest timp fără probleme inutile.

🔥 Și în relații, treptat apar noi orizonturi. Ceva a încolțit acolo, sub zăpadă și acum se deschide ca un ghiocel pe un crâmpei de pământ dezghețat. Noi oportunități în relații, pentru relații sau noi gânduri despre relații. Oamenii comunică mai activ între ei, se implică, discută posibilități, fac diverse propuneri. Acestea poate că sună interesant, dar luați-vă o pauză de gândire, înainte de a răspunde. În primul rând, ideea trebuie să fie pe deplin formată, să se maturizeze (deoarece pe parcurs se poate schimba, comparativ cu versiunea inițială). În al doilea rând, trebuie să înțelegem clar ce se va obține, în cele din urmă, dacă vom accepta propunerea și cum va afecta/influența această idee relația.

🔥Și încă o atenționare importantă(pentru cine e cazul): În treburile personale, este nevoie de acuratețe atunci când se lucrează cu documente importante, la procesarea lor. Această perioadă poate provoca situații karmice legate de rude, de acte pentru imobile, sau alte documente importante ce au legătură cu relațiile de familie.

🔥Starea de sănătate ne poate arăta încheierea unor anumite cicluri. De exemplu, unii dintre noi au urmat activ cure de tratament și acel tratament a dat roade, au avut grijă în orice fel de sănătatea lor constatând acum o îmbunătățire a stării lor fizice.

Hrana de origine animală este mai bine să fie evitată astăzi, ea ne va încărca corpul astral cu energie joasă.

În general, sistemul gastro-intestinal ar putea fi mai sensibil azi. Dacă, după masă, simțiți arsuri stomacale sau stări de greață – acesta este un semn că ați comis undeva o greșeală de ordin spiritual și nu sunteți în armonie cu energia pură a zilei lunare de azi, Ziua Inorogului.

Din păcate, aceasta este o zi grea pentru cei, al căror organism este de mult la limită: vor fi multe plecări în rândul persoanelor în vârstă sau grav bolnave, care nu mai aparțin acestei lumi.

🔥 Vinerea aceasta este un moment bun pentru a zice ”stop” cheltuirii banilor în plus, economisindu-vă resursele pentru primăvară. Achizițiile de azi se vor transforma în bani aruncați pe geam. Nu mai bine îi puneți la pliculeț lângă o frunză parfumată de dafin, poate fac „puișori„? 😀

🔥Visele din această noapte pot conține mesaje și simboluri, este bine să le notăm.

🔥 Pentru cei cărora le place să migălească ceva și au timp: puneți mâna pe un ac de cusut, o croșetă, andrele sau creion și pensulă – activități ce antrenează scrupulozitatea și odihnesc mintea. Dacă pictura broderia tricotatul nu sunt tocmai punctul vostru forte, dați drumul la muzică, cântați, dansați, lăsați corul să se miște în voie și să se bucure: Trecerea a avut loc, de acu suntem pe drumul drept spre Primăvară. Yeee! 😀

🔥 Bucurați-vă de darul vieții în fiecare zi! Cu toată iubirea Masha.

Artist: Oleg Shupleak.