­čöą­čöą­čöą ╚śi…am ajuns ├«ntr-o frumoas─â ╚Öi energic─â zi de vineri, una ├«n care aproape totul este posibil, dac─â nu suntem genul care se a╚Öteapt─â la prea multe. ­čÖé Ni se cere doar s─â ne facem treburile curente, g├óndindu-ne la ale noastre, sau s─â tr─âim clipa prezent─â or─â de or─â, bucur├óndu-ne de via╚Ť─â ├«n regularitatea ei planificat─â. Mai spre sear─â mul╚Ťi vor avea ocazia s─â participe la o mini-celebrare, un fel de party , ├«n familie sau cu amicii – cel mai probabil neplanificat, dar, dac─â tot e vineri, un pic de distrac╚Ťie nu va fi de prisos.

­čöą Profesie, munc─â. Primul ├«ndemn, venit din partea Universului pentru noi ├«nceputuri, dup─â multe zile ├«n care s-a lucrat doar la proiecte ├«n derulare ╚Öi la eliminarea cozilor din trecut. Mercur se ├«ntoarce ├«n sf├ór╚Öit cu fa╚Ťa la drum, relu├óndu-╚Öi mersul direct. Vorbind la modul concret, este un moment bun pentru promovarea afacerilor ├«n corpora╚Ťii, pentru proiecte interna╚Ťionale, pentru proiecte locale legate de sectorul bancar ╚Öi financiar, sport, construc╚Ťii, inginerie, industrie auto, etc mai ales dac─â au leg─âtur─â cu str─âin─âtatea; un moment bun pentru a rezolva orice probleme legale care stagnau.

Ceea ce a ├«nceput ├«n aceast─â zi va avea succes ╚Öi sus╚Ťinere energetic─â de Sus, dar ╚Öi sarcinile obi╚Önuite vor fi, de asemenea, efectuate sistematic ╚Öi corect. Aproape c─â nu vor exista e╚Öecuri ├«n munc─â, cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care cineva d─â dovad─â de lene ╚Öi ├«ncearc─â la modul con╚Ötient s─â evite munca. Cei care sunt gata s─â fac─â eforturi vor avea succes la fiecare pas. Nu v─â a╚Ötepta╚Ťi la un rezultat rapid, vor fi necesare eforturi sistematice pentru acel succes. Concentra╚Ťi-v─â pe esen╚Ťial, stabili╚Ťi obiective realiste, ac╚Ťiona╚Ťi NUMAI ├«n mod legal. C─âile ilegale, dac─â ╚Öi func╚Ťioneaz─â pe moment, se pot transforma ulterior ├«n necazuri. ╚Üine╚Ťi cont de acest lucru ╚Öi ve╚Ťi putea trece peste acest timp f─âr─â probleme inutile.

­čöą ╚śi ├«n rela╚Ťii, treptat apar noi orizonturi. Ceva a ├«ncol╚Ťit acolo, sub z─âpad─â ╚Öi acum se deschide ca un ghiocel pe un cr├ómpei de p─âm├ónt dezghe╚Ťat. Noi oportunit─â╚Ťi ├«n rela╚Ťii, pentru rela╚Ťii sau noi g├ónduri despre rela╚Ťii. Oamenii comunic─â mai activ ├«ntre ei, se implic─â, discut─â posibilit─â╚Ťi, fac diverse propuneri. Acestea poate c─â sun─â interesant, dar lua╚Ťi-v─â o pauz─â de g├óndire, ├«nainte de a r─âspunde. ├Än primul r├ónd, ideea trebuie s─â fie pe deplin format─â, s─â se maturizeze (deoarece pe parcurs se poate schimba, comparativ cu versiunea ini╚Ťial─â). ├Än al doilea r├ónd, trebuie s─â ├«n╚Ťelegem clar ce se va ob╚Ťine, ├«n cele din urm─â, dac─â vom accepta propunerea ╚Öi cum va afecta/influen╚Ťa aceast─â idee rela╚Ťia.

­čöą╚śi ├«nc─â o aten╚Ťionare important─â(pentru cine e cazul): ├Än treburile personale, este nevoie de acurate╚Ťe atunci c├ónd se lucreaz─â cu documente importante, la procesarea lor. Aceast─â perioad─â poate provoca situa╚Ťii karmice legate de rude, de acte pentru imobile, sau alte documente importante ce au leg─âtur─â cu rela╚Ťiile de familie.

­čöąStarea de s─ân─âtate ne poate ar─âta ├«ncheierea unor anumite cicluri. De exemplu, unii dintre noi au urmat activ cure de tratament ╚Öi acel tratament a dat roade, au avut grij─â ├«n orice fel de s─ân─âtatea lor constat├ónd acum o ├«mbun─ât─â╚Ťire a st─ârii lor fizice.

Hrana de origine animală este mai bine să fie evitată astăzi, ea ne va încărca corpul astral cu energie joasă.

├Än general, sistemul gastro-intestinal ar putea fi mai sensibil azi. Dac─â, dup─â mas─â, sim╚Ťi╚Ťi arsuri stomacale sau st─âri de grea╚Ť─â – acesta este un semn c─â a╚Ťi comis undeva o gre╚Öeal─â de ordin spiritual ╚Öi nu sunte╚Ťi ├«n armonie cu energia pur─â a zilei lunare de azi, Ziua Inorogului.

Din p─âcate, aceasta este o zi grea pentru cei, al c─âror organism este de mult la limit─â: vor fi multe plec─âri ├«n r├óndul persoanelor ├«n v├órst─â sau grav bolnave, care nu mai apar╚Ťin acestei lumi.

­čöą Vinerea aceasta este un moment bun pentru a zice ÔÇŁstopÔÇŁ cheltuirii banilor ├«n plus, economisindu-v─â resursele pentru prim─âvar─â. Achizi╚Ťiile de azi se vor transforma ├«n bani arunca╚Ťi pe geam. Nu mai bine ├«i pune╚Ťi la plicule╚Ť l├óng─â o frunz─â parfumat─â de dafin, poate fac ÔÇ×pui╚ÖoriÔÇ×? ­čśÇ

­čöąVisele din aceast─â noapte pot con╚Ťine mesaje ╚Öi simboluri, este bine s─â le not─âm.

­čöą Pentru cei c─ârora le place s─â mig─âleasc─â ceva ╚Öi au timp: pune╚Ťi m├óna pe un ac de cusut, o cro╚Öet─â, andrele sau creion ╚Öi pensul─â – activit─â╚Ťi ce antreneaz─â scrupulozitatea ╚Öi odihnesc mintea. Dac─â pictura broderia tricotatul nu sunt tocmai punctul vostru forte, da╚Ťi drumul la muzic─â, c├ónta╚Ťi, dansa╚Ťi, l─âsa╚Ťi corul s─â se mi╚Öte ├«n voie ╚Öi s─â se bucure: Trecerea a avut loc, de acu suntem pe drumul drept spre Prim─âvar─â. Yeee! ­čśÇ

­čöą Bucura╚Ťi-v─â de darul vie╚Ťii ├«n fiecare zi! Cu toat─â iubirea Masha.

Artist: Oleg Shupleak.