🔥🔥🔥 Curățenie, în fapte și în gânduri și… viteză mică, în tot ce facem. Ziua nu va permite, oricum, o activitate excesivă: ea este plină de contradicții care te fac să gândești, nu să acționezi. O zi în care este benefic să ne purificăm intern și extern – să ținem post înainte de începutul primăverii, să ne abținem de la mese încărcate, chefuri și distracții grosiere, relații intime, vorbărie excesivă sau activități prea materialiste și să ne dedicăm reflecției, contemplației și comunicării cu Creatorul.

🔥 Lucrurile se mișcă încet. Lasă-le în voia lor. Graba va aduce doar greșeli și oboseală inutilă și nu va fi niciun beneficiu de pe urma ei. Încet, dar foarte, foarte atent. Pas cu pas. Faceți mai puțin, dar faceți mai bine.

🔥 Există interacțiune în relații. Oamenii își confirmă reciproc că se au unul pe celălalt. În această zi, prietenii, rudele, cei dragi – cele mai puternice legături, vi se confirmă într-un fel sau altul. Un cuvânt de încurajare, ajutor reciproc, un mic cadou, o cauză comună la care contribuiți, un mesaj plin de bunătate. ”Sunt aici, ne avem unul lângă altul, nu mă uita!”

Pentru cei singuri – în așteptarea unei relații noi, sau care tocmai au trecut printr-o despărțire – lor le recomand să facă astăzi curățenie generală în ”sertarele cu amintiri”, dar și în jurul lor. Dacă tocmai v-ați eliberat dintr-o legătură complicată, strângeți toată lenjeria de pat( eventual și de corp) și, fie aruncați-o, fie spălați-o și dați-o de pomană. Procedați astfel cu orice obiecte încărcate, care vă amintesc de suferința prin care ați trecut, iar odată cu debarasarea, imaginați-vă cum pleacă și se depărtează de la voi pentru totdeauna persoana și problemele pe care le-a cauzat. Fără regrete. Vă garantez că deja de mâine vă veți simți mai bine! Dacă sufletul vostru mai păstrează urme adânci, care se cicatrizează greu, vă recomand și practica cu piatra de jad, numită și ”Vindecarea inimii rănite”.

🔥 Sănătatea și vitalitatea mențin recuperarea. Încă de ieri a început să vină către noi un aflux puternic de energie, iar acum aceasta a intrat pe un făgaș continuu și contribuie la refacere, la calm și menținerea unei bune dispoziții. Aproape că nu există riscuri, vorbind la modul general, pentru sănătate în această zi, dacă nu ținem cont de oboseala crescută. Aceasta este însă cauzată de o distribuție incorectă a efortului și a repausului, lucru care este în puterea noastră să-l evităm.

🔥 În această zi, este de dorit ca omul să tacă și să asculte mai mult. Intuiția tuturor este extrem de puternică și există riscul ca, pălăvrăgind relaxat, să-i scape niște lucruri pe care nu ar fi vrut deloc să le expună în public. În schimb, capacitatea de a asculta ne va permite să auzim sau să învățăm ceva important despre alții, sau despre noi înșine, de la alții. Cu alte cuvinte, întreabă, dacă vrei să afli azi un adevăr. Și celălalt ți-l va spune, chiar dacă n-ar fi vrut să-l spună.

În schimb, Creatorul nu doar ne răspunde astăzi la întrebări( în meditație), ci și ne ascultă cererile. În minutul de Aur al zilei , între 18:02-18:03, formulați cu credință cererea. 🙂

🔥Visele sunt și în noaptea ce vine, pline de mesaje din viitor, de pe linia temporală pe care vă aflați în acest moment. Este bine să le notați.

🔥 Aveți mare grijă astăzi cu banii și bunurile. Există un risc de pierdere, care va fi greu de înlocuit. Aceasta poate fi cauzată și de graba, dar și de lăcomie, de dorința de a obține mai mult și imediat, sau de a apuca ceva, fără să ne gândim bine dacă chiar avem nevoie de acel ceva. Fiți smeriți, tăcuți și moderați în toate! Așa se produce purificarea.

🔥Și nu uitați să vă bucurați zilnic de șansa la viață, care v-a fost dată! Cu toată iubirea, Masha

Pentru a putea accesa în fiecare dimineață ”GPS-ul astro-energetic” de pe Blogul Mashei și a beneficia de recomandările lui zilnice, devino susținător și Abonat al Blogului, aici.