Cu greu îmi găsesc cuvintele pentru prognoză, de data aceasta. Mă împiedică mintea, care dorește pace. Mă împiedică durerea și compasiunea, care refuză continuarea tragediei. Făcând un efort, pentru a mă detașa de tot ce împiedică, voi încerca să deslușesc vectorii principali de direcție ai acestei săptămâni. Motto: declin și contemplare. S-a terminat turbulentul februarie, pe cer se configurează Luna Nouă în Pești (2 martie la ora 19:35, ora României) – este timpul unei pauze, dar nu și a unei închideri a subiectului. Și asta se referă la diverse situații, – inclusiv la nebunia, care în acest moment a pus stăpânire pe lume: este încă dificil să ne așteptăm la o pace adevărată – dar, un moment de analiză și posibil, de răgaz, s-ar putea să avem. Să sperăm că puterea și condițiile, necesare instaurării păcii, o să înceapă să se formeze chiar acum, pe această Lună Nouă.

🔥 Sfera profesională necesită o mutare a atenției pe altceva. Este evident, că condițiile de activitate se schimbă pentru toată lumea și tuturor li se acordă un moment, în care fiecare să vadă condițiile noi și se poată gândi, cum să se încadreze cât mai bine în ele. Nu este nevoie să vă grăbiți în ceea ce privește munca sau treburile de acasă, inițiativa nu are susținere energetică – este mai bine să mergeți ”cum bate vântul”, încercând doar să reacționați la evenimentele ce apar.

A doua opțiune este să urmați deciziile deja luate în trecut, fără să vă faceți prea multe griji cu privire la ceea ce se întâmplă – acest lucru vă permite să evitați greșelile și să vă duceți la bun sfârșit treaba, indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru.

Există mult ajutor reciproc în afaceri, putându-ne folosi de experiența unor parteneri, colegi de breaslă sau a unor oameni mai înțelepți. Pe fondul unui astfel de sprijin, planurile capătă fermitate obiectivă, dar ele vor fi implementate ulterior.

Bani. În ciuda situației evident dificile, noua săptămână ne aduce posibilitatea de a rezolva o problemă financiară sau una legată de o proprietate. Pentru a lua o astfel de decizie, va fi nevoie de puțină rapiditate și forță interioară: pentru depășirea fie a fricii, fie a oboselii.

Cheltuielile excesive (mai ales într-o stare de panică, îngrijorare, etc) nu sunt benefice. Achiziționați doar ceea ce este cu adevărat necesar și, numai dacă acest lucru chiar vă liniștește psihic – faceți o mică rezervă, dar fără panică!

🔥 Acumularea de cunoștințe, învățatul, merg dificil, dar sunt necesare viitorului. Aici putem include și învățatul din niște lecții de viață mai usturătoare, și cercetarea propriilor greșeli. Uneori doare pentru ego să formulăm în cuvinte ce lecții am primit, dar este necesar.

🔥 Relațiile cu oamenii ne vor da și ele ocazia să analizăm niște acțiuni trecute în care s-au comis greșeli, acceptând că acele greșeli interferează acum cu îmbunătățirea relațiilor. Pentru a înțelege ce se întâmplă, în multe relații și contacte umane va exista o pauză, care inițial poate părea o răcire sau chiar o respingere a celuilalt, dar, în curând relația va primi un nou impuls pentru evoluție.

Cu toate acestea, vom avea parte și de conștientizări, că unele conexiuni și relații au fost de la bun început construite incorect și acest lucru îi afectează pe cei implicați, mergând într-o direcție greșită. Astfel de legături nu imediat, dar vor fi întrerupte, spre uşurarea generală.

Interacțiunea cu mase mari de oameni este greu de suportat săptămâna aceasta. Pentru a ne reveni și a continua comunicarea într-un mod calm, chiar și cu cei dragi, vom avea mare nevoie de puțină odihnă în tăcere.

🔥 Primăvara aduce cu ea dragostea. Întâlnirile acestei săptămâni promit perspective pe termen lung. Apar noi simpatii. Ele se dezvoltă încet, dar dau inimii noastre un strop de speranță.

🔥 Dușmanii par a fi înlănțuiți strâns unul cu celălalt și parcă nu se pot nici deznoda nici nu se pot lupta în forță. Atât agresorul, cât și apărătorul mai mult își urmăresc unul altuia acțiunile, decât se luptă. Deși acesta nu este un indiciu al sfârșitului bătăliei. Este posibil să fie folosită experiența unor situații – recente sau din trecut– care va permite o definitivare a poziției personale, pentru depășirea crizei. O perioadă foarte fragilă, când fiecare cuvânt, fiecare decizie ne pot influența dramatic viitorul

🔥 Un risc-cheie pentru sănătate în această săptămână este vederea. Aveți grijă de ochii voștri, pentru că afectarea lor poate necesita chiar și o intervenție chirurgicală. Din păcate, cei care au deja probleme de vedere vor simți o agravare, a unei probleme legate de vedere.

🔥 Este recomandată planificarea operațiilor chirurgicale: acestea vor fi mult mai reușite decât de obicei. Medicamentele și procedurile terapeutice funcționează conform așteptărilor, fără efecte adverse deosebite. Voi publica de mâine și calendarul tunsorilor pentru luna martie.

🔥 Nunțile noii săptămâni, dacă au fost programate, vor fi ca o răsplată, pentru cei care au lucrat la construirea acestei relații. Aceste familii vor trebui mereu să lucreze împreună, nimic nu le va fi dat pe gratis, dar, dacă ambii soți vor aduce o contribuție demnă la relația lor, atunci căsnicia le va fi fericită și prosperă, precum un corn al abundenței.

🔥 Copiii născuți în aceste zile vor aduce în realitatea părinților manifestarea furiei. Emotivi, sensibili, mereu gata de contrazicere și confruntare. Misiunea lor de viață este una nobilă – să dezamorseze situații de criză și probleme acute între oameni, dar în copilărie va fi dificil pentru adulți să facă față unui astfel de personalități puternice.

🔥Adulții născuți în această săptămână vor primi drept cadou de la Univers un Element care le lipsea sau era în dezechilibru, o Stihie. Care le va schimba lumea, realitatea, atât înăuntru, cât și la suprafață – gândurile, planurile, acțiunile. Nu ne putem împotrivi unei Stihii, atunci când ea fuzionează cu câmpurile noastre; dar o putem urma cu recunoștință, transformându-ne și evoluând.

🔥Momente de singurătate și îndoieli în propriile credințe și în viața însăși, când vom încerca să trecem de la un înțelept la altul, încercând să pătrundem adevărul, nereușind să găsim suportul în noi înșine. Acest lucru este normal pentru perioadele de schimbări profunde. Dacă reușiți să deveniți măcar puțin precum Vântul – să vă ridicați deasupra solului și să conștientizați totul de sus, fără a fi atinși de emoțiile ce distorsionează – veți putea să construiți treptat noi suporturi interioare și să înțelegeți intuitiv noile semnificații ale Realității viitoare.

🔥Bucurați-vă de fiecare zi trăită! Chiar și în aceste vremuri! Cu iubire, Masha.

Artist Oleg Shupleac (Ucraina).