🔥🔥🔥 Ultima zi fără Lună vizibilă pe cer, perioadă numită de antici Neomenia( cu accent pe ”e”), vine cu energii complexe, de Foc. Din noaptea trecută Marte, planeta războiului, este în conjuncție la grad fix cu Pluto, planeta puterii, simbol al transformării conștiinței colective, a distrugerii șabloanelor vechi prin conflict, a morții, urmate de reînviere. Agravarea ostilităților. Într-adevăr, există speranța unui răgaz, dar chiar și așa, ziua va fi încărcată, pentru toată lumea.

🔥 În afaceri, la serviciu, la cursuri, o forță puternică de pătrundere tinde să demoleze lentoarea cu care ne îndeplineam obiectivele , obligându-ne să trecem urgent la ceva nou. Este posibil să nu fim pregătiți pentru asta, dar nimeni nu ne întreabă: ni se pune obiectivul în brațe și de acolo, trebuie să ne descurcăm cum putem.

🔥 Într-o relație, vechile nemulțumiri și neînțelegeri „fermentează” dureros. Aceasta este o etapă grea, dar lentă a schimbării, când chiar îți vine mai degrabă să o iei la fugă, decât să mai interacționezi cu o anumită persoană, dar nu te poți decide.

Pentru a nu greși, trebuie să-ți concentrezi mintea asupra adevăratelor motive, pentru care comunici cu acea persoană, asupra valorii acesteia în viața ta, pentru a-ți da seama cât mai exact, dacă chiar s-a apropiat clipa separării, sau problemele sunt doar niște consecințe ale grijilor și tensiunii nervoase prin care trece acum toată lumea.

🔥 Sănătatea începe ne să dea semnale privind existența unor probleme Acelea pe care ni le-am creat noi, prin modul de a gândi și a simți, sau acelea pe care doar ni le-am imaginat, plonjând în diverse fobii: Acea situație când vrei musai să-ți descoperi niște boli și ele chiar se găsesc. 🙂

Cu toate acestea, starea generală, până spre seara va fi într-adevăr dificilă pentru multă lume: slăbiciune, oboseală, incapacitate de a percepe ceea ce se întâmplă. Acum, tot ce putem face este să găsim puțin timp, pentru a ne relaxa prin orice mijloace și a ne economisi forța vitală.

🔥Despre procedurile de îngrijire a sănătății părului, citiți în Calendar. 🙂

🔥Ce activități sunt cele mai potrivite astăzi pentru a ne echilibra?

La fel ca și ieri, orice ține de creativitate – scrieți versuri sau proză, pictați, compuneți muzică, coaseți, croșetați, lucrați în lemn, plastilină, aluat, lut polimeric, faceți ikebane, înșirați mărgele, la urma urmei, combinați culori, colorând niște mandale anti-stres!

Orice acțiuni ce implică creativitate vă vor armoniza psihicul și emoțiile. De asemenea, putem să ne jucăm împreună cu copiii, să facem cu ei teatru de păpuși, sau jocuri pe roluri, intrând în lumea lor de poveste, devenind măcar pentru o mică perioadă, copii inocenți.

Pentru protecția și revitalizarea câmpurilor subtile, purtați jad, agat sau calcedonie.

🔥Ce să nu facem sub nicio formă: astăzi nu ne vom certa și nici pedepsi copiii sub 12 ani, deoarece, fie le putem deteriora câmpul de protecție, fie entitățile lor protectoare îi vor apăra mult mai ferm ca de obicei, cerând justiție divină.

Și, din aceleași motive, vom avea grijă să nu ne criticăm, jignim sau manifestăm astăzi nemulțumirea și ostilitatea față de mame. Blândețe, iubire, răbdare, tact, diplomație, conștiență la fiecare cuvânt rostit.

🔥Visele din noaptea ce vine vor conține multe mesaje și indicii, privind drumul pe care îl avem de urmat. Metodele de divinație vor avea și ele un grad mare de acuratețe.

🔥Nu mă voi hazarda în concluzii privind aceste momente dificile – în primul rând, pentru că stelele predispun, dar nu dispun și, în al doilea rând, pentru că dorințele și speranțele mele sunt acum mai puternice decât viziunea rece și detașată – așa că, doar voi presupune cu precauție, că în câteva zile în jurul nostru va începe să se alinieze o nouă Realitate.

🔥Fie ca Creatorul să țină cont de energia colectivă a celor mulți, care se roagă acum pentru un Viitor plin de lumină, pentru ca noua cale să fie calmă și bună!

🔥 Mențineți aprinsă bucuria de a trăi în voi! Chiar și în asemenea momente! Cu iubire și dorință de pace, Masha.