”Oare într-adevăr, pentru a înțelege ceva, o persoană are nevoie să supraviețuiască unei catastrofe, durerii, sărăciei, proximității morții?” Erich Maria Remarque. ”Viață împrumutată”.

🔥 O săptămână a înțelegerii, a conștientizării faptului că doar cercetarea și evaluarea unei situații nu sunt suficiente. E timpul să începem să influențăm realitatea – pe noi înșine, acțiunile noastre, mediul în care ne aflăm și ceea ce se întâmplă. O săptămână a unor pași serioși și a unei restructurări pe scară largă a situației, când este necesar să fim: persistenți atât cât putem, răbdători, chiar dacă totul se întâmplă foarte lent și cinstiți cu noi înșine, pentru a ne lepăda tot de ceea ce era în plus, preluat din exterior și a ne înconjura de ceva nou. O săptămână dură începe, câci ofensiva și saltul înainte se declanșează grație afluxului de noi forțe cosmice – pentru toți, însă câștigătorul va fi doar cel care se poziționează onest.

🔥Profesie, afaceri. Luna încă se află în semnul de Pământ al Taurului, amplificând dorința noastră de calm și stabilitate. Vom fi susținuți în rezolvarea diverselor probleme, legate de relațiile cu finanțele. O zi benefică semnări unor acte importante, încheierii unor acorduri, a planificării punctuale.

În activitățile de rutină nu este atât de importantă munca în sine, cât capacitatea de a ne concentra la maxim. Obiectivele trebuie setate în așa fel, încât să terminăm cât mai repede ceea ce am început, fără să ne lungim cu finalizarea lor. Așa că ne vom concentra pe maxim unul-două obiective și le vom executa cap-coadă.

🔥 Relațiile se rezumă la arta de a asculta. Ascultătorul primește informații și îl menține în câmpul său de atracție pe vorbitor. Vorbitorul este cel prin care ascultătorul primește energie și informații necesare. Prin urmare, este important să ascultăm și să vorbim cât mai puțin.

🔥 Sunt posibile anumite șocuri bruște în sfera sănătății. Oasele și articulațiile pot avea de suferit în mod special, prin orice tip de traumatisme și răni. Este necesar să avem grijă de noi mai mult ca de obicei și să ne menținem atenția în prezent, în jurul nostru cât mai mult posibil.

🔥Zi favorabilă concepției. Copii veniți la trup astăzi vor fi niște idealiști cu suflet generos și protecție divină în tot ce fac în numele adevărului.

🔥Despre îngrijirea părului citiți în Calendarul lunii martie.

🔥 Conversațiile devin extrem de obositoare în această perioadă, mai ales dacă sunt asociate cu bârfe, discuții despre alte persoane, situații etc. Dacă se poate, este mai bine să păstrați tăcerea ( putem ține chiar un post al tăcerii, de câteva ore, dacă avem posibilitatea – cu scopul declarat de a curăța de impurități Vishudhi, chakra gâtului și a depolua canalul de comunicare; așadar este foarte bine dacă găsim astăzi puțin timp pentru a ne relaxa în singurătate. Pauză și puțină liniște, pentru că în curând vom fi puși în situația de a vorbi mult.

🔥 Nu vom da și nici nu vom împrumuta bani astăzi, sub nicio formă . Chiar și achitarea datoriilor peste suma stabilită a ratei sau achitarea înainte de termenul scadent nu este de dorit. Toată energia și puterea canalului vostru financiar va fi redirecționată în afară, spre beneficiarii împrumutului sau a plăților.

🔥Visele din noaptea care vine vor fi pline de mesaje ale subconștientului. Putem să cerem înainte de culcare răspuns la o întrebare care ne frământă și răspunsul ne va fi dat.

🔥Purtați astăzi , pentru protecție energetică, cristale de hiacint, citrin sau o bucățică de chihlimbar.

🔥 Nu uitați să iubiți și să dăruiți bucurie în fiecare zi! Cu toată dragostea, Masha

Artist: Feodor Reshetnicov. ”Să fie pace.” Pânză, ulei.

Pentru a avea acces la toate postările private, devino susținător și abonat Premium al Blogului Mashei, aici.