🔥🔥🔥Simbolul celei de-a unsprezecea zile lunare, începută azi, ora 9:55, numită în tradiția vedică Ekadashi, este o Coroană regală și un Paloș care folosește puterea elementului Foc. Acesta îi va oferi proprietarului său putere și îi va asigură victoria în orice întreprinde, dar numai dacă acesta o poate ține bine în mâini. O persoană fără experiență, nesigură, care se îndoiește de propria forță, este capabilă să transforme din neatenție această energie puternică într-un mijloc de distrugere. Toți cei slabi sau indeciși ar fi bine să fie atenți astăzi și să nu se implice, sau să nu provoace niciun fel de dispute sau conflicte (amintiți-vă de analogia cu sabia). Folosirea energiei Paloșului de Foc trebuie să ținută bine sub control, altfel puterea zilei de azi, cum spuneam, se poate întoarce împotriva noastră.

🔥În relații, deoarece Luna este în Rac, putem avea parte de abundență emoțională, emoții armonioase, momente plăcute. Ca și ieri, oamenii pot găsi inspirație și recompense în comunicarea interumană profundă, în special în sânul familiei naturale sau a familiei de suflete – cu schimb de energii și informații de natură spirituală, cu frecvență înaltă. Dacă vorbim de familiile de suflete, unirea, de exemplu, într-o meditație comună astăzi, poate înălța familia de suflete foarte mult în frecvență. Dacă vorbim de familia de sânge, interacțiunile cu acele persoane dragi nouă cresc valoarea interumană a relațiilor , descoperind în aproapele nostru, în persoana iubită, în propriul frate/soră/copil/părinte – părți noi și minunate ale personalității, ne-revelate până acum.

Ca urmare a trecerii comunicării la un alt nivel, este posibilă o revigorare a relațiilor care stagnau, un salt calitativ în evoluția lor.

🔥Starea de sănătate este bună. Dar și aici, nu trebuie să ne agităm prea mult pentru a o îmbunătăți – orice efort excesiv făcut azi ne poate obosi puternic. Dar, este foarte recomandat azi să facem analize, controale medicale , cu diverse aparate de diagnosticare și terapie – efectul curativ , dar și complexitatea informațiilor primite vor fi mult mai mari ca de obicei.

🔥Despre îngrijirea părului citiți în Calendarul lunii martie, (updatat)

🔥Cei care vor și pot – faceți azi purificarea Ekadashi! Beneficiile vor fi pe măsură! Iată în ce constă:

+ Lăsăm deoparte toată grija și agitația, evităm pe cât posibil persoanele recalcitrante și insistente;
+ postim (post total sau doar ne abținem de la alimente grele- carnea, peștele, ciupercile, făinoasele, alcoolul, tutunul);
+ stăm cât mai mult în meditație, rugăciune;
+ practicăm Mauna minții (postul tăcerii).

🔥Să nu fim surprinși dacă animalele de companie devin mai agresive astăzi, chiar dacă înainte au fost cele mai afectuoase creaturi din lume. Animalele simt fluxurile de energie intensă și acest lucru nu le place. Astăzi, în general, este mai bine să nu provocăm animalele – ele ne pot agresa. De asemenea, textele vechi spun că astăzi nu vom ucide niciun fel de ființe vii, nici chiar insecte.

🔥Visele pot fi pline de simboluri și mesaje codificate, este bine să țineți cont de mesajele subconștientului azi.

🔥Cristalele cu vibrație potrivită: opalul de foc, hematită, selenit.

🔥În concluzie, o zi interesantă. Încă un mic detaliu: azi mulți dintre voi ar putea să-și descopere anumite capacități așa-zis paranormale, anumite daruri mai neobișnuite se pot activa , puteți simți prezența unor entități în apropierea voastră – cu alte cuvinte, Forța din voi vă poate da de știre că se trezește :))) Nu o ignorați, onorați-o!

🔥Și nu uitați să vă bucurați de darurile primite și în general, de viață! Cu toată dragostea, Masha.