„Să fiţi înţelepţi ca şerpii şi blânzi ca porumbeii” (Matei 10, 16). Victoria se dă îndelung răbdătorilor….

🔥🔥🔥 O primăvară dură și complicată. Poate mulți consideră că e nepotrivit să se gândească acum la primăvară, la noi începuturi, la faptul că natura reînvie la viața, în ciuda tuturor ororilor pe care le comit oamenii.

Dar eu zic că poate exact acum e momentul să o privim și să luăm exemplu de la ea. Natura e mai înțeleaptă ca noi. Conectându-ne cu primăvara ce coboară peste Mama Pământ, vom primi putere, susținere, sănătate sufletească și curaj, pentru a continua să mergem înainte.

🔥Energia săptămânii este influențată de două evenimente astrologice: Luna Plină din 18- Luna Furtunii dar și a Semințelor și Punctul Sacral al Echinocțiului, din 20 martie, numit de vechii druizi Ostara. Este ciudat să vorbim despre acest Echinocțiu ca despre un eveniment gingaș și plin de pace și armonie, în condițiile actuale, dar….probabil e necesar să păstrăm imaginea păsării albe a păcii în inimile noastre.

🔥 Lucrul, munca, proiectele sunt sub semnul instabilității , așa că trebuie să încetinim viteza, cât mai mult posibil. Dacă apar obstacole evidente, trebuie să așteptăm și abia apoi să luăm măsuri. Răbdarea, ca și în săptămâna anterioară, este o tactică câștigătoare. În această săptămână, anumite legături de afaceri și proiecte ar putea „pica”: ceva poate fi înghețat – pentru moment, ceva care se va sincroniza cu realitatea puțin mai târziu, dar vor fi și lucruri de care va trebui să uităm de tot.

Interesant este că cei care sunt calmi în legătură cu astfel de schimbări sunt și cei care câștigă, până la urmă. Pentru că vor menține abilitatea de a judeca situația la rece și puterea de a o schimba în favoarea lor.

Cel care se mișcă în ritmul vechi, în direcțiile bătătorite și se agață de” liniile moarte” devine demotivat, înșelat în așteptări și pierde. Este bine să te angajezi acum doar în acele sarcini, în care nu există obstacole mari. Restul vor trece prin transformarea cuvenită și vor reveni, exact când trebuie. Nu trebuie să abandonați tot, doar faceți ceea ce se poate face în acest moment.

La fel ca și săptămâna trecută, energiile cosmice favorizează liderii puternici și cu stăpânire de sine, care sunt gata să-și asume în mod conștient responsabilitatea pentru proiectul pe care îl coordonează și pentru echipa lor.

🔥 În ciuda situației social-politice complicate, săptămâna poate contribui la acumularea de capital, profit în afaceri sau primirea de fonduri, dar asta mulțumită propriului spirit întreprinzător – dar nu a unuia grăbit, ci a unuia rezonabil. Este foarte posibilă extinderea sferelor de influență, dacă avem o afacere sau, dacă suntem angajați, obținerea de noi responsabilități la locul de muncă și, odată cu acestea, o creștere a salariilor. Găsirea unui finanțator, protector, sponsor de la care putem primi fonduri este o altă variantă, prevăzută de Univers pentru cei care își urmează calea.

🔥Săptămâna mai vine cu o lecție importantă: Să nu ne lăudăm sau să epatăm cu averea sau veniturile proprii! Cu cât succesele/veniturile noastre sunt mai mari, cu atât comportamentul nostru ar trebui să fie mai modest: un plus de strălucire comparativ cu ceilalți va atrage ca un magnet personalități de joasă vibrație – cel puțin persoane invidioase ( asta în varianta light) și…mai bine să nu știm despre cum poate fi varianta hard! 🙂

Ca o tendință generală: Vor fi multe achiziții spontane, foarte surprinzătoare chiar și pentru noi, dar este imposibil să oprim acest proces – doar constatăm. :)))

🔥 Cu educația va trebui să așteptăm puțin, deoarece nu este susținută astral memorarea și asimilarea informațiilor. Totuși, dacă circumstanțele ne pun în situația de a învăța ceva – asta e, o să ne croim drumul spre cunoaștere, de parcă am urca pe un munte greu accesibil. Nu avem încotro, va trebui să ne târâm un pic pe burtă – căci sunt niște cunoștințe necesare viitorului!

🔥 Într-o relație, discutarea problemelor altora este pe primul loc. Cu toții ne transformăm în niște mici psihologi, cu un umăr pregătit pentru oricine ar vrea să plângă pe el și cu câte un teanc de batiste pentru lacrimi – gata de a-i ascultă cu atenție pe toți năpăstuiții din apropiere.

🔥Aceasta nu este o manifestare a sindromului Salvatorului: este atât o mână de ajutor la momentul potrivit pentru altul , cât și o oportunitate de a ne rezolva propriile probleme, printr-o analiză detașată a dificultăților altora.

🔥Relațiile amoroase sunt pline de pasiune, de parcă realitatea din jur declanșează în oameni instinctele primordiale, încercând să stingă focul agresiunii cu flacăra atracției.

Acestea sunt niște energii care, în mod obișnuit, nu sunt caracteristice momentului de Echinocțiu, așa că trebuie să rămânem cu capul pe umeri: pasiunea necontrolată, amplificarea nevoii de seducție, adulterul, uneori chiar și violența dată de pornirile instinctuale, sunt rareori aducătoare de bine.

Dacă pasiunea trezită se manifestă în relații deja stabilite și asumate conștient – atunci această flacără va fi în avantajul lor, încălzind relația și dinamizând-o.

Gelozia este și ea puternică, mai ales în cuplurile, unde atașamentele încă nu au fost rezolvate. Ea se manifestă ca o teamă de pierdere și o ne-dorință de a renunța la o persoană dragă sau la controlul asupra unei persoane dragi.

🔥 În orice relație v-ați afla, este o idee bună să oferiți mici cadouri sau semne de atenție și iubire, pentru a menține cu ajutorul energiei darului a unei atmosfere de armonie și bunăstare, dar și atenția celuilalt focalizată pe persoana noastră.

🔥 Într-un astfel de mediu energetic este clar că vor lua naștere multe relații noi. Totuși, este bine să avem răbdare și să nu întrecem o anumită limită, pentru că pasiunea va apare rapid și ar putea, după cum am menționat mai sus, să ducă la necazuri.

De aceea ziceam că nu este o energie firească pentru această perioadă: din cele mai vechi timpuri, perioada echinocțiului de primăvară este o perioadă de post și purificare interioară de patimi, inclusiv purificare din punct de vedere sexual: este cel puțin imprudent să plonjăm acum într-o nouă relație, mânați de ispite și porniri instinctuale: este un test greu de evaluare a nivelului de conștiență și sigur mai târziu primim și nota de trecere :))

🔥 În situații de conflict, părțile opuse își pot găsi, dacă chiar vor, un teren pentru compromisuri sau măcar pentru suspendarea temporară a ostilităților, deși situația e departe de un final complet, întrucât conflictul a devenit deja un eveniment obiectiv, pe care nimeni nu îl poate schimba la un moment dat.

🔥 Sănătate. După cum s-a spus mai sus, fiți atenți la manifestările bruște ale instinctelor, mai ales în relațiile obscure, apărute peste noapte – deoarece riscul general al săptămânii vor fi bolile cu transmitere sexuală. Al doilea risc al săptămânii este o potențială intoxicare cu medicamente sau alimente care au fost depozitate prea mult timp, în special cele din pește. Atenție!

Iar al treilea risc este…al cincilea punct de sprijin.:)) Vânătăi în zona feselor, căderi în fund, injecții dureroase sau dureri în zona sacrală.

🔥 Operațiile chirurgicale merg bine săptămâna aceasta, vindecarea este mai rapidă decât de obicei. Oasele se vor vindeca deosebit de bine. Medicamentele, în schimb, ar trebuie evitate, mai ales cele pentru dureri sau suplimentele energizante. Nu abuzați de acestea, evitați băuturile alcoolice sau drogurile, deoarece dependența se va instala foarte rapid.

🔥 Tunsorile: puteți citi mai multe despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei în Calendarul lunii martie.

🔥În perioada Echinocțiului de Primăvară căsătoria este , tradițional, nefavorabilă. Acesta este un moment pur feminin, când femeia este mult mai puternică decât bărbatul. Prin urmare, într-o căsătorie încheiată acum, femeia va prelua rapid rolul de șef al familiei, iar bărbatul va fi „sub papuc”. Excepții: parteneri cu un nivel foarte înalt de vibrație, sau când femeia este nativ foarte slabă energetic.

Energiile feminine care prevalează acum asupra celor masculine pot veni la cuplurile karmice cu capricii, resentimente, voință impusă, încăpățânare, tendințe de a suprima energiile masculine.

Copiii născuți în această săptămână sunt un fel de ”hârtii de turnesol” , revelatori de probleme. Aceștia sunt copiii care s-au născut să-și învețe ceva părinții. Prin însăși apariția lor, ei vor scoate la suprafață toate dificultățile ascunse din familie, pentru a-i ajuta în acest fel original pe cei dragi să le rezolve și să eleveze spiritual. 🙂 Și așa vor fi toată viața lor, cu toți cei care se află în câmpul lor vizual.

🔥 Alte aspecte de remarcat ale săptămânii:

– Înalta moralitate și virtute depășesc acum egoismul, invidia, lăcomia, mândria.

– Cel care face lucrurile de dragul lor, și nu de dragul validării proprii și a narcisismului va câștiga în final. – O mulțime de idei creative plutesc în aer, trebuie doar să găsim timp pentru ele, căci acestea ne pot ajuta să scăpăm de stresul emoțional.

– Nu este de dorit să vă certați pentru a rezolva ceva cu cei mai tineri (copii), altfel va trebui în curând să auziți aceleași pretenții la adresa voastră din partea celor tineri

– Există multă violență, așa că în relațiile noi este mai bine ca femeile să nu provoace bărbații în niciun fel; iar valabil pentru toată lumea – nu-i provocați sau enervați pe cei care vă pot face rău.

– Multe concepții neplanificate.

🔥 Primăvara vine oricum, și pe război și pe pace. Mama Pământ e vie. Așa că, după toate furtunile, lăsați Primăvara să trezească, în sol dar și în sufletele noastre, germinarea semințelor viitorului , nu furtuni noi.

🔥 Bucurați-vă în fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.