🔥🔥🔥 Ca și în zilele precedente, omul continuă să se cunoască și să se înțeleagă pe sine, capacitățile sale, limitele puterilor proprii și a resurselor sale. Și…un lucru uimitor se întâmplă! De îndată ce vine conștientizarea cu privire la caracterul finit al răbdării și forțelor sale, imediat i se demonstrează că aceste potențe sunt mult mai mari, decât credea. Amintiți-vă motto-ul principal al săptămânii: fă ce poți, fă tot ce e nevoie să faci, urcă cât poți de sus și…încă cu o palmă mai mult . Mulți vor reuși astăzi să se surprindă pe sine însăși.

🔥 Va fi mult de lucru. Pe lângă treburile planificate, va trebui să facem față obstacolelor neașteptate, dificultăților diverse, care trebuie abordate prompt, cu soluții de moment. Aici va trebui să apelăm la acele resurse interne pe care nici măcar nu am bănuit că le-am avea. Și să acceptăm aceste adevăruri – un om poate face întotdeauna mai mult decât crede despre el că poate, iar Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât știe că putem duce. Nu vă fie teamă de nimic, greutățile sunt doar niște trepte pe care urcăm.

🔥 Relațiile necesită răbdare. Chiar dacă niciunul dintre parteneri nu încearcă în mod deliberat să saboteze relația – fiecare, la un moment dat, face ceva în contrafază: va exista o nepotrivire a acțiunilor sale cu așteptările celuilalt, un conflict de interese, de valori, o interpretare diferită a cuvintelor și faptelor. Cunoscând această caracteristică a perioadei, o persoană conștientă va fi capabilă să se controleze, așteptând să treacă momentul dificil. Cel mai important este să evităm acum certurile în cadrul familiei, în primul rând cu părinții și bunicii și apoi cu partenerii.

Și, în general, în această zi trebuie să renunțăm la orice pretenții față de părinții noștri și a alți seniori din neam, indiferent de relația pe care o avem cu aceștia. Este acea situație, când e necesar să ne setăm drept prioritate Nr.1 integritatea Familiei și a Neamului și nu nemulțumirile personale.

🔥 Sănătatea este bună. În medie, este mult mai bine decât zilele precedente. Unde mai pui că și acea senzație de greutate a corpului, pe care mulți au experimentat-o ​​în ultimele zile, va dispărea. Azi este benefic să aplicați orice proceduri de purificare și post terapeutic pentru corp, (că în post spiritual, teoretic, deja suntem cu toții).

Și, de asemenea,este o idee excelentă să facem mici pauze de relaxare (cum e aia, cu ”cheia marilor succese”? 😀 ) , în ciuda volumului mare de treburi planificate. Trebuie neapărat să găsim timp să ne liniștim. Și deoarece elementul guvernator al zilei este Aerul – să lucrăm cu el, făcând exerciții de respirație (4x4x4x4 de exemplu, timp de câteva minute) sau să facem o scurtă plimbare în aer liber, respirând adânc și contemplând norii, cerul sau particulele de prana din aer.

🔥A douăzeci și a doua zi de la Lună Nouă era considerată în vechime ”ziua inimii deschise”. Ne face bine să-i ajutăm pe alții, să fim generoși și altruiști. Astăzi este ușor să ne cerem iertare și să cercetăm , pentru ce ar trebui să ne iertăm pe noi înșine. Iertarea de sine și de alții va veni ușor, fără efort.

Informații zilnice privind tăierea părului și îngrijirea lui optimă le găsiți în Calendarul lunii martie (disponibil doar pentru Abonați Premium) Abonamente.

🔥Copilul conceput astăzi va vi înțelept și bun. Misiunea lui, cel mai probabil, va fi legată de studiul științific, cercetarea și descoperirea unor informații importante.

🔥 În această zi, am putea primi informații despre cum să atingem un obiectiv important. Foarte important. Pe termen lung. Uneori, oamenii se gândesc la astfel de obiective ca la un vis frumos, dar care nu este chiar realizabil; apoi apare, parcă de nicăieri, o resursă sau o persoană-cheie, care ”descuie” poarta către un astfel de obiectiv. Atenție, informația poate veni inclusiv prin vis, în noaptea aceasta. Nu mă înțelegeți greșit – soluția nu va apărea gata de utilizare, pe un platou de argint! Va fi doar un boost, un mic ajutor, dar chiar și așa, acesta va fi catalizatorul ce va declanșa reacțiile necesare, făcând ca obiectivul să fie atins.

🔥 Bucurați-vă de această zi și de oportunitățile ei minunate. Fiți recunoscători pentru darul numit viață. Iar eu vă sunt recunoscătoare pentru că sunteți aici! Masha.

Artist: Vladimir Jdanov. ”Primăvară în parc”