🔥🔥🔥 ”Fiți precum copiii”, chiar dacă e greu, adulți fiind. Din cea mai dificilă situație există o cale de ieșire, uneori total neașteptată pentru noi. Ieșirea aceasta la liman poate veni printr-un ”miracol”, în care doar un copil ar fi putut crede. Să permit copilului( de alături, sau din mine) să se teamă și, în același timp, să fie curajos, deoarece copiii sunt curajoși, necunoscând pericolul.

Să ascult copiii din apropierea mea, pentru că acum aceștia vor putea să-i învețe pe adulți și să le sugereze răspunsurile corecte.

🔥 În sfera activității profesionale, va trebui din nou să facem față consecințelor auto-înșelăciunii, iluziilor pe care ni le-am făcut despre noi înșine. Este foarte important să ne conștientizăm propriul echilibru: ce putem și ce nu putem face. În anumite situații nu suntem deloc siguri pe noi , dar, de fapt putem face față perfect acelor situații, iar în altele suntem mult prea siguri pe noi, dar nici măcar nu știm foarte clar cum să procedăm. Asemeni unui copil căruia îi este frică să se încalțe singur deși știe cum, dar care se avântă să-și ajute părinții într-o problemă grea despre care habar nu are. Și, tot prin analogie cu un copil care merge la școală, în această zi fiecare dintre noi va trebui să învețe ceva nou pentru el, să se ridice la un nou nivel.

🔥 Relațiile sunt spontane și vibrante. Și există și aici ceva copilăresc : iubesc sau nu iubesc – alb sau negru, acum, aici și fără semitonuri. Vreau să te văd urgent sau vreau să plec de la tine în secunda asta, fiindcă nu vreau să te mai văd niciodată!. Nu există seriozitate în acest maximalism copilăresc, deși, pentru cei implicați în acest moment pare că totul este foarte grav. Dar… cearta se va sfârși prin împăcare și va fi uitată în curând, iar atacul emoțiilor explozive va trece, făcând loc altor chestiuni ce ne vor capta atenția. Cu toate aceste excese emoționale, până la urmă, ziua ar putea aduce relației mai multă bucurie decât suferință.

🔥 Starea de sănătate necesită cât mai multe momente de repaus și odihnă, în ciuda activităților multiple și chiar a agitației. La fel ca și ieri, fiindcă ne aflăm într-o perioadă atât de delicată, este mare nevoie – măcar de câteva minute pe zi! – doar pentru liniștirea sufletului, să putem inspira adânc de câteva ori și expira prelung, ca să iasă toată tensiunea și ”negreala” din noi și ….să privim cerul. Cu ochii închiși, vom zâmbi pe interior, spunând: ”am încredere în Tine, Doamne și în planul Tău pentru mine, facă-se voia Ta!”

🔥Femeile pot avea astăzi grijă de frumusețea lor, prin orice metode și proceduri – toate ritualurile de îngrijire vor di deosebit de eficiente

🔥Visele. Despre visele din noaptea ce vine nu trebuie să povestim nimănui. Informația va fi doar pentru noi și dacă îi păstrăm confidențialitatea, ne va fi de mare ajutor.

🔥 Cel care se considera foarte puternic începe să-și dea seama de slăbiciunea sa. Celui care se teme de propria sa slăbiciune i se confirmă faptul că deține cu adevărat putere. Rolurile se schimbă, spațiul se reconfigurează în jurul nostru treptat, într-un mod diferit.

🔥 Este indicat să nu vă certați cu copiii și să nu îi pedepsiți, ci să ascultați ceea ce vă spun ei și chiar să le cereți sfatul astăzi. Un răspuns deosebit de precis poate fi obținut de la cei foarte mici, care deja pot vorbi, dar nu sunt încă capabili să analizeze și chiar să înțeleagă cumva întrebarea pusă de noi. Mă refer la copii până în 4 ani. Se consideră că până în acest moment, copiii primesc abilități de exprimare, dar nu au pierdut încă firul de comunicare cu Sinele superior.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi și fiți recunoscători pentru ea, chiar și în aceste vremuri! Cu toată iubirea, Masha.

Artist: 애뽈 Aeppol (Coreea)